Witam,
mam problem taki, ze przestały mi działac kierunki po całej prawej stronie. Lampy działaja normalnie. bezpieczniki ok. Co to może być? czytałem na forum mazdy ze podobno jakis moduł ale dotyczyło to mazdy 6 z 2005 r. Moja to nbfl z 2003
Nie działają kierunki cała strona
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
-
- Model: NA
- Wersja: USDM
Była: nbfl silverblues 2003
Była: nbfl 2001
Była: NA mariner blue 1992
Obecnie: NA Czerwona USDM 1992
Co prawda w Golfie II ale kiedyś prawa strona siadła bo manetkę szlag trafił... aczkolwiek u mnie raz działało raz nie (jeździłem z tym 2 miesiące i z czasem co raz częściej nie działało niż działało) no i po wciśnięciu przełącznika od awaryjnych świeciły wszystkie lampki kierunków... nowy przełącznik załatwił sprawę.
Czarna Miata na Facebooku
Czarna Miata na forum

piorę tapicerki samochodowe, meblowe, dywany, wykładziny, czyszcze tapicerki skórzane, i takie tam...
Czarna Miata na forum

piorę tapicerki samochodowe, meblowe, dywany, wykładziny, czyszcze tapicerki skórzane, i takie tam...

-
- Model: NA
- Wersja: USDM
u mnie po wciśnięciu awaryjnych działa tylko jedna strona
Była: nbfl silverblues 2003
U mnie ostatnio nie działał lewy przód, okazała się dziwna sprawa bo ktoś połączył dwa moduły niewiadomo po co, może jakas kombinacja z kanadyjską wersją świateł. Ogólnie możesz sprawdzić właśnie ten moduł (za odbudową pod kierownica) albo przełącznik awaryjnych czy nie są styki zaśniedziałe albo czy nie zrobiły się zimne luty. To były najczęstsze sugestie jak szukałem przyczyny u siebie.
"Enjoy little things"