Tutaj sie witamy!
Moderator: Moderatorzy
Witam,
Nazywam się Mateusz mieszkam w Krakowie. Od pewnego czasu szukam nietuzinkowego samochodu którym na pewno jest Mazda MX-5. Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć auto w fajnym stanie i usłyszymy się w temacie "Nasze Mazdy MX-5".
Pozdrawiam!
Nazywam się Mateusz mieszkam w Krakowie. Od pewnego czasu szukam nietuzinkowego samochodu którym na pewno jest Mazda MX-5. Mam nadzieję, że uda mi się znaleźć auto w fajnym stanie i usłyszymy się w temacie "Nasze Mazdy MX-5".
Pozdrawiam!
Cześć!
Mam na imię Adrian
Oryginalnie pochodzę z Oświęcimia, natomiast od ponad 5 lat mieszkam w Warszawie.
Od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy
Mam w planach zostać tu na dłużej.
Mam na imię Adrian

Oryginalnie pochodzę z Oświęcimia, natomiast od ponad 5 lat mieszkam w Warszawie.
Od kilku miesięcy jestem szczęśliwym posiadaczem Mazdy

Mam w planach zostać tu na dłużej.
MAZDA MX-5 | NBFL | 2002 | 1.6 | 110 KM
- turbo pchała
- Model: NB FL
- Wersja: Silver Blues
Cześć, jam czester_. Też z Oświęcimia, a dokładnie Gorzów i 4 lata tutaj jak narazie;)
"Jeśli po zaparkowaniu nie patrzysz na niego, zanim odejdziesz, to znaczy, że kupiłeś sobie zły samochód."
Moja -> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=13537&start=60

Moja -> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?f=22&t=13537&start=60

-
- Model: Inny
- Wersja: ---
Witajcie , jestem Marcin i mieszkam na podkarpaciu.
Nie posiadam Mazdy ale własnie chciałbym taką nabyć.
Pozdro !
Nie posiadam Mazdy ale własnie chciałbym taką nabyć.
Pozdro !
Ostatnio zmieniony 08 kwie 2016, 17:58 przez wilkmaster, łącznie zmieniany 1 raz.
- Bisturator
- Model: NB
- Wersja: Miracle
Witam Użytkowników 
Mam na imię Marcin i niedawno stałem się właścicielem NB MIracle w kolorze Emerald, 1800cm. Fotka na szybko po zakupie, jak będzie pogoda to zrobię ciekawsze - foto to jedna z moich pasji.
Plany na Miatkę to chyba jedyne pasujące do Miracle - czysta, ładna zadbana seria, z lekkimi modami pod maską, bardziej dla brzmienia i samopoczucia niż dla KM.
Miatkę otrzymałem bez żadnych dokumentacji technicznych
więc spodziewajcie się głupich pytań o pierdoły, których nie znajdę wyszukiwarką
Z takich rzeczy godnych wspomnienia na początku to jestem z Łodzi, trzydziestka była jakiś czas temu, zajmuję sie pracą biurową, dupowóz - Grande Punto. Parę hobby, ale dominujące to gaming.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

Mam na imię Marcin i niedawno stałem się właścicielem NB MIracle w kolorze Emerald, 1800cm. Fotka na szybko po zakupie, jak będzie pogoda to zrobię ciekawsze - foto to jedna z moich pasji.
Plany na Miatkę to chyba jedyne pasujące do Miracle - czysta, ładna zadbana seria, z lekkimi modami pod maską, bardziej dla brzmienia i samopoczucia niż dla KM.
Miatkę otrzymałem bez żadnych dokumentacji technicznych

Z takich rzeczy godnych wspomnienia na początku to jestem z Łodzi, trzydziestka była jakiś czas temu, zajmuję sie pracą biurową, dupowóz - Grande Punto. Parę hobby, ale dominujące to gaming.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.

- patryk69
- Model: NC
- Wersja: 3rd Gen. Limited
Cześć wszystkim
Mam na imię Patryk, mam 18 lat, interesuję się muzyką, ale przede wszystkim motoryzacją
Jestem pod wielkim wrażeniem całej społeczności miłośników tych japońskich roadsterów i tego jak wielką radość czerpiecie z każdej chwili spędzonej z tymi autami
Forum przeglądam od ponad roku, lecz postanowiłem dołączyć dopiero teraz, gdyż niebawem stanę się właścicielem jednej sztuki, o czym oczywiście pochwalę się w odpowiednim dziale
Bardzo mi miło, że mogę do Was dołączyć
Pozdrawiam wszystkich miatomaniaków

Mam na imię Patryk, mam 18 lat, interesuję się muzyką, ale przede wszystkim motoryzacją

Jestem pod wielkim wrażeniem całej społeczności miłośników tych japońskich roadsterów i tego jak wielką radość czerpiecie z każdej chwili spędzonej z tymi autami

