Taką rurkę, to można sobie do grzejnika zamontować
Chyba kojarze tą NA
Moderator: Moderatorzy
bardzo łatwo teraz można stracić prawko....
była: Madzia 1990 1.6
jest: konserwa
Peecer pisze:Dlatego teraz jeżdzę jak wozem z dyszlem i z tylu niech trąbią ile wlezie...... Mam dojechać na miejsce a nie czekać trzy miesiące by znowu pojeździć.....
Tak się złożyło, że przepisy weszły w życie razem z wejściem turba pod maskę chomika... jestem twardy, jeżdżę przepisowo
ostatnio skręcając na skrzyżowaniu zupełnie niechcąco mi dupcia w madzi uciekła.... po chwili przeszedł mnie strach po plechach czy ktoś ma kamerkę? czy gdzieś stoją tajniacy.... jak żyć?
była: Madzia 1990 1.6
-
- Model: Inny
- Wersja: Japoński :P
Panowie.. Naprawdę..panowie siedzący w niebieskich samochodach tez sa ludźmi( przynajmniej w większości) i to naprawdę widać czy ktos zarzuca dupa po całej szerokości specjalnie czy nie i zazwycZaj konsekwencje sa proporcjonalne. Za pewne opisana historia mogła tez sie skończyć inaczej zeby nie kamery. Generalnie robili swoją robotę i tyle.
-
- Model: NA
- Wersja: szczur
autopaga pisze:Szkoda że mu nikt w dupę nie wjechał jak hamował przed tym policjantem.
Tobie najwyrazniej za mlodu ktoś wjezdzał, skoro na starosc odbijasz frustracje w internecie.
Po tej chwili żenady przechodze do odpowiedzi na posty na wyzszym poziomie. Policjanci wbrew temu co pokazano na nagraniu( mocno zmanipulowanym i pocietym) byli bardzo wporzadku i gdyby nie kamery sprawa zakonczylaby sie zupelnie inaczej. slowa o tym ze to legendarne miejsce wypowiedzial sam policjant nie ja jak pokazano w filmie. Sama rurka od grzejnika to tak naprawde... rurka od grzejnika (serio!), ktora sluzy przedluzeniu dzwigni hydraulicznego recznego blizej kierownicy. Z akumulatora sie nie tlumacze bo bylo to chwilowe rozwiazanie tylko na przejazd sprawdzajacy auto przed wyjazdem na tor (tej samej nocy jeszcze zostalo to zrobione-bylo w planach jeszcze przed wyjazdem). Na rozwiazanie sprawy sam czekam. Pozdrawiam!
- nick.es
- Moderator podróży
- Model: NB FL
Myślę, że każdy to rozumie. Jak mi chłopaki puścili ten filmik dwa tygodnie temu na spocie, to pierwsze co powiedziałem, to że poziom programu i komentarz są przedebilne i jak zwykle przerysowali wszystko w swoim upośledzonym stylu. Dziwię się, że Ci policjanci chcą w tym uczestniczyć, bo też wychodzą na idiotów.
A oni w ogóle pytali Cię o zgodę na nagrywanie i opublikowanie tego w telewizji w takiej na nowo wyreżyserowanej formie?
A oni w ogóle pytali Cię o zgodę na nagrywanie i opublikowanie tego w telewizji w takiej na nowo wyreżyserowanej formie?
Zgody mieć nie muszą od Ciebie na 99%. Twarz zasłonięta i tablica rejestracyjna też i wszystkie inne rzeczy które mogą spowodować rozpoznanie. Ale samochód jest charakterystyczny, rozpoznawalny dość mocno. Na pomorzu jest jedna srebrna NA. Moja. Jeśli by mnie ekipa zatrzymała to każdy będzie mógł mnie rozpoznać przecież.
I don't like being overtaken. It's a sign of weakness.
Większość braci forumowej również wiedziała czyje to auto sąsiedzi twoi również na pewno po obejrzeniu programu będą wiedzieli Masa obcych ludzi była w stanie ciebie rozpoznać.
I don't like being overtaken. It's a sign of weakness.
nickesh v2.0 pisze:Dziwię się, że Ci policjanci chcą w tym uczestniczyć, bo też wychodzą na idiotów.
Myślę, że nie mają wyboru. Szef każe i tyle.
Były: NB, NBFL, NC 2,0, NC 2,0 automat, NC swap 2,5 6b, ND 2,0.
Jest NA 1990.
Jest NA 1990.
-
- Model: NA
- Wersja: szczur
Jestem mimo wszystko bardzo zaskoczony pozytywnym odbiorem srodowiska motoryzacyjnego jak i ludzi z nim nie zwiazanych. Trafiam na typowych zgryzliwych hejterow ale wiekszosc komentarzy jest pozytywna. To budujace
-
Ale slajd pierwsza klasa...
Widzieliście ten filmik ? Ciekawe czy jest na forum ?
- Hookie
- Donator
- Model: NB FL
- Wersja: 1.8 Memories 2
Jimmunio to jest przecież. Któryś już raz to się przewija przez forum.
2011-12: NB 1.8 '98 10th Anni 2260 - Miatulka
2013: NA 1.6 '90 - Babcia
2015 - 2017: NBfl 1.6 '04 - Furia
2019: NBfl 1.8 '01 - Hejka 2.0
2018 - 2022: ND 2.0 '16 Club - Kocur
Maj 2022: - obecnie: NBfl 1.8 '03 - Żaba
2013: NA 1.6 '90 - Babcia
2015 - 2017: NBfl 1.6 '04 - Furia
2019: NBfl 1.8 '01 - Hejka 2.0
2018 - 2022: ND 2.0 '16 Club - Kocur
Maj 2022: - obecnie: NBfl 1.8 '03 - Żaba