Moderator: Moderatorzy
PiotrNet pisze:chrism - wrzesień / październik zrobimy pewnie powtórkę z KKD, ten wątek powstał zupełnie przypadkiem i z chęci wielu osób do after party na mniejszą liczbę samochodów. Tak więc na pewno coś z KyRym zorganizujemy.
sleven pisze:Przepraszam najmocniej ze dopiero teraz sie odzywam. Odpadamy niestety z listy, nie mozemy jechac![]()
![]()
Strasznie mi przykro ze taki mega wyjazd nam umyka, bawcie sie dobrze i smigajcie ostro, wszystkiego dobrego! pozdrawiamy!
chrism pisze:Cześć. Niestety nie biorę udziału w tym wypadzie ale śledzę wątek uważnie. Zastanawiam czy organizatorzy planują zrobić powtórkę majowego zlotu we wrześniu czy też będziemy czekali do przyszłego roku.
Peecer pisze:PiotrNet pisze:chrism - wrzesień / październik zrobimy pewnie powtórkę z KKD, ten wątek powstał zupełnie przypadkiem i z chęci wielu osób do after party na mniejszą liczbę samochodów. Tak więc na pewno coś z KyRym zorganizujemy.
Jak ja Was trzymam za słowo to sobie nie wyobrażacie![]()
KyRy pisze:Nie wiem czy będę mógł uczestniczyć w spotkaniu...
Sobota częściowo krzyżuje się z planami rodzinnymi a w niedzielę zgodnie z grafikiem mam mieć służbę
Jaro pisze:KyRy pisze:Nie wiem czy będę mógł uczestniczyć w spotkaniu...
Sobota częściowo krzyżuje się z planami rodzinnymi a w niedzielę zgodnie z grafikiem mam mieć służbę
Krystian mam nadzieję że uda się Wam jednak dołączyć do nas. A może chociaż grill wieczorem w sobotę?
zajcol pisze:Z powodów rodzinnych musimy się wycofać![]()
. Jeżeli można odzyskać chociaż część wpłaconej kasy, to przy okazji odbierzemy
. Jeżeli nie można, to trudno, taki lajf
.