Czy ktoś zna tę Mazdę z Otomoto/Allegro ?
PATRZ 1.POST. Tutaj pytamy o egzemplarze MX-5 z ogłoszeń w internecie
Moderator: Moderatorzy
Zgadza się - trzeba pamiętać że na rynku europejskim były 1.6 głównie (1.8 widziałem dwa razy) a rynek UK to troszkę inny świat...
Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Cześć, czy ktoś zna lub oglądał ten egzemplarz? Stoi już bardzo długo także pewnie ktoś coś słyszał, z góry dzięki za jakieś informacje 
link: http://allegro.pl/mazda-mx5-wroclaw-i6228552081.html

-
- Moderator Detalingu
- Model: Inny
- Kontakt:
Sposób na piękny lakier !
Zabezpieczenie antykorozyjne !
NA 90' 1.6
NA 91' 1.6
NA 92' 1.6
NA 93' 1.6
NA 94' 1.8
NB 99' 1.6
NBFL 00' 1.6
NBFL 01' 1.6
NC 08' 1.8
Zabezpieczenie antykorozyjne !
NA 90' 1.6
NA 91' 1.6
NA 92' 1.6
NA 93' 1.6
NA 94' 1.8
NB 99' 1.6
NBFL 00' 1.6
NBFL 01' 1.6
NC 08' 1.8
- paguel
- Model: NB
- Wersja: 1.8 140KM Torsen
Gdyby ktoś z was był zainteresowany tym oto egzemplarzem: http://otomoto.pl/oferta/mazda-mx-5-z-n ... yoWf9.html to byłem widziałem, mogę coś opowiedzieć, mam też kilka dokładniejszych fotek.
Mazda w wersji 1.6, a nie jak pierwotnie widniało w ogłoszeniu 1.8 - silnik mnie skusił, ale na miejscu przetłumaczyłem sprzedającemu, że to 1.6 co też potwierdziliśmy informacją z Briefu.
Mimo, że 1.6 to za tą cenę jako polift chyba warte zainteresowania. Oczywiście na dobry początek trzeba zamówić usługę prania wnętrza, mycia silnika, polerki lakieru i renowacji felg + dokupić poliftowe lampy tylne i wymienić tapicerkę siedziska kierowcy i pasażera - standardowe dla poliftu przetarcia + obszyć kierownicę + wymienić dach + ewentualnie wypiaskować zaciski hamulcowe.
Progi wydaje się, że były robione, bo nie mają śladów rdzy i mają chyba delikatnie inny baranek po obu stronach, ale jest to zrobione przyzwoicie. Tył wbrew moim obawom nie dostał dużego strzała, podłoga nie jest pognieciona, a jedynie coś tam lekko chyba podklepane w okolicach tylnej lampy i podejrzewam, że też dlatego lampy były zmienione na przedlift, bo takie były "pod ręką". Maska chyba lakierowana, bo też zbyt ładna, jak na 16 lat i od środka w zasadzie jak nowa, ale przód prosty, jedynie prawy błotnik lekko przesunięty w stronę drzwi (szczelina nie jest idealna), ale to chyba do wyprowadzenia. Silniczek chodzi ładnie i równo, nie kopci itd. Opony jeszcze w miarę, podłużnice nie zgnite, ale pod maską jakieś standardowe oznaki korozji są (zbiorniczek płynu wspomagania, mocowania chłodnicy, jakiś uchwyty, gdzieś delikatna ruda na podłużnicy itp.) - ja bym tego nie przeżył;) i musiałbym parę rzeczy poprawić, ale wbrew moim wcześniejszym obawom tragedii nie ma, najgorzej chyba wygląda pręt podtrzymujący maskę:) , bo cały jest pordzewiały. Gdzieś tam tłumik i elementy zawieszenia też bierze powoli korozja, ale to raczej powierzchowna sprawa.