Forum przeglądam od ponad roku, lecz postanowiłem dołączyć dopiero teraz, gdyż niebawem stanę się właścicielem jednej sztuki, o czym oczywiście pochwalę się w odpowiednim dziale
Bardzo mi miło, że mogę do Was dołączyć

Pozdrawiam wszystkich miatomaniaków

-
- Model: Inny
Cześć i czołem Panowie!
Jako że moja sytuacja finansowa trochę się poprawiła (wystarczy bycia biednym studenciakiem)
Postanowiłem spełnić swoje szczenięce marzenie i zmienić auto na Miatę
Zakup planuję ok grudnia (premia i takie tam), ale postanowiłem dołączyć tu wcześniej, żeby złapać jakieś rozeznanie.
Zaraz wysmaruję posta w giełdzie z dokladymi specyfikacjami celu moich poszukiwań,
A w międzyczasie (o ile ktoś to czyta?) - jest tu może jakaś dobra duszyczka z Wrocławia,
która zechciałby mi odpowiedzieć na parę praktycznych pytań na temat smigania tutaj mx-5?
W każdym razie miło mi dołączyć, mam nadzieję że niebawem i w praktyce, nie tylko online
Jako że moja sytuacja finansowa trochę się poprawiła (wystarczy bycia biednym studenciakiem)
Postanowiłem spełnić swoje szczenięce marzenie i zmienić auto na Miatę

Zakup planuję ok grudnia (premia i takie tam), ale postanowiłem dołączyć tu wcześniej, żeby złapać jakieś rozeznanie.
Zaraz wysmaruję posta w giełdzie z dokladymi specyfikacjami celu moich poszukiwań,
A w międzyczasie (o ile ktoś to czyta?) - jest tu może jakaś dobra duszyczka z Wrocławia,
która zechciałby mi odpowiedzieć na parę praktycznych pytań na temat smigania tutaj mx-5?
W każdym razie miło mi dołączyć, mam nadzieję że niebawem i w praktyce, nie tylko online

- KyRy
- Moderator
- Model: NA
- Wersja: Chiquita
- Kontakt:
Cześć!
pewnie kogoś znajdziesz w odpowiednim dziale
--> viewtopic.php?f=20&t=8027
No i SieMa pozostałym niewitanym!
EnfantTerrible pisze:jest tu może jakaś dobra duszyczka z Wrocławia
pewnie kogoś znajdziesz w odpowiednim dziale
--> viewtopic.php?f=20&t=8027
No i SieMa pozostałym niewitanym!

Są: Chiquita | 93LE | Błękitna Laguna
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
-
- Model: NB FL
- Wersja: Memories, 1.6
Siema Wszystkim,
Nazywam się Thomas, jestem z HD i od kilku tygodni jeżdżę NBFL ND z trzeciego roku.
Zdrówko
Thomas
Nie wszyscy mogą jeździć mazdą, więc wszyscy niech jeżdżą szajsfagenami....
Nazywam się Thomas, jestem z HD i od kilku tygodni jeżdżę NBFL ND z trzeciego roku.
Zdrówko
Thomas
Nie wszyscy mogą jeździć mazdą, więc wszyscy niech jeżdżą szajsfagenami....
Część!
z częścią z was miałem okazję poznac się daaawno temu na Ułężu podczas m.in. Akcji Wróbel
Jeździłem wtedy megane Rs cup.
Teraz będę upalał nową nd w wersji skypassion. MIała być skyfreedom, ale zamówiona teraz dojechałaby na lipiec 2016..i to nic pewnego.
Także do zobaczycha na szlaku!
pzdr
Luca
z częścią z was miałem okazję poznac się daaawno temu na Ułężu podczas m.in. Akcji Wróbel

Jeździłem wtedy megane Rs cup.
Teraz będę upalał nową nd w wersji skypassion. MIała być skyfreedom, ale zamówiona teraz dojechałaby na lipiec 2016..i to nic pewnego.
Także do zobaczycha na szlaku!
pzdr
Luca
Dzień dobry wszystkim!
Również nawywam się Krzysztof, acz ja jestem z Łodzi. Miaty nie mam, jako że nie jestem jeszcze nawet pełnoletni (już niedługo
), ale zawsze chciałem ją mieć. Mam więc wielką nadzieję, że w przyszłym roku uda mi się to zmienić i dołączyć do zacnego grona jej posiadaczy
.
Pozdrawiam!
Również nawywam się Krzysztof, acz ja jestem z Łodzi. Miaty nie mam, jako że nie jestem jeszcze nawet pełnoletni (już niedługo

