guardian pisze:Jezus, teraz to dopiero zobaczyłem. Automatyczna nominacja do gówna roku...brakuje tutaj emota "vomit"
czyli u włochów po staremu: stylistyka love it or hate it

Czyli Miata od Fiata ;)
Moderator: Moderatorzy
Dumlas pisze:Prosto z Genewy.
Fotki trochę nieostre - to tylko telefon.
A załapać się na "wolną przestrzeń" to nie ma co liczyć![]()
Wygląda nieźle, nawet bardzo dobrze.
Jednak o gustach się nie dyskutuje.
ND jak dla mnie bardziej zwarta, bardziej rasowa. Fiat wygląda dobrze- długa maska, fajny dyfuzor z tyłu.
Hookie pisze:To sobie fiat ukręcił pętle na szyi xD
No wiem, cały czas mam na uwadze, że główny target odbiega od większości naszych klubowiczów. Niemniej, po kilku tygodniach posiadania Miaty, większość chyba mimo wszystko zaczęła zdawać sprawę, że w tych autach zasady są trochę inne niż przy typowych konserwach, czy innych uturbionych dieslach.matpilch pisze:MultiAir jest sprawdzony, dobrze reaguje na gmeranie w kompie a i pamiętaj, że dla mas liczy się moment, bo przecież powyżej 3500rpm silniki wybuchają.
A to nie przypadkiem przez znikomą podaż (a właściwie jej brak)? Tzn. Mazda zdecydowała, że nikt tego nie kupi, więc ich tu nie sprzedaje. A jak by było "gdyby", to ciężko w tej sytuacji określić.matpilch pisze:Nickesh, ten 1.5 co to go nikt w kraju nie kupił?
matpilch pisze:MultiAir jest sprawdzony, dobrze reaguje na gmeranie w kompie
matpilch pisze:a i pamiętaj, że dla mas liczy się moment, bo przecież powyżej 3500rpm silniki wybuchają.