Jak już mam przywieźć to auto osobiście, to bez problemu dostanę się do Bydgoszczy jakimś autobusem, czy blablacarem. No chyba, że się nudzisz, Dżunior, to oczywiście piszę się na takiego tripa w czwartek po robocie

Moderator: Moderatorzy
nickesh v2.0 pisze:Miata stoi w Bydgoszczy, a powinna w Warszawie. Chce się ktoś przejechać? Może w drodze na MMC? Oczywiście zwracam za paliwo. Z nawiązką
zbynie pisze:Panowie czy jest ktoś kto mógłby ogarnąć odbiór fantu z Garwolina do Warszawy? Ze stolicy prościej przerzucić dalej.
czester_ pisze:Mam tam swoich podwykonawców z pracy. Za flaszkę to Ci odbiorą i przewiozą każdego dnia.
tomasz01 pisze:Będę na pewno w następny weekend w Garwolinie - jak Ci się spieszy?
sophisty pisze:Moi drodzy potrzebuję pomocy w przetransportowaniu zderzaka od Brożyna z Warszawy do mnie do Trójmiasta. Czy ktoś z was w najbliższym czasie będzie robił taką trasę i dysponuje miejscem?
czester_ pisze:Jedziemy na debrzno w piątek wiec myślę że chłopaki z lawetami mogą pomócz tym ze nie wiem czy towar dojedzie w 'całości '. Wiesz.... torsen delikatna rzecz:p