[Trójmiasto] Może jakieś spotkanko?
Spotkania pomorskiego mx-5.pl i cabrio-clubu co czwartek o godz. 19 na Bulwarze Nadmorskim w Gdyni
Moderator: Moderatorzy
Jadę z rumii ale śmigam czerwoną szczałą nie miatą, wraz ze szwagrem i dziewczyną. Także mała wycieczka. Natomiast można skądś wyjechać razem. Ale dziękuję bardzo 

Po raz kolejny wrzucam, dla tych których info ominęło a jednak by chcieli 
#WYCIECZKA POD MARTWĄ WISŁĘ
Miejsce spotkania : Parking podziemny Alfa Centrum ( pogaduchy, ploty, i tak dalej... )
Czas : Godz 19:OO / 24NIEDZIELA.O4.2O16 ( ze względu na otwarcie dzień wcześniej zakładamy, że w godzinach popołudniowych, wczesnych będzie tam ruch. Stąd godzina 19.OO
Cel : Pogaduchy i przelot nowo otwartym tunelem pod Martwą Wisłą w Gdańsku
Pogoda : Niedziela - Deszczowo 60% / Pochmurnie, +1O*C ( Generalnie pogoda nie rozpieści, raczej upałów nie będzie ) - rozpogodziło się więc chwilowo opadów nie zapowiadamy.

Pozdrawiam i do zobaczenia o 19.OO na alfa centrum

#WYCIECZKA POD MARTWĄ WISŁĘ
Miejsce spotkania : Parking podziemny Alfa Centrum ( pogaduchy, ploty, i tak dalej... )
Czas : Godz 19:OO / 24NIEDZIELA.O4.2O16 ( ze względu na otwarcie dzień wcześniej zakładamy, że w godzinach popołudniowych, wczesnych będzie tam ruch. Stąd godzina 19.OO
Cel : Pogaduchy i przelot nowo otwartym tunelem pod Martwą Wisłą w Gdańsku
Pogoda : Niedziela - Deszczowo 60% / Pochmurnie, +1O*C ( Generalnie pogoda nie rozpieści, raczej upałów nie będzie ) - rozpogodziło się więc chwilowo opadów nie zapowiadamy.

Pozdrawiam i do zobaczenia o 19.OO na alfa centrum

to może my spotkamy się przy ch klif na shellu? ok 18:30? co Ty na to? 

"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I'm giving it five stars is because I can't give it 14!"
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson
nie ma sprawy. 18.30 na shellu. w razie czego dzwoń: 507448155
oki dzięki za nr
"The fact is that if you want a sports car, the MX-5 is perfect. Nothing on the road will give you better value. Nothing will give you so much fun. The only reason I'm giving it five stars is because I can't give it 14!"
Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson
Drodzy koledzy i koleżanki.
Podsyłam zdjęcia z dzisiaj. I przepraszam, że musiałem tak wcześnie uciekać
I widzicie? ... pogoda wcale nie była taka zła
link: http://www.fotosik.pl/u/Groott/album/2322384

Pozdrawiam i do zobaczenia.
Podsyłam zdjęcia z dzisiaj. I przepraszam, że musiałem tak wcześnie uciekać

I widzicie? ... pogoda wcale nie była taka zła

link: http://www.fotosik.pl/u/Groott/album/2322384

Pozdrawiam i do zobaczenia.
nie była!
MARC1nS - ukradłam fotę
- dziękuję!

Jeremy Clarkson
Jeremy Clarkson
Dziękuję, natomiast przepraszam za jakość, ustawiłem na parking aparat i nie przestawiłem potem :/
Następnym razem się poprawię.
Spocik zacny i również dzięki Wam za przybycie i towarzystwo. Do następnego!
PS. Ktoś się wybiera na JDM Tczew ? za 2 tygodnie jest. Będę tam w charakterze "fotografa", natomiast ze szwagrem się wybieram, więc może i ktoś jeszcze chce podjechać?
Następnym razem się poprawię.
Spocik zacny i również dzięki Wam za przybycie i towarzystwo. Do następnego!
PS. Ktoś się wybiera na JDM Tczew ? za 2 tygodnie jest. Będę tam w charakterze "fotografa", natomiast ze szwagrem się wybieram, więc może i ktoś jeszcze chce podjechać?