Sprzedawca to nie handlarz, tylko koleś po 50-ce, który niby pracuje w Niemczech i sam nie wie, czy sprzedaje, czy zostawia, o autach ma jako-takie pojęcie, a o MX-5 żadnego:) Wygląda na uczciwego. Auta poniżej 8500zł nie chce oddać. Myślę, że dach 1500zł + lampy 400zł + kierownica 150zł + tapicerka lub nowe fotele 500zł + polerka 200zł + renowacja felg 400zł + pranie wnętrza i mycie silnika 200zł + jakaś zaprawka, czy delikatna praca blacharza 150zł = 3500zł doliczone do kosztu zakupu 8500zł da nam +/- 12000zł to nie jest zła cena za polifta, którego doprowadzicie sobie prawie do ideału wizualnego. Oczywiście osobną kwestią są tematy typu rozrząd, pompa wody, płyny, filtry, klocki, tarcze, gumy, amory, akumulator, wycieraczki itd. itp. , w które być może trzeba będzie zainwestować prędzej, czy później, ale to niestety czeka każdego nabywcę używanego auta.
To tyle moich spostrzeżeń:) Wiem, że czasami pruje się przez pół Polski, żeby obejrzeć auto, które ostatecznie nie spełni naszym wymagań (ile to ja już takich aut obejrzałem...) , więc mam nadzieję, że pomogłem komuś podjąć decyzję na TAK lub na NIE.
Pozdrawiam!
Mazda w wersji 1.6, a nie jak pierwotnie widniało w ogłoszeniu 1.8 - silnik mnie skusił, ale na miejscu przetłumaczyłem sprzedającemu, że to 1.6 co też potwierdziliśmy informacją z Briefu.
Mimo, że 1.6 to za tą cenę jako polift chyba warte zainteresowania. Oczywiście na dobry początek trzeba zamówić usługę prania wnętrza, mycia silnika, polerki lakieru i renowacji felg + dokupić poliftowe lampy tylne i wymienić tapicerkę siedziska kierowcy i pasażera - standardowe dla poliftu przetarcia + obszyć kierownicę + wymienić dach + ewentualnie wypiaskować zaciski hamulcowe.
Progi wydaje się, że były robione, bo nie mają śladów rdzy i mają chyba delikatnie inny baranek po obu stronach, ale jest to zrobione przyzwoicie. Tył wbrew moim obawom nie dostał dużego strzała, podłoga nie jest pognieciona, a jedynie coś tam lekko chyba podklepane w okolicach tylnej lampy i podejrzewam, że też dlatego lampy były zmienione na przedlift, bo takie były "pod ręką". Maska chyba lakierowana, bo też zbyt ładna, jak na 16 lat i od środka w zasadzie jak nowa, ale przód prosty, jedynie prawy błotnik lekko przesunięty w stronę drzwi (szczelina nie jest idealna), ale to chyba do wyprowadzenia. Silniczek chodzi ładnie i równo, nie kopci itd. Opony jeszcze w miarę, podłużnice nie zgnite, ale pod maską jakieś standardowe oznaki korozji są (zbiorniczek płynu wspomagania, mocowania chłodnicy, jakiś uchwyty, gdzieś delikatna ruda na podłużnicy itp.) - ja bym tego nie przeżył;) i musiałbym parę rzeczy poprawić, ale wbrew moim wcześniejszym obawom tragedii nie ma, najgorzej chyba wygląda pręt podtrzymujący maskę:) , bo cały jest pordzewiały. Gdzieś tam tłumik i elementy zawieszenia też bierze powoli korozja, ale to raczej powierzchowna sprawa.
Sprzedawca to nie handlarz, tylko koleś po 50-ce, który niby pracuje w Niemczech i sam nie wie, czy sprzedaje, czy zostawia, o autach ma jako-takie pojęcie, a o MX-5 żadnego:) Wygląda na uczciwego. Auta poniżej 8500zł nie chce oddać. Myślę, że dach 1500zł + lampy 400zł + kierownica 150zł + tapicerka lub nowe fotele 500zł + polerka 200zł + renowacja felg 400zł + pranie wnętrza i mycie silnika 200zł + jakaś zaprawka, czy delikatna praca blacharza 150zł = 3500zł doliczone do kosztu zakupu 8500zł da nam +/- 12000zł to nie jest zła cena za polifta, którego doprowadzicie sobie prawie do ideału wizualnego. Oczywiście osobną kwestią są tematy typu rozrząd, pompa wody, płyny, filtry, klocki, tarcze, gumy, amory, akumulator, wycieraczki itd. itp. , w które być może trzeba będzie zainwestować prędzej, czy później, ale to niestety czeka każdego nabywcę używanego auta.
