[WROCŁAW / KOTLINA KŁODZKA i okolice] spotkania regionalne
DWinkle2023 - 29.09-1.10.2023
Moderator: Moderatorzy
-
- Donator
- Model: NC
- Wersja: Miata PRHT 2.0
- Kontakt:
marzdin, myślałem, że masz NBFL - jesli NCFL, to chyba Ci nie pomogę w technikaliach, bo sam nie zaglądałem pod maskę swojej właściwie nigdy... ale chętnie się spotkam, może uda mi się wpaść dziś do nieba.
-
- Donator
- Model: NC
- Wersja: Miata PRHT 2.0
- Kontakt:
przepraszam, że nie wpadłem... nawał projektów na koniec roku i przed świętami mnie zabił...
jestem w święta we wroc - jeśli będzie taka pogoda - to może w drugi dzień świąt na wyspie?
jestem w święta we wroc - jeśli będzie taka pogoda - to może w drugi dzień świąt na wyspie?
- irekJ
- Donator
- Model: ND
- Wersja: Mocny Full
wroclover pisze:irekJ - możesz skorzystać z mojej NC.
spotkanie jutro / dziś w niebie - nie wiem, czy dam radę. wolałbym poza tym na świeżym powietrzu w pobliżu jakiegoś marketu, np. na dachu dominikańskiego, albo w factory, przy okazji bawienia się w świętego mikołaja i realizowania listy życzeń rodziny.
tak poza tym oczywiście zapraszam na maślice - albo na przejażdżkę NCkiem, albo na wymianę poglądów na temat NBFL.
Spoko, mieszkam blisko Maślic. Z tym, że we Wrocku będę dopiero po nowym roku. Na pewno się odezwę.
Ewentulanie jakbyście jakąś ustawkę robili to chętnie wpadnę

- KyRy
- Moderator
- Model: NA
- Wersja: Chiquita
- Kontakt:
tinuviel pisze:kto jeźdźi Czerwoną NA z rogami Renifera po Wrocławiu?
Sonic?
Są: Chiquita | 93LE | Błękitna Laguna
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
Czesc, od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem NC-eka
W związku z tym z chęcią pojawię się na najbliższym spocie.
P.S.
Pozdrowienia dla kolegi z czarnego NC-FL, którego dzisiaj spotkałem na Al.Karkonoskiej.

P.S.
Pozdrowienia dla kolegi z czarnego NC-FL, którego dzisiaj spotkałem na Al.Karkonoskiej.
- irekJ
- Donator
_Adi_ pisze:Czesc, od tygodnia jestem szczęśliwym posiadaczem NC-eka![]()
P.S.
Kupiłeś tą oskórowaną z Katowic?
Tak
Widzę ze szukasz NC. Byłeś zainteresowany ta sztuką?

Widzę ze szukasz NC. Byłeś zainteresowany ta sztuką?
- irekJ
- Donator
Tak, w dniu kiedy kontaktowałem się z Wojtkiem, że bym ją wziął to powiedział, że wiezie do ASO na sprawdzenie...
Ubiegłeś mnie... gdybym był złośliwy to miałbym nadzieję, że coś było nie tak z autem... ale oczywiście nie jestem i życzę zadowolenia i dużo kilometrów
Ubiegłeś mnie... gdybym był złośliwy to miałbym nadzieję, że coś było nie tak z autem... ale oczywiście nie jestem i życzę zadowolenia i dużo kilometrów

Swoja droga to Wojteq wystawił ja 22 grudnia, a tak się złożyło ze następnego dnia byłem na śląsku służbowo i nie mogłem odpuścić tematu.
Kolejnego dnia chciałem już jechać do ASO, ale nie było wolnego terminu i musiałem przeczekać święta
Życzę Ci Powodzenia w szukaniu NC-eka i abyś trafił na takiego sprzedawce jak Wojteq.
P.S.
Jaka dzielnice W-w mam omijać z daleka?

Życzę Ci Powodzenia w szukaniu NC-eka i abyś trafił na takiego sprzedawce jak Wojteq.
P.S.
Jaka dzielnice W-w mam omijać z daleka?

Dziękuje Wroclover. Dość sporo czasu poświęciłem na poszukiwania takiej sztuki. 

Odnośnie rakietowej w czwartek - rozmawiałem z ODTJ i teraz już nie ma treningów regularnych. Zamiast tego ogłaszają na FB kiedy można podjechać. Podobno ma coś być w weekend, ale ja wtedy nie będę miał czasu :/
NB '99 1.8
Planuje w najbliższym czasie zafundować swojej Mazdzie odświeżenie oraz zabezpieczanie lakieru. W związku z tym, czy możecie mi polecić kogoś sprawdzonego we Wrocławiu lub okolicy 

Wybiera się ktoś może na niedzielnego spota klasyczny.com?
https://www.facebook.com/events/1562514794073277/
https://www.facebook.com/events/1562514794073277/
"Enjoy little things"
- Morfi
- Donator
- Model: NA
- Wersja: 1.8 vvt
Wczoraj oddałem auto do naprawy do Japan Service na Strachowskiego. Miałem wyciek oleju z symeringa na wale. W zeszłym roku na 4000km dolałem 2,5L oleju. Okazało się, że poza symeringiem na wale podciekały też symeringi wałków rozrządu i uszczelka pompy wody (podobno pompa była niedokręcona). Za robotę zapłaciłem 700zł z paragonem. Cały dzień roboty dla mechanika bo rozbierania trochę było (jak do wymiany rozrządu). Po 200km mam podjechać na kontrolę.
Czy te 700zł to rozsądna cena za taką usługę?
Czy te 700zł to rozsądna cena za taką usługę?
montego blue ze "świnką w środku", wersja kanadyjska
NAFL 1,8L
NAFL 1,8L