Izolacja lewarka NA/NB
Moderator: Moderatorzy
Poszł przelew.
- grzes
- Model: NA
- Wersja: 93' LE
- Kontakt:
rrutek dobrze zauważył, czytajcie proszę uważnie i powoli.
Jakoś poratujemy w tej sytuacji ale proszę kolejnych o nie robienie takich psikusów, w razie w odeśle $$.
Jakoś poratujemy w tej sytuacji ale proszę kolejnych o nie robienie takich psikusów, w razie w odeśle $$.
NA BRG 95'/ NA 93’/ 95' 1.8T/ Rx8 HP/ NC 1.8+/ Rx8 HP/NB Mazdaspeed 300+/ Rx8 40th /ND SkyFreedom / Rx8 R3/ ND Sky RF AT+
90’ Cosmo 20B/ 93' NA/ 80' RX7 FB/ 77'RX4
https://www.facebook.com/machinedperformance
-
- Model: ND RF
ja juz nie wiem czy udalo mi sie dopisac do tej listy czy nie, troche balagan sie zrobil, kase przelalem i teraz pytanie czy moge sie spodziewac zakupy w czwartek ? sorry za balagan ktory tez sam robia...
Nie, w ten czwartek jeszcze nikt się nie może spodziewać towaru. Nie wszyscy wpłacili, brakuje kwoty którą grześ musi zapłacić wykonawcy, więc na jutro napewno jeszcze nie będzie paczki w Warszawie.maciejrumian pisze:i teraz pytanie czy moge sie spodziewac zakupy w czwartek ? sorry za balagan ktory tez sam robia...
grześ - jakby była niedopłata i by został niechciany materiał, ja mogę odkupić resztki na tyle żeby wystarczyło na wnękę bagażnika (powiedzmy z grubsza 0,5m2)
-
- Model: NB FL
Przelew poszedł.
- Lucas Z
- Donator
- Wersja: Silver Blues
- Kontakt:
przelew poszedł
https://www.facebook.com/lukaszzawalskifotografia Zapraszam do polubienia !
- grzes
- Kontakt:
Kto nie zdarzył ten trąba,
Ostatnio zmieniony 13 lut 2017, 11:11 przez grzes, łącznie zmieniany 1 raz.
NA BRG 95'/ NA 93’/ 95' 1.8T/ Rx8 HP/ NC 1.8+/ Rx8 HP/NB Mazdaspeed 300+/ Rx8 40th /ND SkyFreedom / Rx8 R3/ ND Sky RF AT+
matth pisze:Szit, nie zaglądałem w watek kilka dni i zonk :/ jak coś zostanie albo ktoś chce sprzedać - jestem chętny.
To podobnie jak ja.

wobi
Dobra, jako, że grzes jest zabiegany, przejmuję temat wysyłek, rozdawania osobistego fantów i prób ogarnięcia jego notatek.
Z ogłoszeń parafialnych:
Osoby, które chcą odebrać osobiście- można na śląskich spotach (chociażby jutro), albo u mnie w Rudzie - jak co można dzwonić 668-zero77-360.
Część paczek postaram się wysłać jutro (zapewne grupowe - idą do Warszawy, Łódzi, Gdańska)- na resztę muszę kupić jakieś koperty i to powypisywać- jak się wyrobię to jutro, jak nie to w czwartek wyjdą
Postaram się to powysyłać bez fakapów
Z ogłoszeń parafialnych:
Osoby, które chcą odebrać osobiście- można na śląskich spotach (chociażby jutro), albo u mnie w Rudzie - jak co można dzwonić 668-zero77-360.
Część paczek postaram się wysłać jutro (zapewne grupowe - idą do Warszawy, Łódzi, Gdańska)- na resztę muszę kupić jakieś koperty i to powypisywać- jak się wyrobię to jutro, jak nie to w czwartek wyjdą
Postaram się to powysyłać bez fakapów

Soul Red NB- kiedy mózg mówi ND, ale portfel mówi NB
- grzes
- Kontakt:
Rachey wziął sie z buta do roboty..
- grzes
- Kontakt:
nie
Grześ wielki
za organizację
byłbym blizej to bym pomógł z ogarnieciem nieoplaconych szt. mam nadzieje ze komplet osób się znajdzie i jednak nie będziesz w plecy z hajsem.
na forum nie każdy żyję ale i temat nie trwał dwa dni tylko dłuższą chwilę wiec jednak można było się ogarnąć i wpłacić jak się zadeklarowało.
na przyszłość pewnie nauczka ze lepiej najpierw pozbierać hajs a potem zlecać robotę.

na forum nie każdy żyję ale i temat nie trwał dwa dni tylko dłuższą chwilę wiec jednak można było się ogarnąć i wpłacić jak się zadeklarowało.
na przyszłość pewnie nauczka ze lepiej najpierw pozbierać hajs a potem zlecać robotę.
Czarna Miata na Facebooku
Czarna Miata na forum

piorę tapicerki samochodowe, meblowe, dywany, wykładziny, czyszcze tapicerki skórzane, i takie tam...
Czarna Miata na forum

piorę tapicerki samochodowe, meblowe, dywany, wykładziny, czyszcze tapicerki skórzane, i takie tam...