To tyle moich spostrzeżeń:) Wiem, że czasami pruje się przez pół Polski, żeby obejrzeć auto, które ostatecznie nie spełni naszym wymagań (ile to ja już takich aut obejrzałem...) , więc mam nadzieję, że pomogłem komuś podjąć decyzję na TAK lub na NIE.
Pozdrawiam!
- KyRy
- Moderator
- Model: NA
- Wersja: Chiquita
- Kontakt:
JozekLodz pisze:Cześć, czy ktoś zna lub oglądał ten egzemplarz? Stoi już bardzo długo także pewnie ktoś coś słyszał, z góry dzięki za jakieś informacje
_Adi_ ją widział. Ale nie wiem na ile dokładnie
Są: Chiquita | 93LE | Błękitna Laguna
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
-
- Donator
- Model: ND
- Wersja: GT Sport nav+
Koledzy, powoli finalizuje kupno MXa. znalazłem dwa ładne egzemplarze w cenie troszke wyższej niz średnia. Bardzo jestem ciekaw waszej opinii.
http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201602221277406?page=1&model=mx-5&onesearchad=new%2Cnearlynew%2Cused&sort=default&price-from=500&search-target=usedcars&radius=1500&keywords=svt&make=mazda&postcode=ng184su&searchcontext=default&logcode=p
młodsza niż większość aut z ogłoszeń, rozsądny przebieg, kolor nie powala ale to wersja której szukam (svt czyli po kontynentalnemu sportive)
http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201605254301381?model=mx-5&price-from=500&postcode=ng184su&radius=1500&keywords=svt&onesearchad=new%2Cnearlynew%2Cused&sort=default&make=mazda&search-target=usedcars&searchcontext=default&page=2&logcode=p
troszkę starsza i sprzedawca chyba ja bardzo kocha bo dużo droższa niz egzemplarze z tego rocznika. Przebieg też rozsądny a w komplecie praktycznie nowy hardtop. to również wersja SVT
http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201602221277406?page=1&model=mx-5&onesearchad=new%2Cnearlynew%2Cused&sort=default&price-from=500&search-target=usedcars&radius=1500&keywords=svt&make=mazda&postcode=ng184su&searchcontext=default&logcode=p
młodsza niż większość aut z ogłoszeń, rozsądny przebieg, kolor nie powala ale to wersja której szukam (svt czyli po kontynentalnemu sportive)
http://www.autotrader.co.uk/classified/advert/201605254301381?model=mx-5&price-from=500&postcode=ng184su&radius=1500&keywords=svt&onesearchad=new%2Cnearlynew%2Cused&sort=default&make=mazda&search-target=usedcars&searchcontext=default&page=2&logcode=p
troszkę starsza i sprzedawca chyba ja bardzo kocha bo dużo droższa niz egzemplarze z tego rocznika. Przebieg też rozsądny a w komplecie praktycznie nowy hardtop. to również wersja SVT
Cześć, oglądałem dziś "laleczkę" NBFL z Puław. Po przeczytaniu posta kolegi wyżej i krótkiej wymianie wiadomości uznałem, że warto zbadać temat na żywo. Niestety dla mnie dość spore rozczarowanie, samochód był naprawiany ze wszystkich stron, żadna szczelina nie jest prawidłowa, podłużnice z przodu dość mocno skorodowane i były już naprawiane - widać delikatnie rzecz ujmując "nieprofesjonalne spawy", co do nadkoli to sprzedający mówi, że są to pełne reperaturki. Silnik zalany olejem, na pierwszy rzut oka wydaje mi się, że to spod głowicy jednak pod maską jest totalny