Radio z DVD i GPS ?

Audiofilie wszystkich województw! Łączcie się!

Moderatorzy: pirul, Moderatorzy

Awatar użytkownika
pmcomp
Model: Inny
Wersja: BMW Z4 35is Miziak

07 cze 2009, 23:15

rafal_w pisze:Ja mam zamontowanego takiego JVC
Jestem z niego bardzo zadowolony , czyta wszystkie formaty wraz z Divix , ma GPS oraz tuner telewizyjny ( oczywiście za dopłata )
Moim zdaniem w tych stacjach najwazniejsza jest ich głębokość ( długość ) ponieważ w mazdzie jest problem z wsadzeniem stacji głębiej i moze wystawać.

Widziałem osobiście ten sprzęt podczas zlotu w Sudetach, jest wporzo i co najważniejsze dobrze się komponuje z deską i całą resztą. Niestety nie miałem przyjemności słuchać, może następnym razem.

Pozdro dla kolejnego "discopolowca", musimy tu założyć jakąś frakcję :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Jak autor wątku zakupi to będzie nas już trzech.
pmcomp

(BMW Z4 E89 35is)
Don Corleone
Model: Inny
Wersja: RevolutionReloaded

08 cze 2009, 9:06

pmcomp pisze:Pozdro dla kolejnego "discopolowca", musimy tu założyć jakąś frakcję :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Ja się powoli też zbieram do dołączenia do was :wink:
Miatka aż się prosi o wyświetlacz na konsoli. Dobrze się dowiedzieć że ktoś ma o tym pojęcie i przetestowane patenty. Będę zapewne męczył o porady :grin:
.
rafal_w

08 cze 2009, 14:58

pmcomp pisze:
rafal_w pisze:Ja mam zamontowanego takiego JVC
Jestem z niego bardzo zadowolony , czyta wszystkie formaty wraz z Divix , ma GPS oraz tuner telewizyjny ( oczywiście za dopłata )
Moim zdaniem w tych stacjach najwazniejsza jest ich głębokość ( długość ) ponieważ w mazdzie jest problem z wsadzeniem stacji głębiej i moze wystawać.

Widziałem osobiście ten sprzęt podczas zlotu w Sudetach, jest wporzo i co najważniejsze dobrze się komponuje z deską i całą resztą. Niestety nie miałem przyjemności słuchać, może następnym razem.

Pozdro dla kolejnego "discopolowca", musimy tu założyć jakąś frakcję :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: . Jak autor wątku zakupi to będzie nas już trzech.

Niema problemu :) możemy jeździć i grać po festynach :)
ODPOWIEDZ