To jest nas czwórka 
(Obwodnica)Kowale-Kolbudy-Marszewska Góra- Nowa Wieś Przywidzka-Egiertowo-Ostrzyce-Brodnica Dolna- Brodnica Górna-Borucino- Sulęczyno- Gowidlino-Sierakowice- Miechucino-Borucino-Stężyca-Gołubie-Szymbark-Egiertowo-Przywidz-Kolbudy-Kowale(Obwodnica)

(Obwodnica)Kowale-Kolbudy-Marszewska Góra- Nowa Wieś Przywidzka-Egiertowo-Ostrzyce-Brodnica Dolna- Brodnica Górna-Borucino- Sulęczyno- Gowidlino-Sierakowice- Miechucino-Borucino-Stężyca-Gołubie-Szymbark-Egiertowo-Przywidz-Kolbudy-Kowale(Obwodnica)
Ostatnio zmieniony 29 kwie 2016, 14:08 przez skuri, łącznie zmieniany 1 raz.
Jako że niektórzy z Was mają kawałek do dojechania, to proponuję na spokojnie godzinę 12 w niedzielę. Stacja Orlen na Kowalach tuż przy zjeździe z obwodnicy.
Możecie proponować również swoje trasy jak najbardziej, liczę na większą frekwencję
Możecie proponować również swoje trasy jak najbardziej, liczę na większą frekwencję

-
- Model: NB FL
- Wersja: memories
Tym razem weekend spedzam latajac po dziurawych kretach drogach warmii i mazur
.
1 zółta kartka, za nastepna nieobecnosc zostaje wykluczone z klubu mazdy!
btw. spalanie na stożku 100% miasto - 9.6l/100km, rok temu po zimie pierwsze tankowanie kosztowało mnie 10.6l/100km. wiec albo zdzidziałem albo na stożku jeżdze bardziej ECO

1 zółta kartka, za nastepna nieobecnosc zostaje wykluczone z klubu mazdy!

btw. spalanie na stożku 100% miasto - 9.6l/100km, rok temu po zimie pierwsze tankowanie kosztowało mnie 10.6l/100km. wiec albo zdzidziałem albo na stożku jeżdze bardziej ECO

- Morena
- Model: NB
- Wersja: 1.8

Sieeeemaneczko wszystkim !:D Daaawno mnie tu nie było

zapewne część mnie nie zna (może i lepiej dla Was

Robaczki moje wracam niebawem do MX-owego życia tylko.... moja Madzia po ponad roku snu pod pokrowcem wymaga miłości i... w związku z tym poradźcie proszę gdzie w Gda lub okolicy dostanę wszystkie graty najlepiej OEM.
Mam na myśli wszystko od rozrządu przez kable do hamulców idąc

Polecają na forum carspeed ale jestem fanem zakupów na miejscu

Będę wdzięczny za pomoc

Myślę, że za dobry msc z paroma dniami podenerwuję Was swoją obecnością

Pozdrowionka
Wasz Stary Morenka

zaMIATAcz
oooo nie spodziewałem się Ciebie morena
Jak chcesz sobie gratów nakupować to kup w gordonie albo inter cars
Jeśli chodzi o zlot, to ja w niedzielę będę wracał z Wielkopolski, więc dupa blada.

Jeśli chodzi o zlot, to ja w niedzielę będę wracał z Wielkopolski, więc dupa blada.
I don't like being overtaken. It's a sign of weakness.
Morena pisze:offthe myślisz, że tam najlepiej?
A gdzie. Gdybym tak uważał, już dawno bym tam siedział

I don't like being overtaken. It's a sign of weakness.