syf i równie dobrze może być to wyciek spod pokrywy zaworów(mogło polecieć w dół), nie badałem tematu dokładnie bo w sumie na etapie oglądania blach, podłogi i podłużnic już wiedziałem, że raczej nie odjadę tym egzemplarzem do domu. Podłoga zdrowa, zawieszenie i wydech mocno skorodowane, progi i nadkola świeżo robione(zresztą wydaje mi się, że całe auto było niedawno lakierowane - odcień lakieru wszędzie taki sam, stąd moje podejrzenie o lakierowaniu całości. Nie jest to jednak profesjonalna robota, najgorsza jest maska - wygląda jakby ktoś pomalował to sprejem w stodole). Podłoga bagażnika w porządku, wygląda na seryjną. Rant obok klapy bagażnika - widać, że było tam coś naprawiane ale generalnie tył nie jest zły, zderzak lekko odstaje i jest lekko nadszarpnięty jednak to detale. Silnik pracuje równo, nic nie stuka, nic nie puka.
Co do papierów auta - sprzedający posiada mały i duży Brief z Niemiec, nie posiada jednak papieru informującego o wyrejestrowaniu samochodu z Niemiec(nie orientuję się niestety czy jest to wymagany dokument, czy nie, jeśli ktoś się orientuje to proszę o info na przyszłość
), autku minęły już tablice czasowe, aktualnie stoi na fejkowych tablicach dorabianych w DE, także można wykupić ubezpieczenie i teoretycznie wracać jednak na własne ryzyko bo tablic jako takich nie ma. Środek samochodu - wygląda jakby ktoś tym woził psa albo innego zwierzaka, pęknięty lekko tunel środkowy, fotele w średnim stanie jak to w NBFL, kierownica do wymiany albo obszycia, szyby elektryczne działają, wykładzina do prania i czyszczenia, jednak w moim odczuciu środek to najlepszy punkt tego MX'a. Mocno skorodowane są zaciski hamulcowe, prawy przedni zacisk właściwie nie ma już klocka hamulcowego, tarcza zniszczona i zardzewiała. Pod maską sporo rdzy na uchwytach zbiorniczków, mocowaniu chłodnicy itd ale to tylko detale łatwe do ogarnięcia. Dach szczelny jednak posiada typowe dla mx5 usterki(nad górną krawędzią szyb) oraz dziurę po lewej stronie za klamką drzwi. Felgi w tragicznym stanie, gorszych Enkei nie widziałem jeszcze, opony w porządku. Popękany lakier na przednim zderzaku, lampy do polerowania, w sumie całe auto do polerowania - nie ma połysku tylko widać strukturę jaką ma lakier świeżo po lakierowaniu - stąd również moje podejrzenie, że pryskana była cała.
Na koniec dodam, że sprzedający w sumie nie chce sprzedać auta - albo tylko tak mówi, żebyśmy to my bardziej chcieli kupić. Co do ceny - kolega pisał o 8500, pewnie za tyle by sprzedał jednak gdy zajechałem na miejsce, Pan był już po kilku głębszych i stwierdził, że tyle osób dzwoni w sprawie auta, że chyba cenę podniesie bo i tak ktoś kupi, a potem mówi że chce tym jechać na ślub w czerwcu więc zależałoby mu żeby ktoś kupił po ślubie, albo wcale bo w sumie fajne cabrio
Kiedy oddaliłem się, żeby z tatą przedyskutować co zobaczyliśmy, Pan stwierdził, że otworzy sobie piwko i na nas zaczeka. Wspomnę jeszcze, że kilkukrotnie podczas rozmowy padały stwierdzenia "to bierzesz pan czy nie? 15 min już oglądacie, chyba czas na decyzję" itp. itd.
Jeśli ktoś ma jakieś pytania to śmiało na PW, ja ten egzemplarz odpuszczam ale może ktoś będzie zainteresowany. No cóż, pierwsze 500km zmarnowane, szukam dalej

