W sumie potrzebne mi na razie dwa (na jedną stronę), żeby zobaczyć jak to się wpasuje. Tak więc dwie sztuki chętnie przyjmę, jeśli nikt nie będzie w nagłej potrzebie pobrania połowy kompletu
Ma ktoś u Warszawie kubeł Mirco GT, posadzony na szynach w NB? Chciałbym się przymierzyć. Testowałem ostatnio u Leszcza w NA, przykręcony do podłogi, ale myślę, że różnica może być znacząca.
Czy któraś dobra duszyczka, mieszkająca w okolicach Łomianek, dałaby radę odebrać naklejki z drukarni (te na obstawę ślubną Eli i Czestera) i podrzucić je na czwartkowy spot. Jeśli nikt nie da rady, to oczywiście sam podjadę, ale że odbiory są w godzinach 9:00 - 17:00, pomoc z Waszej strony byłaby nieoceniona.
Ja mam na fabrycznych szynach, fabryczny fotel, ale za to z wyjętymi matami grzewczymi i "pogłębiony" - pomysł poprzedniego właściciela, ale siedzi się nisko.
Pogoda nie najgorsza, to stadion, czy jednak arkadia ?
Ja jestem za Arkadią przy takiej temperaturze. Zawsze to trochę cieplej (PESEL niestety robi swoje ).
Nightfall7 w Arkadii na dolnym parkingu (poziom -2 ?). Jak wjedziesz od ulicy Kłopot, wjazdem od strony (bliżej) Dw. Gdańskiego, to tam gdzieś powinieneś zobaczyć MX-5'tki