[WROCŁAW / KOTLINA KŁODZKA i okolice] spotkania regionalne
DWinkle2023 - 29.09-1.10.2023
Moderator: Moderatorzy
- waldi
- Donator
- Model: NB FL
- Wersja: Silver Blues
KyRy - z pozdrowieniami dla Was druga część rodziny z cytryny,do szybkiego zobaczenia p.s dzięki za wprowadzenie " jak dorobić na graty do Miaty ";-)
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego D6603 przy użyciu Tapatalka
- Morfi
- Donator
- Model: NA
- Wersja: 1.8 vvt
Oboje pracujemy do 15. Do domu ściągnięty na 16. O 16.30 możemy być na stacji paliw w Kobierzycach. Wcześniej nie damy rady.
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
Wysłane z mojego C6903 przy użyciu Tapatalka
montego blue ze "świnką w środku", wersja kanadyjska
NAFL 1,8L
NAFL 1,8L
- Morfi
- Donator
W sumie na ustawkę z ludźmi z innych miast to chyba najlepiej wybrać parking Biedronki w Kobierzycach o tutaj: (https://goo.gl/maps/AJaU9Zw6pEP2). Wjazd na parking jest z głównej drogi za Biedronką. Bielany/Auchan w godz. 16.00-16.30 nie są najlepszym miejscem na spotkanie. Zjazd z A4 zakorkowany, wjazd do Wrocławia - zakorkowany, przyjazd przez Bielany na płd też zakorkowany. Ludzie będą jechali zapewne A8/A4 i dalej S8 do Magnic. Stąd moja propozycja na ustawkę w Kobierzycach.
NAFL 1,8L
NAFL 1,8L
[quote="Morfi"]Dla mnie każda godzina od 16.30 jest OK.[/quot
My również od 16.30 jesteśmy wolni, tylko że my dojedziemy do Was i tutaj nasuwa się pytanie jaką trasą palujecie jechać?
Myślałem żeby jechać taką oto trasą: http://tiny.pl/grn42
My również od 16.30 jesteśmy wolni, tylko że my dojedziemy do Was i tutaj nasuwa się pytanie jaką trasą palujecie jechać?
Myślałem żeby jechać taką oto trasą: http://tiny.pl/grn42
- KyRy
- Moderator
- Wersja: Chiquita
- Kontakt:
_Adi_ nie odpuści mostków na Jodłowniku
Wariacie, robimy w któryś dzień zlotu Drogę Stu Zakrętów nocą?
P.S. Widziałem maila z trasami
obgadamy to na spokojnie 

P.S. Widziałem maila z trasami

Są: Chiquita | 93LE | Błękitna Laguna
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
KyRy pisze:_Adi_ nie odpuści mostków na Jodłowniku![]()
Baaa, już nie mogę się doczekać!

Proponuje z piątku na sobotę zrobić dla chętnych nocny przejazd, a w niedziele myślę żeby zrezygnować z zwiedzana podziemi/skrócić zwiedzanie i zrobić ostrą trasę.

Kto jest zainteresowany?
- Morfi
- Donator
Myślę, że to nie jest dobry pomysł. Można dostać bana na przyszły rok. Chłopaki z Kłodzka ustalają trasy, załatwiają obstawę Policji itd. Samodzielna pojeżdżawka to ryzyko. Szybkie trasy były na otwarciu sezonu. Teraz ma być 50 aut więc będzie raczej dostojnie niż szybko. Inna sprawa to każdy z nas decydując się na udział w KKD2016 zaakceptował zalecenia organizatorów. To oni są organizatorami a nie my.
NAFL 1,8L
NAFL 1,8L
Morfi pisze:Myślę, że to nie jest dobry pomysł. Można dostać bana na przyszły rok. Chłopaki z Kłodzka ustalają trasy, załatwiają obstawę Policji itd. Samodzielna pojeżdżawka to ryzyko. Szybkie trasy były na otwarciu sezonu. Teraz ma być 50 aut więc będzie raczej dostojnie niż szybko. Inna sprawa to każdy z nas decydując się na udział w KKD2016 zaakceptował zalecenia organizatorów. To oni są organizatorami a nie my.
Nie zrozumieliśmy się. Zapewne większość w niedzielę będzie chciała wcześniej wyjechać do domu, aby do wieczora dojechać do domu. Dlatego dla głodnych kilometrów i dla tych co maja czas jeździć do wieczora, wraz z Kyrym myślałem o jakiejś trasie popołudniu, oczywiście za zgodą organizatora.

P.S.
Co ja mam na to poradzić, że wiecznie jestem głodny ...

- Morfi
- Donator
Koledzy, gdy ustalimy godzinę wyjazdu spod Biedronki w Kobierzycach to proponuję wrzucić posta do wątku KKD2016 co by miatowicze (-ki) z innych rejonów Polski dołączyli ewentualnie.
Proponuję start o 17.00-17.15.
Proponuję start o 17.00-17.15.
NAFL 1,8L
NAFL 1,8L
Morfi pisze:Czy organizujemy wrocławską kolumnę na KKD2016?
To jak wygląda organizacja Wrocławskiej ekipy na KKD?
- Xenocyd
- Donator
- Model: NB FL
- Wersja: Silver Blues
Irek, Waldi - dziękówa za wspólny powrót z Kotliny! Sorki za kulawą nawierzchnię na początku, tego mapa nie pokazuje. Później jednak nowiutki asfalt i jakość drogi moim zdaniem nie odstawał momentami od najlepszych odcinków KKD 
Zawsze to lepsze niż pociskać do domu już znaną trasą

Zawsze to lepsze niż pociskać do domu już znaną trasą