Zestaw kosmetyków do konserwacji miękkiego dachu
Informacja od Mazda Motor Polska
Moderator: Moderatorzy
Witajcie,
Przesyłam w załaczeniu informację jaką przed chwilą dostałem od Mazda Motor Polska. Chyba przetestuje ten ich produkt...
Pozdrawiam,
Łukasz
Przesyłam w załaczeniu informację jaką przed chwilą dostałem od Mazda Motor Polska. Chyba przetestuje ten ich produkt...
Pozdrawiam,
Łukasz
- Załączniki
-
[Rozszerzenie pdf zostało wyłączone i nie będzie dłużej wyświetlane.]
7 zima z MX-5
-
- Model: NA
- Wersja: 1.8 BRG
- Kontakt:
Brzmi ciekawie. No ale jeszcze zobaczymy, czy ta cena faktycznie jest taka atrakcyjna
No i kolejna moja wątpliwość - domyślam się, że sprzedają oni głównie akcesoria/gadżety do NC, która ma dach moherowy... Czy ten środek nadaje się też do (niekoniecznie oryginalnych już...) dachów materiałowych i winylowych?

No i kolejna moja wątpliwość - domyślam się, że sprzedają oni głównie akcesoria/gadżety do NC, która ma dach moherowy... Czy ten środek nadaje się też do (niekoniecznie oryginalnych już...) dachów materiałowych i winylowych?
A orientuje się ktoś może jak ta cena się kszałtuje? Szczerze powiedzawszy chetnie bym coś takiego kupił bo
1) nie mam jeszcze
2) Wydaje mi się, że oryginalne kosmetyki są lepsze, nawet od tych uniwersalnych z górnej półki.. (poprawcie mnie jeśli się mylę
)
1) nie mam jeszcze

2) Wydaje mi się, że oryginalne kosmetyki są lepsze, nawet od tych uniwersalnych z górnej półki.. (poprawcie mnie jeśli się mylę

Już zadałem wasze pytania MMP i czekam na odpowiedz. Jak tylko dostane - od razu tutaj wrzuce.
7 zima z MX-5
- Dżunior
- Donator
- Model: ND
- Wersja: SkyFreedom Recaro
- Kontakt:
profilone pisze:
2) Wydaje mi się, że oryginalne kosmetyki są lepsze, nawet od tych uniwersalnych z górnej półki.. (poprawcie mnie jeśli się mylę)
Niekoniecznie.

Nie musisz kupować innych środków "w ciemno" stając się królikiem doświadczalnym, bo Mazda właśnie zrobiła to za Ciebie.

MX-5 ND SkyFreedom
Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT

Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT
I już wszystko wiadomo:
Zestaw składa się z 2 preparatów:
-środek do czyszczenia miękkiego dachu może być stosowany do wszystkich dachów materiałowych oraz do dachów winylowych.
-środek do konserwacji miękkiego dachu może być stosowany do wszystkich dachów materiałowych, ale nie jest zalecany do dachów winylowych
Sugerowana cena sprzedaży netto w okresie promocyjnym (01/05/2009 – 31/07/2009: 68,51 zł netto.
Zestaw składa się z 2 preparatów:
-środek do czyszczenia miękkiego dachu może być stosowany do wszystkich dachów materiałowych oraz do dachów winylowych.
-środek do konserwacji miękkiego dachu może być stosowany do wszystkich dachów materiałowych, ale nie jest zalecany do dachów winylowych
Sugerowana cena sprzedaży netto w okresie promocyjnym (01/05/2009 – 31/07/2009: 68,51 zł netto.
7 zima z MX-5
-
Jak cos jest do wszytskiego to jest do niczego,ja mam oba środki AUTO GLYN czy jakoś tak i są bardzo dobre,są osobne do winylowych i osobne do szmacianych,cena podobna nawet trochę niższa,kupiłem w halfordsie ale pewnie w necie też jest.
WWW.MX5-CENTRUM.PL
Łukasz,
A możecie zasugerować Maździe rabaty na firmowe oleje, filtry, itp? Aaa jeszcze cewki i łożyska przednich kół
To są chyba najczęściej kupowane przez nas części
A możecie zasugerować Maździe rabaty na firmowe oleje, filtry, itp? Aaa jeszcze cewki i łożyska przednich kół

To są chyba najczęściej kupowane przez nas części

Łoś
I stałe ceny a nie sugerowane
np. na jakieś hasło albo dla posiadaczy smyczy/naklejek/koszulek.....itp....

np. na jakieś hasło albo dla posiadaczy smyczy/naklejek/koszulek.....itp....

Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
profilone pisze:\dirty pisze:168zł brutto w Lublinie w salonie Mazdy
produkt dostępny na zamówienie.
Powiem szczerze, że sporo... Dirty, może się zrzucimy na zakup?
a ścierkę przetniemy na pół

a tak poważnie cena jest dosyć wygórowana, tym bardziej, że rynek oferuję całą gamę środków....
profilone ja poszukam w innych miejscach, gdzie mam rabaty chyba, że dorwę kogoś z mazdy - dam znaka

Pogadam z nimi na ten temat przy najblizszej okazji!
7 zima z MX-5
Mazda bardzo przejęła się tematem kosmetyków do miękkiego dachu - wczoraj rozmawiałem na ten temat.
Jak sie okazuje - prawda leżała po środku. Otóż dilerzy mogą minimalnie zamówić dwie sztuki preparatów, sprzedawać mogą już po jednej sztuce. Więc cene podana w ogłoszeniu Mazdy jest ca. taka jak cena dealerów Mazdy.
Dostałem zapewnienie, ze dilerzy zostaną o tym poinformowani w oficjalny sposób więc wkrótce powinno być już wszystko dostępne w normalny sposób zgodnie z moim pierwszym postem
Jak sie okazuje - prawda leżała po środku. Otóż dilerzy mogą minimalnie zamówić dwie sztuki preparatów, sprzedawać mogą już po jednej sztuce. Więc cene podana w ogłoszeniu Mazdy jest ca. taka jak cena dealerów Mazdy.
Dostałem zapewnienie, ze dilerzy zostaną o tym poinformowani w oficjalny sposób więc wkrótce powinno być już wszystko dostępne w normalny sposób zgodnie z moim pierwszym postem

7 zima z MX-5
Zamówienie: u dilerów Mazdy
Cena: ca. 70 PLN za jednen środek, ca. 170 PLN za dwa środki.
Można (wg. MMP) kupić jeden, a dilerzy powinni o tym zostać poinformowani w tym tygodniu.
Cena: ca. 70 PLN za jednen środek, ca. 170 PLN za dwa środki.
Można (wg. MMP) kupić jeden, a dilerzy powinni o tym zostać poinformowani w tym tygodniu.
7 zima z MX-5
Vide moj post powyzej!
7 zima z MX-5
Nie żebym się czepiał ale po przeczytaniu tego ogłoszenia myślałem że gąbka i pudełko w zestawie gratis
Mniejsza z tym, ręcznik który mam jest świetnej jakości. Dlatego podejrzewam że te kosmetyki też są dobre - pewnie podjadę za niedługo do najbliższego ASO i zobaczę czy mają ten zestawik

Zestaw wraz z akcesoriami do czyszczenia w tej samej cenie do co środki
czyszczące kupowane oddzielnie.
Mniejsza z tym, ręcznik który mam jest świetnej jakości. Dlatego podejrzewam że te kosmetyki też są dobre - pewnie podjadę za niedługo do najbliższego ASO i zobaczę czy mają ten zestawik

tel: 500294594 skype: lediable86