[Trójmiasto] Może jakieś spotkanko?
Spotkania pomorskiego mx-5.pl i cabrio-clubu co czwartek o godz. 19 na Bulwarze Nadmorskim w Gdyni
Moderator: Moderatorzy
Czy my się w tym roku spotkamy całą paczką na wycieczkę ?
prawie lipiec a tutaj cisza straszna.

I don't like being overtaken. It's a sign of weakness.
-
- Model: NB FL
- Wersja: Silver Blues
Wieczorny spot ?
-
Ja moge sie wyrwac jakos po godzinie 20. Jestem pod telefonem.
-
Myśle że tam gdzie będzie większości pasowało ....
-
Może Gdańsk Stocznia ok 20:30?
-
Mi odpowiada tylko o 20 w GD.
-
To jak do tej pory będzie 3 auta tylko ?
-
Pod stocznią Gdańską. Taki piękny zardzewiały budynek...
Chłopaki spotkacie się w końcu? Czy mamy z Madzią z wawy przyjechać i spota Wam zorganizować?
Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Ja myślę, że nasze spoty kuleją przede wszystkim pod względem organizacyjnym. Osobiście raczej nie mam dostępu do neta po godz. 16 bo cały dzień w pracy siedzę przed kompem i mam go dość(podejrzewam, że część osób ma podobnie). Wczoraj np. chętnie bym podjechał na jakieś ploty. Propozycja moja jest taka, żeby na pw wysłać swoje nr telefonów i jeśli ktoś zarzuci temat spota wysyła krótki sms do całej grupy. Kto zainteresowany odpisuje i potwierdza przyjazd, kto nie, nie pisze nic. Pasi?
Dlatego wystarczy krótki sms i bez zbędnego rozpisywania się. Jeśli ktoś nie jest zainteresowany lub nie może nic nie pisze. Nie chodzi przecież o tłumaczenie się. Jak ktoś wpada też pisze krótko "potwierdzam" i tyle w temacie. Po prostu nie każdy ma zawsze dostęp do neta i uważam, że takie wyjście będzie świetnie działało w przypadku spontanicznych spotów.
A za błogosławieństwo dziękuję
Pozwoliłem sobie zrobić krótką listę osób z naszej okolicy, które w ostatnim czasie się udzielały. Jeśli kogoś pominąłem - przepraszam, proszę się dopisać.
Do wszystkich poniższych osób wysyłam na pw swój nr tel. Jeśli jesteście za moją propozycją, każdy wysyła swój nr w odwecie.
1. rafal87
2. maciek01
3. offthe
4. James Bond
5. marcin.klan
6. Sebuu
7. zbynie
8. erbi2222
9. vlodar
10. piotr-gka
11. koro13
12. Tony
13. Pawulon
A za błogosławieństwo dziękuję

Pozwoliłem sobie zrobić krótką listę osób z naszej okolicy, które w ostatnim czasie się udzielały. Jeśli kogoś pominąłem - przepraszam, proszę się dopisać.
Do wszystkich poniższych osób wysyłam na pw swój nr tel. Jeśli jesteście za moją propozycją, każdy wysyła swój nr w odwecie.
1. rafal87
2. maciek01
3. offthe
4. James Bond
5. marcin.klan
6. Sebuu
7. zbynie
8. erbi2222
9. vlodar
10. piotr-gka
11. koro13
12. Tony
13. Pawulon
sophisty pisze:1. rafal87
2. maciek01
3. offthe
4. James Bond
5. marcin.klan
6. Sebuu
7. zbynie
8. erbi2222
9. vlodar
10. piotr-gka
11. koro13
12. Tony
13. Pawulon
14. Schatten
15. Morena
16. Sliwa
17. Tomekk
Z tym, że wiem , że tomekk jest zajęty, Morena nie wiem gdzie jest, Sliwa też się nie odzywa(nie wiem czy nie sprzedał) Schatten z małżonką też zapracowani.
Ja jestem za, aczkolwiek jak wszyscy wiemy trójmiasto jest rozproszone i spotkać się jest trudno. Mi się nie chce jechać do gdańska po to, żeby sobie postać i kopać w opony. Mam za daleko z Wejherowa, żeby aż tak bez sensu jeździć po dziurach.
Z kolei jeśli ktoś mówi o spotkaniu w tym samym dniu za dwie godziny i nie ma żadnego potwierdzenia od nikogo, albo od jednej osoby, to nawet na skwerek mi się zwyczajnie nie chce. Ja jestem chętny ale na wycieczki. Ustalić termin za jakieś 2 tygodnie i wtedy plany można sobie ustawić by sobie dokądś pojechać.
I don't like being overtaken. It's a sign of weakness.
offthe pisze:sophisty pisze:1. rafal87
2. maciek01
3. offthe
4. James Bond
5. marcin.klan
6. Sebuu
7. zbynie
8. erbi2222
9. vlodar
10. piotr-gka
11. koro13
12. Tony
13. Pawulon
14. Schatten
15. Morena
16. Sliwa
17. Tomekk
Z tym, że wiem , że tomekk jest zajęty, Morena nie wiem gdzie jest, Sliwa też się nie odzywa(nie wiem czy nie sprzedał) Schatten z małżonką też zapracowani.
Ja jestem za, aczkolwiek jak wszyscy wiemy trójmiasto jest rozproszone i spotkać się jest trudno. Mi się nie chce jechać do gdańska po to, żeby sobie postać i kopać w opony. Mam za daleko z Wejherowa, żeby aż tak bez sensu jeździć po dziurach.
Z kolei jeśli ktoś mówi o spotkaniu w tym samym dniu za dwie godziny i nie ma żadnego potwierdzenia od nikogo, albo od jednej osoby, to nawet na skwerek mi się zwyczajnie nie chce. Ja jestem chętny ale na wycieczki. Ustalić termin za jakieś 2 tygodnie i wtedy plany można sobie ustawić by sobie dokądś pojechać.
Mnie pominąłeś:twisted::twisted::twisted:
Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T