matusz, w tym PZS to chyba Ty byłeś odpowiedzialny za pogodę

Nie wiem czy myć auto czy nie

Pozdr.
DEX
Moderator: Moderatorzy
szymek pisze: ta impreza cały czas trzyma swój klimat
R.E.D. pisze:dmk pisze:PS Mała uwaga: proponuję stworzyć regulamin dobrych i zakazanych zachowań, chodzi mi głównie o zachowanie na parkingu przed Auchanem.
![]()
w sumie czesto tam nie bywam, ale troche mnie zdziwilo zachowanie niektorych w tym dosyc tlocznym miejscu
dmk pisze:Ten Janusz mercedesem to był pikus, mogę wskazać palcem tylko nie wiem, czy to potrzebne.
Hantkus pisze:dmk pisze:Ten Janusz mercedesem to był pikus, mogę wskazać palcem tylko nie wiem, czy to potrzebne.
Wskazywanie palcem zostawmy obecnej władzy, liczę na to że sam się ujawni i przeprosi.
Chyba że w tej kwestii już odwagi zabraknie...
dmk pisze: jak nas widzą tak nas pamiętają
Hantkus pisze:tego Janusza w merctedesie
dmk pisze:Ten Janusz mercedesem
DEXTER pisze:Imo koleś w Mercu (nie wnikam czyj to był znajomy)
lassana pisze:Zacznę trochę od innej strony..............
Długo zastanawiałam się czy upubliczniać moje spostrzeżenie, odczucia a w pewnym momencie nawet ogromne wkurzenie............I NIE MÓWIĘ TU O OSTATNIEJ IMPREZIE...........i doszłam do wniosku, że powinnam to zrobić, żeby uciąć kolejne domniemania czy mity.
Jakiś czas temu usłyszałam, że robiąc imprezy dla Klubu, Smock i Lassana jako organizatorzy, nie płacili za noclegi i właściwie to pewnie na całej imprezie wychodzili na plus.................. Pierwsze odczucie to mega wkurwienie..........a później ogromny smutek.............jak mógł ktoś tak pomyśleć............
Nigdy nie upublicznialiśmy (Smock i Lassana) ile oprócz czasu i umiejętnosci, wkładaliśmy w to SWOICH PIENIĘDZY, ale przyszedł właśnie taki moment, żeby o tym głośno powiedzieć, bo jeśli tego teraz nie zrobię, to pewnie już do tego Klubu "nie wrócę".............
Do każdej imprezy a zwłaszcza 3 ostatnich nasz wkład własny w każdą imprezę wynosił ok. 2-3 tyś. zł.
PŁACILIŚMY ZA DJ, DOPŁACALIŚMY ZA NOCLEGI (ŻEBY WAM WSZYSTKIM MAKSYMALNIE ZMNIEJSZYĆ KOSZTY), KUPOWALIŚMY PREZENTY, ALKOHOL ITD..............
Dlaczego to robiliśmy???????????????, bo mieliśmy z tego cholerna frajdę!!!!!!!!!!!!!!!!!!! a Wasza radość była dla nas
wystarczającym powodem, dla którego było warto!!!!!!!!!!!!!!!!!
A teraz dziękuję Matuszowi i Dexterowi, że spróbowali udźwignąć niemały ciężar, bo poprzeczka była jak to w kuluarach mówiono, wysoko postawiona.
lassana pisze:Jakiś czas temu usłyszałam, że robiąc imprezy dla Klubu, Smock i Lassana jako organizatorzy, nie płacili za noclegi i właściwie to pewnie na całej imprezie wychodzili na plus.................. Pierwsze odczucie to mega wkurwienie..........a później ogromny smutek.............jak mógł ktoś tak pomyśleć............