- NBFL w skórze o ile są zadbane
- NBFL materiał
- NB mteriał
KMucha a kiedy będziesz wiedzieć czy sprzedajesz?

DWinkle2023 - 29.09-1.10.2023
Moderator: Moderatorzy
Rychoo84 pisze:Hej,
jak wspominalem, to wracam, a przynajmniej mam taka nadzieje. Po sprzedazy swojej NB w tym roku, zrozumialem ze to byl jednak blad i chcialbym znowu rozpoczac przygode z Madzia.
Czy ktos z szanownych Kolegow/Kolezanek bylby w stanie poswiecic mi troche czasu i sprawdzic ta oto sztuke:
http://www.mx5-centrum.pl/news.php?id_n=86&id=1
Na moje niewprawne oko wydaje sie byc ok. Autko przyszykowane do sprzedazy, ale tez nie zauwazylem niczego do czego moglbym sie przyczepic.
Gratyfikacja za poswiecony czas do uzgodnienia.
Chyba nie musze wspominac, ze sie napalilem
tinuviel pisze:Auto miało malowany lewy bok, koło 300-350um, reszta elementów koło 170um (nie wiem czy to w MX5 nie jest już drugi lakier).
adamo pisze:nie mów ze kupiłeś subaryneNa rakietowej teraz są tylko czwartki od 16 do 18, ale za 50zł. Ja generalnie moge się wybrać nawet w ten czwartek.
adamo pisze:to tak bardziej w kontekscie BRZchyba ze rzeczywiście jest wykonalne kupic brz ponizej 50k w dobrym stanie to wtedy nie wiem czy bym też nie wybrał subaru.
nickesh v2.0 pisze:Z nimi jest trochę jak z Miatami: mają duży margines na mody. Podobno, za "jedyne" 30 tyś. zł, taka BRZ-ka bez problemu przyjmuje kompresor z całym osprzętem, który bezpiecznie wyciąga z silnika 300+ koni.