Pozdrawiam!
-
- Model: NA
Witam wszystkich Bardzo Serdecznie.
Mam na imie Marcin i od dwóch tygodni jestem szczęśliwym
posiadaczem Mazdy MX 5 z 1997r.
Pozdrawiam
Mam na imie Marcin i od dwóch tygodni jestem szczęśliwym
posiadaczem Mazdy MX 5 z 1997r.
Pozdrawiam
Hej, witam wszystkich. Tu Jacek , a dla znajomych Jack , chociaż częściej Chuck (Czak), to od Norrisa - tyle o Nim dowcipów. Właściciel mx-5 -ki NC 2008 od czerwca,a do tej pory doprowadzający ją do stanu świetności ( raczej używalności ). Pozdrawiam.J.
Cześć wszystkim,
Mam na imię Dawid, moja przygoda z miatą zaczęła się całkiem przypadkowo ale usiadła mnie sobą od pierwszych chwil za kierownicą:) Jestem z Warszawy i interesuje się motoryzacja co za tym idzie grzebie się w smakach:p
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów:)
Mam na imię Dawid, moja przygoda z miatą zaczęła się całkiem przypadkowo ale usiadła mnie sobą od pierwszych chwil za kierownicą:) Jestem z Warszawy i interesuje się motoryzacja co za tym idzie grzebie się w smakach:p
Pozdrawiam wszystkich forumowiczów:)
-
- Model: NC
- Wersja: Mazda MX-5 NC 2.0
Siemka,
Mimo że jestem szczęśliwym posiadaczem MX-5 od ponad pół roku, to dopiero teraz postanowiłem się przedstawić.
Forum studiowałem na długo przed zakupem i chciałbym podziękować wszystkim osobom które się przyczyniły do stworzenia
tego sieciowego kompedium wiedzy. Bardzo mi to pomogło przy wyborze autka.
Wybór padł na MX-5 NC 2.0 2009 Niseko, wersja z hardtopem.

Autko dopiero od miesiąca zimuje w garażu, a ja tak bardzo się stęskniłem..
Też tak macie?
Pozdrawiam
Bośniak
Mimo że jestem szczęśliwym posiadaczem MX-5 od ponad pół roku, to dopiero teraz postanowiłem się przedstawić.
Forum studiowałem na długo przed zakupem i chciałbym podziękować wszystkim osobom które się przyczyniły do stworzenia

Autko dopiero od miesiąca zimuje w garażu, a ja tak bardzo się stęskniłem..

Pozdrawiam
Bośniak
Hej,
To mój pierwszy post, więc chciałbym przywitać wszystkich użytkowików forum.
Od jakiegoś czasu śledzę co się u was dzieje, ale dopiero zdecydowałem się na jakieś konkretne
kroki w kierunku zakupu auta. Mam nadzieję że z waszą małą pomocą dokonam dobrego wyboru
To mój pierwszy post, więc chciałbym przywitać wszystkich użytkowików forum.
Od jakiegoś czasu śledzę co się u was dzieje, ale dopiero zdecydowałem się na jakieś konkretne
kroki w kierunku zakupu auta. Mam nadzieję że z waszą małą pomocą dokonam dobrego wyboru

- Rudy
- Donator
- Model: NB
- Wersja: 10th Anniversary I
Bosniak pisze:Siemka,
Autko dopiero od miesiąca zimuje w garażu, a ja tak bardzo się stęskniłem..Też tak macie?
Pozdrawiam
Bośniak
Witamy kolejnego szczęśliwego paprykarza

SMERFETA<----------
Red Bitch <------------------- Była...
SMERFETA TWIN<----------
Miata to nie auto, to stan umysłu...
Red Bitch <------------------- Była...
SMERFETA TWIN<----------
Miata to nie auto, to stan umysłu...
Witam wszystkich forumowiczow,
Jestem Seweryn, mieszkam w Lodzi i od jakis 2 lat bije sie z myslami zeby kupic swoja wymarzona mx-5. Mam nadzieje ze teraz nadszedl ten moment i ze wkrotce bede mogl sie pochwalic fotami i oficjalnie dolaczyc do forum
Jestem Seweryn, mieszkam w Lodzi i od jakis 2 lat bije sie z myslami zeby kupic swoja wymarzona mx-5. Mam nadzieje ze teraz nadszedl ten moment i ze wkrotce bede mogl sie pochwalic fotami i oficjalnie dolaczyc do forum

Witam wszsytkich! 
Nazywam się Przemek, mam 20 lat, ostatnio kupiłem miatę NA '91 1.6. Jest to moje drugie autko, poprzednio było BMW E36 Compact po swapie na 2.8 n/a podłubane na ~230ps/290nm. Ogólnie często można mnie spotkać w Warszawie na spotach street racing warsaw lub race hunt i tak dalej
Do zobaczyska na ulicy

Nazywam się Przemek, mam 20 lat, ostatnio kupiłem miatę NA '91 1.6. Jest to moje drugie autko, poprzednio było BMW E36 Compact po swapie na 2.8 n/a podłubane na ~230ps/290nm. Ogólnie często można mnie spotkać w Warszawie na spotach street racing warsaw lub race hunt i tak dalej

Do zobaczyska na ulicy