Grupowe dla Warszawy, Łodzi i Gdańska poszły dzisiaj paczkami priorytetowymi
Resztę będę dzisiaj wypisywał i jutro wyślę.
Odkryłem przy okazji, że na poczcie mam strasznie marudną babę.
Resztę będę dzisiaj wypisywał i jutro wyślę.
Odkryłem przy okazji, że na poczcie mam strasznie marudną babę.
-
- Donator
- Wersja: 1.6 '92

była: Mała aka MX-5 NB Twilight Blue '99 1.6 110KM
była: Babcia aka 323 BF Canal Blue Metallic '88 1.6 88KM
jest: Zygzak aka MX-5 NA Classic Red '92 1.6 115KM
-
- Donator
- Model: NB
- Wersja: Robi się :-D
Jeśli ktoś z Krakowa chciałby przygarnąć to mogę wziąć nadplanowe sztuki i będą do odbioru:.
Ul. Szlak
Ul. Dekerta (Zabłocie)
Ewentualnie po 10 lipca w Top Down w Radziszowie, o ile chłopaki się zgodzą
.
T.
Ul. Szlak
Ul. Dekerta (Zabłocie)
Ewentualnie po 10 lipca w Top Down w Radziszowie, o ile chłopaki się zgodzą

T.
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."
- matth
- Donator
- Wersja: Sportive
Grzes, otworzyles i zamknales wplaty w środku tygodnia, a ja nie obserwuje tego watku jakoś szczególnie, ZG ciagna sie tu zwykle tygodniami.
Nie imputuj mi tylko ze się zapisuje, a później temat olewam, bo to nie prawda. Na forum zaglądam glebiej jak mam na to czas, a w ostatnim czasie go nie mam praktycznie wcale. Nie mam tez ochoty na jakieś przepychanki. Kupić che/chcialem, na dobrego browara Ci chętnie dorzucę za fatyge, bo tu nie o 20 czy 50zl chodzi. Tylko nie miej do mnie pretensji o to do kiedy zbierasz przelewy i w związku z tym czy poszli wszystko czy nie.
Nie imputuj mi tylko ze się zapisuje, a później temat olewam, bo to nie prawda. Na forum zaglądam glebiej jak mam na to czas, a w ostatnim czasie go nie mam praktycznie wcale. Nie mam tez ochoty na jakieś przepychanki. Kupić che/chcialem, na dobrego browara Ci chętnie dorzucę za fatyge, bo tu nie o 20 czy 50zl chodzi. Tylko nie miej do mnie pretensji o to do kiedy zbierasz przelewy i w związku z tym czy poszli wszystko czy nie.
Dopóki nie spróbujesz sam ogarniać ZG, to nie zrozumiesz. Nie da się podać dokładnej ceny zainteresowanym bez wiedzy o dokładnej ilości chętnych. A na koniec jak jednak zadeklarowani nie wpłacają bo "coś" to sypie się cała akcja i traci na tym osoba, która włożyła mnóstwo własnego czasu na organizację akcji aby innym ułatwić życie.matth pisze:Grzes, otworzyles i zamknales wplaty w środku tygodnia, a ja nie obserwuje tego watku jakoś szczególnie, ZG ciagna sie tu zwykle tygodniami.
Dla podsumowania:
Z 3 czerwca (piątek)
grzes pisze:Podsumuje to wszystko z początkiem tygodnia i zaproszę do wpłat podając uprzednio cenę do wysyłek grupowych i pojedynczych.
Z 7 czerwca (wtorek z samego rana):
grzes pisze:Uwaga Uwaga. [...]
Numer konta w exelu.
Z 12 czerwca (niedziela):
grzes pisze:Prosze wszystkich [...] o przelewy do środy- środki musze przekazać dalej przelewem.
Z 20 czerwca (następny poniedziałek!)
grzes pisze:Zamykamy przelewy. Kto nie zdarzył ten trąba, wiecej izolacji nie ma- zadecydowała kolejność wpłat.
To nie jest akcja "w środku tygodnia", to trwało od 3 czerwca do 20 czerwca, c'mon. Zostało 7 sztuk wyprodukowanych a nieopłaconych i nieodebranych, więc zgłoś się na PW do grzesia albo racheya i dostaniesz, jeżeli zapłacisz.
Jak co uprzedzam - nadprogramowe sztuki ma grzes, ewentualnie jak uzbiera się komplet chętnych to mogę do niego podskoczyć i ogarnąć wysyłki.
I powiem tak - każde obsuwy przy robieniu ZG wkurzają, nie ważne czy są z winy naszej, producenta, chętnych czy kogokolwiek- nawet organizowany przeze mnie połowicznie ZG bushingów drzwi się przeciągał strasznie długo, później pisanie PW po zapominalskich, ustalanie wszystkiego po 10 razy- w pewnym momencie na widok "Door bushings" idziesz po kielona beherovki.
