Jako, że jestem całkiem świeży na forum oraz mocno dynamiczny i chętny

Czekam na informację od każdego kto mieszka w okolicach i chciałby się w najbliższym czasie umówić na spot kiedy tylko będzie pogoda.
Jestem pod telefonem cały czas

Spis ludności wszelakiej chcącej sie na wspólną przejażdżkę wybrać po okolicznych równinach
Moderator: Moderatorzy
Luke pisze:Ja w Lublinie nie jestem zbyt często, wiec mogę jedynie dać znać jak się będę wybierał.
Co do poczucia samotności w jeździe top-down - to mi się to podoba. W Lublinie do tej pory nie widziałem innej Miaty. Wiec pewnie jest nas dwóch - chyba że masz inne info. W związku z tym pojawienie się roadstera na ulicy wzbudza niezłe poruszenie. Tym większe im więcej śniegu. Chyba ze 3 tygodnie temu jeździłem w Lublinie top down, a na chodnikach i poboczach były śnieżne zaspy. Miny przechodniów - bezcenne![]()
Pozdrawiam
Luke
dementi pisze:jedynie od ~10 do 20 sierpnia na pewno jestem poza lublinem (zakopianskie klimaty)
dirty pisze:w sumie niedziela na spot to nie głupi pomysł i myślę, że w tą niedzielę mógłbym nawet po 14stej
dirty pisze:ja dopasuję się nawet z wyjazdem, tyle, że do Kazimierza będę trochę wlókł się - obcieram bebechami o drogę bez względu czy jadę przez Nałęczów czy przez Puławy jestem za niski
![]()