Co do papierów auta - sprzedający posiada mały i duży Brief z Niemiec, nie posiada jednak papieru informującego o wyrejestrowaniu samochodu z Niemiec(nie orientuję się niestety czy jest to wymagany dokument, czy nie, jeśli ktoś się orientuje to proszę o info na przyszłość

Na koniec dodam, że sprzedający w sumie nie chce sprzedać auta - albo tylko tak mówi, żebyśmy to my bardziej chcieli kupić. Co do ceny - kolega pisał o 8500, pewnie za tyle by sprzedał jednak gdy zajechałem na miejsce, Pan był już po kilku głębszych i stwierdził, że tyle osób dzwoni w sprawie auta, że chyba cenę podniesie bo i tak ktoś kupi, a potem mówi że chce tym jechać na ślub w czerwcu więc zależałoby mu żeby ktoś kupił po ślubie, albo wcale bo w sumie fajne cabrio

Kiedy oddaliłem się, żeby z tatą przedyskutować co zobaczyliśmy, Pan stwierdził, że otworzy sobie piwko i na nas zaczeka. Wspomnę jeszcze, że kilkukrotnie podczas rozmowy padały stwierdzenia "to bierzesz pan czy nie? 15 min już oglądacie, chyba czas na decyzję" itp. itd.
Jeśli ktoś ma jakieś pytania to śmiało na PW, ja ten egzemplarz odpuszczam ale może ktoś będzie zainteresowany. No cóż, pierwsze 500km zmarnowane, szukam dalej

raju pisze:Czy cena jest atrakcyjna?
Nie znam tego egzemplarza, a cena wydaje się być dobra. Masz klimę którą każdy chciałby mieć, a rzadko się trafia i sporo fajnych dodatków, które niemało kosztowały (cobalt, roll...)
Były: NB, NBFL, NC 2,0, NC 2,0 automat, NC swap 2,5 6b, ND 2,0.
Jest NA 1990.
Jest NA 1990.
Byłem widziałem tą za 17900.
Jest po jakimś dzwoneczku (może małym) gdyz przód jest poskładany jakoś tak sobie.
Lampy przednie jedna nowa druga już od słońca żólta.
Blachy dobre, klima działa jak trzeba.
Nic nie stuka podczas jazdy.
Mnie i synowi się bardzo podobała lecz ten gwint to jak do mojej jazdy to masakra dla pleców(możliwe kupno ze standardowym zawieszeniem).
Torsen fuji wyje(możliwe kupno z oryginalnym bez spinania)
Wrażenie na żywo robi zajebiste ale odpuściłem bo myśle o 1.8.
Kolega jeździ po torze we Wrocku więc może trosze silnik męczony.
pozdrawiam
Jest po jakimś dzwoneczku (może małym) gdyz przód jest poskładany jakoś tak sobie.
Lampy przednie jedna nowa druga już od słońca żólta.
Blachy dobre, klima działa jak trzeba.
Nic nie stuka podczas jazdy.
Mnie i synowi się bardzo podobała lecz ten gwint to jak do mojej jazdy to masakra dla pleców(możliwe kupno ze standardowym zawieszeniem).
Torsen fuji wyje(możliwe kupno z oryginalnym bez spinania)
Wrażenie na żywo robi zajebiste ale odpuściłem bo myśle o 1.8.
Kolega jeździ po torze we Wrocku więc może trosze silnik męczony.
pozdrawiam
-
- Donator
- Model: ND
- Wersja: GT Sport nav+
mutra pisze:Koledzy, powoli finalizuje kupno MXa. znalazłem dwa ładne egzemplarze w cenie troszke wyższej niz średnia. Bardzo jestem ciekaw waszej opinii.
Jutro jade oglądać. jakieś sugestie?

- sir.michor
Witam
Ktoś coś wie o tej mx5?
Podobno nikt nawet nie przyjechał jej oglądać jeszcze,a wisi już trochę i cena też spada.Zaczęło się od 14 tysi.
Jak ktoś byłby z okolic Białogardu to byłbym wdzięczny jakby podskoczył obejrzeć czy warto dymać 700km w jedną stronę...
Link do ogłoszenia:
http://olx.pl/oferta/mazda-mx-5-miata-n ... adda409291

Ktoś coś wie o tej mx5?
Podobno nikt nawet nie przyjechał jej oglądać jeszcze,a wisi już trochę i cena też spada.Zaczęło się od 14 tysi.
Jak ktoś byłby z okolic Białogardu to byłbym wdzięczny jakby podskoczył obejrzeć czy warto dymać 700km w jedną stronę...