Z Twojej perspektywy to zamówienie jakichś fantów na forum.
Z perspektywy osoby, która to organizuje to kilkadziesiąt takich osób, dla których trzeba ogarnąć cenę, produkt, koszty wysyłki, zrobić wysyłkę, posprzeczać się z babą na poczcie itp.
To nie jest też w celu zarobkowym- organizator ZG poświęca własny czas/hajs na to, żeby ludzie mieli fajne frukty w samochodach, dlatego fajnie jest jeżeli cały proces idzie sprawnie i bez niespodzianek - u grzesia wynikły pewne problemy z czasem, więc ja przejąłem wysyłki- nie jest to dla mnie ogromny problem chociaż sam jakoś czasem wolnym nie grzeszę.
Dodatkowo nie wszystko da się przewidzieć przy planowaniu ZG- dzisiaj np. dostałem na poczcie pstryczek, że paczki grupowe na Łódź/Gdańsk nie zmieszczą się jako polecony i musi być to jako paczka- takie coś wyjdzie dopiero przy samej wysyłce.
Ja na razie zamieniam się w skrybę i idę wypisywać stertę druczków pocztowych i próbować upchać listy z 2 sztukami tak, żeby przeszły jako polecony.
I powiem tak - każde obsuwy przy robieniu ZG wkurzają, nie ważne czy są z winy naszej, producenta, chętnych czy kogokolwiek- nawet organizowany przeze mnie połowicznie ZG bushingów drzwi się przeciągał strasznie długo, później pisanie PW po zapominalskich, ustalanie wszystkiego po 10 razy- w pewnym momencie na widok "Door bushings" idziesz po kielona beherovki.
Z Twojej perspektywy to zamówienie jakichś fantów na forum.
Z perspektywy osoby, która to organizuje to kilkadziesiąt takich osób, dla których trzeba ogarnąć cenę, produkt, koszty wysyłki, zrobić wysyłkę, posprzeczać się z babą na poczcie itp.
To nie jest też w celu zarobkowym- organizator ZG poświęca własny czas/hajs na to, żeby ludzie mieli fajne frukty w samochodach, dlatego fajnie jest jeżeli cały proces idzie sprawnie i bez niespodzianek - u grzesia wynikły pewne problemy z czasem, więc ja przejąłem wysyłki- nie jest to dla mnie ogromny problem chociaż sam jakoś czasem wolnym nie grzeszę.
Dodatkowo nie wszystko da się przewidzieć przy planowaniu ZG- dzisiaj np. dostałem na poczcie pstryczek, że paczki grupowe na Łódź/Gdańsk nie zmieszczą się jako polecony i musi być to jako paczka- takie coś wyjdzie dopiero przy samej wysyłce.
Ja na razie zamieniam się w skrybę i idę wypisywać stertę druczków pocztowych i próbować upchać listy z 2 sztukami tak, żeby przeszły jako polecony.
Machnę posta pod postem, a co, jak się bawić to się bawić.
Przesyłki indywidualne wysłane priorytetami kwadrans temu.
Przesyłki indywidualne wysłane priorytetami kwadrans temu.
- grzes
- Kontakt:
Lista komu maty z zbiorowych:
WAWA
Funky
Torpeda
Matick7
Gałązka x2
Szy
Jarri
Szukam
Polokokt
Arvinski x2
Eiti
Bartuncio
Rzutek
Galwani
Tomasz01
M.swidzikow
Tan
Jan
Wojtki
MichaU
Zawodnik x2
Miło
Maciejrumiar
LDZ
Alex
Heretic
LucasZ
Kurak
3Miasto
maciek01
Wojts
Rafal87
WAWA
Funky
Torpeda
Matick7
Gałązka x2
Szy
Jarri
Szukam
Polokokt
Arvinski x2
Eiti
Bartuncio
Rzutek
Galwani
Tomasz01
M.swidzikow
Tan
Jan
Wojtki
MichaU
Zawodnik x2
Miło
Maciejrumiar
LDZ
Alex
Heretic
LucasZ
Kurak
3Miasto
maciek01
Wojts
Rafal87
-
- Donator
- Model: NB
- Wersja: Robi się :-D
waldi pisze:Dobra to robimy listę chętnych na wyprodukowane i nie odebrane![]()
1- waldi 1 lub 2 jak ktoś będzie w potrzebie odstąpię
1. Waldi
2. Psychotulanek
"Coś się kończy, coś się zaczyna..."
-
- Donator
- Wersja: 1.6 '92
Paczka warszawska dotarła, ilość się zgadza

Odbiór możliwy na najbliższym spocie, ewentualnie na Ursynowie po wcześniejszym ustaleniu (mój tel: 507 trzy#dziewięć siedem 779).

Odbiór możliwy na najbliższym spocie, ewentualnie na Ursynowie po wcześniejszym ustaleniu (mój tel: 507 trzy#dziewięć siedem 779).
była: Mała aka MX-5 NB Twilight Blue '99 1.6 110KM