Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
Donek pisze:Kołek, mogłeś chociaż napisać jak sie sprawa zakończyła i który magik jest najlepszy w okolicy. Doszły mnie słychy, że nie było latwo z tym czyjnikiem wałka rozrządupozdr
tomasz01 pisze:Nie kombinuj tylko wstawiaj do Dr.KoKoN
Jestem z Ursynowa i obwodnicą nie jest tak daleko - a zawsze miło pogadasz podczas podwózki do metra
Maniek pisze:logimen Za Motoopiekuna jednak podziękuje, skoro trzeba ich specjalnie prosić, żeby się przykładali. A co do tego TomaRacing - sprawdziłem ich stronkę i wydają się bardzo ok, dzięki za namiar na nich. Byłeś kiedyś u nich? Są w miarę uczciwi? Warto do nich jechać?
Maniek pisze:logimen Dzięki wielkie za te namiary, i do motoopiekuna, i do tomaracing mam blisko, więc możliwe że kiedyś do nich podjadę. No i jakbyś był w najbliższym czasie u tych z tomaracing to napisz potem co o nich sądzisz.
luksik pisze:Już wiele razy polecałem mechanika... Od ponad dwóch lat jeżdżę z Piaseczna na Wawer i mimo takiego odcinka nie zmienięPoleciłem moim znajomym i również korzystają z jego usług.
Bardzo uczciwy, życiowy. Nie wciska kitu, nie wymienia na siłę ale to co potrzeba.
Adam Szymański
Ul. Klimatyczna 34
Tel. 602 642 444