Link do ogłoszenia:
Czy ktoś może oglądał tego NC-ka? Pamiętam że widziałem to ogłoszenie jakieś 2 miesiące temu, potem zniknęło.
http://olx.pl/oferta/mazda-mx5-nc-2008-roadster-hard-top-CID5-IDfUNCd.html#6014822ad9
http://olx.pl/oferta/mazda-mx5-nc-2008-roadster-hard-top-CID5-IDfUNCd.html#6014822ad9
- KyRy
- Moderator
- Kontakt:
Bazylix pisze:Szczególnie ta Memories mnie kręci
lepiej nie pytaj za ile ona była wystawiona w poprzednim komisie

Nie mówię, że coś z nią jest nie tak ale poprzednicy najpewniej nie wiedzieli co mają a obecny sprzedawca wziął ją na szybki zarobek. Żałuję do tej pory, że sam po nią nie pojechałem

Od poprzednich pośredników przez telefon dowiedziałem się tylko, że jedna z podłużnic była w takim stanie, że auto nie było w stanie przejść przeglądu.
Jedź, oglądaj i walcz z ceną!

Czesć, właśnie zaczynam intensywne poszukiwania mojej pierwszej Mazdy i ta z Wrocławia wpadła mi w oko. Niestety Wrocek jest dośc daleko od Białegostoku i nie bardzo mma jak wyskoczyc na oględziny w najblizszym czasie. Dlatego chciałem zapytać czy ktoś z was zna ta Mazdę lub mieszka blisko i mógłby w miare możliwości podskoczyć ja obejrzeć.
Będe wdzięczny za każda pomoc
http://otomoto.pl/oferta/mazda-mx-5-1-8-torsen-ID6yoT4z.html#8754801c8d
Znalałzem jeszcze Mazde w Białymstoku i chciałem zapytac czy ktos z was wie o niej coś dobrago, bądź co gorsza zlego?
http://otomoto.pl/oferta/mazda-mx-5-ID6yomtX.html#114b7542ef
Będe wdzięczny za każda pomoc

http://otomoto.pl/oferta/mazda-mx-5-1-8-torsen-ID6yoT4z.html#8754801c8d
Znalałzem jeszcze Mazde w Białymstoku i chciałem zapytac czy ktos z was wie o niej coś dobrago, bądź co gorsza zlego?
http://otomoto.pl/oferta/mazda-mx-5-ID6yomtX.html#114b7542ef
sir.michor pisze:Witam![]()
Ktoś coś wie o tej mx5?
Jak ktoś byłby z okolic Białogardu to byłbym wdzięczny jakby podskoczył obejrzeć czy warto dymać 700km w jedną stronę...![]()
Link do ogłoszenia:
podsyłam Ci na priv kilka zdjęć, bo tutaj za duży rozmiar jest

- GTwice
- Model: NC FL
- Wersja: 2.0 Sport PRHT
Ktoś coś?
Felgi pomińmy minutą ciszy, komora silnika wypicowana niesamowicie, grill z przodu widzę jakiś nieoryginalny, a właściciel twierdzi że rozrządu nie ruszał przez 5 lat bo mu u mechanika powiedzieli że jest na łańcuchu. Po vinie 1.8, 5 biegów, lsd (moc przepisana w kW). Jeden błotnik był podobno szpachlowany, ciekawe jak z progami i nadkolami (właściciel oczywiście zarzeka się że grama rdzy). Jak zobaczyłem że Darek z podkarpacia to zwątpiłem, ale Rzeszów a Sanok trochę daleko i z głosu to wąsaty facet koło pięćdziesiątki więc chyba nie ten
http://olx.pl/oferta/mazda-mx5-2003r-1-8-benzyna-polecam-CID5-IDfVJUb.html

Felgi pomińmy minutą ciszy, komora silnika wypicowana niesamowicie, grill z przodu widzę jakiś nieoryginalny, a właściciel twierdzi że rozrządu nie ruszał przez 5 lat bo mu u mechanika powiedzieli że jest na łańcuchu. Po vinie 1.8, 5 biegów, lsd (moc przepisana w kW). Jeden błotnik był podobno szpachlowany, ciekawe jak z progami i nadkolami (właściciel oczywiście zarzeka się że grama rdzy). Jak zobaczyłem że Darek z podkarpacia to zwątpiłem, ale Rzeszów a Sanok trochę daleko i z głosu to wąsaty facet koło pięćdziesiątki więc chyba nie ten

