Witam.
Czy ktoś może zakupił u Pana Pietrygi bagażnik do modelu NC? Ja właśnie dzwoniłem i są 2 modele do wyboru, w zależności od mocowania i dodatkowego światła stop. Chciałem zapytać, czy ktoś może je widział i jest w stanie odnieść sie za plusami i minusami tychże.
Cena to 450 i 650zl netto i wydaje sie być bardzo rozsądną - szczególnie, że po przeczytanych przychylnych opiniach tutaj o Panu Pietrydze i jego firmie.
Bagażnik od Pietryga do NC
Moderator: Moderatorzy
Właśnie założyłem próbnie bagażnik. Wszystko spasowane jak należy, tak więc polecam produkt od pana Pietrygi.
Montaż zajmuje tak z 5 minut. Potrzebny jest tylko jeden imbus. Gumowe elementy przylegają dobrze i wygląda na to, że o lakier nie trzeba się bać. Na zdjęciach widać niedomknięty bagażnik - po prostu miałem w nim narzędzia

Montaż zajmuje tak z 5 minut. Potrzebny jest tylko jeden imbus. Gumowe elementy przylegają dobrze i wygląda na to, że o lakier nie trzeba się bać. Na zdjęciach widać niedomknięty bagażnik - po prostu miałem w nim narzędzia

No coz - zamontowac mozna w kazda strone - jak sie woli. Natomiast jego ksztalt, czyli zwezanie sie od "poprzeczki" sugerowal, by zalozyc go wlasnie tak.
Tak czy inaczej bagaznik jest wykonany bardzo porzadnie i kosztuje nieporownywalnie mniej, niz oryginal od Mazdy. A mozliwosc zamontowania, czy zdemontowania w 5 minut oznacza, ze nie jestesmy zmuszeni paradowac z nim na codzien, a tylko kiedy jest taka potrzeba.
Tak czy inaczej bagaznik jest wykonany bardzo porzadnie i kosztuje nieporownywalnie mniej, niz oryginal od Mazdy. A mozliwosc zamontowania, czy zdemontowania w 5 minut oznacza, ze nie jestesmy zmuszeni paradowac z nim na codzien, a tylko kiedy jest taka potrzeba.
kupę kasy jak za 2 metry kwasówki, 450 albo 650 zeta... ale tańszych opcji nie ma, na rynku wtórnym używki tez codza od 400 do 800 zeta (oryginalne Mazdy niby) więc to i tak tańsza propozycja.
Czarna Miata na Facebooku
Czarna Miata na forum

piorę tapicerki samochodowe, meblowe, dywany, wykładziny, czyszcze tapicerki skórzane, i takie tam...
Czarna Miata na forum

piorę tapicerki samochodowe, meblowe, dywany, wykładziny, czyszcze tapicerki skórzane, i takie tam...