[Warszawa] Spotkania w każdy czwartek 20.00
Lato - Stadion / Zima - Arkadia
Moderator: Moderatorzy
Siemanko
Organizujemy coś dzisiaj? Co prawda moja mazda czeka na części i choruje ale chętnie podjadę zastępczym tak żeby się spotkać i pogadać
Johnson jeżeli nadal Cię interesuje ten specyfik do zalepienia dachu to mogę go ze sobą zabrać jak będziesz dzisiaj.
Organizujemy coś dzisiaj? Co prawda moja mazda czeka na części i choruje ale chętnie podjadę zastępczym tak żeby się spotkać i pogadać

Johnson jeżeli nadal Cię interesuje ten specyfik do zalepienia dachu to mogę go ze sobą zabrać jak będziesz dzisiaj.
tomasz01 pisze:qbson pisze:Siemanko
Organizujemy coś dzisiaj?
Jak nie jak tak
Będę z okularkami

-
- Donator
- Model: NB
- Wersja: 10th Anniversary
Dzisiaj będę, dodatkowo wyposażony w rezystory do airbaga, więc wiecie do kogo się zgłaszać 

Moja 10th Anniversary
- PRYMUS_BMW
- Donator
- Model: NB FL
- Wersja: Unplugged
Tez sie nad tym zastanawiam ale patrzac na moj dupowoz i brud na nim to chyba jeszcze nie...
- nick.es
- Moderator podróży
Nie ma opcji, żeby zmyły cokolwiek. Musiałoby lać przez trzy tygodnie non-stop (jak w grudniuMichaU pisze:Panowie, myślicie, że deszcze zmyły sól z ulic.

- nick.es
- Moderator podróży
U mnie było jeszcze gorzej. Teoretycznie jest zielona, a praktycznie szaro zółta
. Ale! Udało mi się ogarnąć myjnię w "okienku pogodowym". Mam nadzieję, że zdąży wyschnąć, bo wieczorem temperatura spada do -4 stopni

- PRYMUS_BMW
- Donator
- Wersja: Unplugged
Icm klamie ostatnio...
- nick.es
- Moderator podróży
Byłem właśnie na parkingu. Powiedziałem o wszystkim Dwukropkowi. Zapłakał, więc czuje (łza czarna jak smoła, skapywała z okolicy uszczelniacza wałutomasz01 pisze:nickesh v2.0 pisze:Że niby moja Miata nie ma uczuć?!![]()
Twierdzę, że nie ma - jeśli jest inaczej to niech mi powie na spocie

- tomasz01
- Donator
- Model: NA
nickesh v2.0 pisze:Byłem właśnie na parkingu. Powiedziałem o wszystkim Dwukropkowi. Zapłakał, więc czuje (łza czarna jak smoła, skapywała z okolicy uszczelniacza wału).
EEe tam - płakała zanim Jej powiedziałeś - nie liczy się. Moim zdaniem po prostu ma zimową chandrę

-
- Donator
- Model: NB
- Wersja: 10th Anniversary
nickesh v2.0 pisze:Spoko, MichaU - zrobimy!MichaU pisze:nickesh v2.0 pisze:Wpadaj
I tak muszę zrobić przegląd bo już rok mijawięc pewnie wpadnę na chwilkę.
A hak i gaz w dowód tez wbijesz?

Moja 10th Anniversary
Sekcjo Warszawska!
Szukam w naszej okolicy jakiegoś magika, który ogarnie mi zaciski (piaskowanie i lakierowanie proszkowe).
Szkopuł w tym, że zależy mi, aby oddać zaciski nieprzygotowane do tych prac (z gumami, niewypłukane, itp), i odebrać już zrobione.
Czy możecie kogoś polecić? Jak gdzieś jakieś miejsce mam, to albo otwarte w dziwnych godzinach (wtedy siedzę w swojej fabryce), albo \ i chcą już przygotowane zaciski (a ja ani miejsca ani czasu na to nie mam
).
Polecicie kogoś?

Szukam w naszej okolicy jakiegoś magika, który ogarnie mi zaciski (piaskowanie i lakierowanie proszkowe).
Szkopuł w tym, że zależy mi, aby oddać zaciski nieprzygotowane do tych prac (z gumami, niewypłukane, itp), i odebrać już zrobione.

Polecicie kogoś?

wobi
-
- Donator
- Model: NA
- Wersja: 1.6 '92
Nie znam ich cen, ale Walenda Motorsport zajmuje się taką regeneracją:
https://www.facebook.com/WalendaMotorsp ... ts&fref=ts
https://www.facebook.com/WalendaMotorsp ... ts&fref=ts
była: Mała aka MX-5 NB Twilight Blue '99 1.6 110KM
była: Babcia aka 323 BF Canal Blue Metallic '88 1.6 88KM
jest: Zygzak aka MX-5 NA Classic Red '92 1.6 115KM
była: Babcia aka 323 BF Canal Blue Metallic '88 1.6 88KM
jest: Zygzak aka MX-5 NA Classic Red '92 1.6 115KM
wobi pisze:Sekcjo Warszawska!![]()
Szkopuł w tym, że zależy mi, aby oddać zaciski nieprzygotowane do tych prac (z gumami, niewypłukane, itp), i odebrać już zrobione.Czy możecie kogoś polecić? Jak gdzieś jakieś miejsce mam, to albo otwarte w dziwnych godzinach (wtedy siedzę w swojej fabryce), albo \ i chcą już przygotowane zaciski (a ja ani miejsca ani czasu na to nie mam
).
Polecicie kogoś?
Osobiście nie korzystałem , ale może walenda motorsport?