http://olx.pl/oferta/mazda-mx5-2003r-1-8-benzyna-polecam-CID5-IDfVJUb.html

2012 Mazda MX-5 NCFL 2.0 PRHT Stormy Blue - link
-
- Donator
- Model: NC
- Wersja: 2.0
MARC1Ns podeślij mi tez fotki na maila i jak mógłbyś pare slow napisać.
Wysylalem Ci PW i maila przez forum ale nie dochodzą te wiadomości.
Podaje maila lisu17@gmail.com
Mniejsza z tym.Mazda kupiona.piekna droga powrotna ale wjazd o 3:40,do Częstochowy zabija...
Wysylalem Ci PW i maila przez forum ale nie dochodzą te wiadomości.
Podaje maila lisu17@gmail.com
Mniejsza z tym.Mazda kupiona.piekna droga powrotna ale wjazd o 3:40,do Częstochowy zabija...
Dalej szukam
Uparłem się na 1.8l 6 biegowa i znalazłem na otomoto taka, która bardoz mi odpowiada. Pytanie tylko czy ktos cos o niej wie?
http://otomoto.pl/oferta/mazda-mx-5-szp ... ypzaX.html
Jest jeszcze jedna, żólta choć to 1.6 wygląda rewelacyjnie i tu też pytanie czy ktoś zna ten samochód?
http://otomoto.pl/oferta/mazda-mx-5-1-6 ... ykfIj.html

Uparłem się na 1.8l 6 biegowa i znalazłem na otomoto taka, która bardoz mi odpowiada. Pytanie tylko czy ktos cos o niej wie?
http://otomoto.pl/oferta/mazda-mx-5-szp ... ypzaX.html
Jest jeszcze jedna, żólta choć to 1.6 wygląda rewelacyjnie i tu też pytanie czy ktoś zna ten samochód?
http://otomoto.pl/oferta/mazda-mx-5-1-6 ... ykfIj.html
- KyRy
- Moderator
- Kontakt:
druga forumowa, ale nie pamiętam nicka właściciela...
Hej @(wy)miata
Odnośnie: http://otomoto.pl/oferta/mazda-mx-5-1-8-dealer-gwarancja-ID6yoJRW.html
czyli: http://hondakolaczek.pl/pl/samochody/samochody-uzywane/6724-mx-5-kabriolet-2006-benzyna-18.html
Oglądałem ją. Wygląda bardzo dobrze, rdzy nie widać, wycieków też nie. Zadbana. Dwie małe dziurki z tyłu dachu jakby od papierosa. Nie jeździłem nią.
Nie jestem fachmanem od samochodów. Jeśli chiałbyś jakieś zdjećia czy coś daj znać podjadę bo blisko
pozdr
Y
Odnośnie: http://otomoto.pl/oferta/mazda-mx-5-1-8-dealer-gwarancja-ID6yoJRW.html
czyli: http://hondakolaczek.pl/pl/samochody/samochody-uzywane/6724-mx-5-kabriolet-2006-benzyna-18.html
Oglądałem ją. Wygląda bardzo dobrze, rdzy nie widać, wycieków też nie. Zadbana. Dwie małe dziurki z tyłu dachu jakby od papierosa. Nie jeździłem nią.
Nie jestem fachmanem od samochodów. Jeśli chiałbyś jakieś zdjećia czy coś daj znać podjadę bo blisko
pozdr
Y
@funky Ten licznik okazał się w milach, także on ma ~100k km. Generalnie byłem, obejrzałem auto. Okazało się zdrowe i zadbane. Ma trochę problemów z kablami instalacji elektrycznej, ale to jest do zrobienia.
W kazdym razie samochód mieścił sie moim budżecie, w całkiem przyzwoitym stanie i poprostu go wziąłem, także niedługo zamieszczę post o mojej pierwszej emix piątcę
W kazdym razie samochód mieścił sie moim budżecie, w całkiem przyzwoitym stanie i poprostu go wziąłem, także niedługo zamieszczę post o mojej pierwszej emix piątcę

Ktoś oglądał lub kojarzy? A może ktoś będzie taki miły i obejrzy ten samochód dla mnie.
http://olx.pl/oferta/mazda-mx5-wroclaw-CID5-IDg5s2B.html
http://olx.pl/oferta/mazda-mx5-wroclaw-CID5-IDg5s2B.html