[Trójmiasto] Może jakieś spotkanko?
Spotkania pomorskiego mx-5.pl i cabrio-clubu co czwartek o godz. 19 na Bulwarze Nadmorskim w Gdyni
Moderator: Moderatorzy
Myślę, że w ten weekend jeszcze zbyt szybko bo pewnie część osób ma już sprecyzowane plany ale moglibyśmy spróbować zorganizować się chociażby na 4 lub 5 czerwca o ile wszyscy będą mieli 5 dzień wolny od pracy. Reasumując czekam na propozycję i wybierzemy datę dostępną dla największej liczby chętnych.
-
- Model: NB FL
- Wersja: memories
A kto jedzie do torunia na MMC?
No i za tydzień(chyba) jest Rusocin trening,co by się poscigac. Wiec najbliższe weekendy sa obstawione, i wystarczy się zebrać w jedno miejsce, a jak tyle pomysłów jest to się rozproszymy po paru zjazdach i po dwie osoby będziemy jeździć.
No i za tydzień(chyba) jest Rusocin trening,co by się poscigac. Wiec najbliższe weekendy sa obstawione, i wystarczy się zebrać w jedno miejsce, a jak tyle pomysłów jest to się rozproszymy po paru zjazdach i po dwie osoby będziemy jeździć.
Schatten musiałby się wypowiedzieć co do trasy, bo jest tutaj specem, ale uważam, że jakakolwiek droga na szymbark to nie jest dobry pomysł w weekend, zwłaszcza długi. Wszyscy będą cisnąć do szymbarku i my będziemy stać w korku zamiast jechać. Ja bym raczej proponował ruszyć w kierunku sierakowic i okolic, bo tam chyba jeszcze nie byliśmy. Tak czy inczej ja tak z dnia na dzień nie pojadę, bo muszę zrobić przegląd i trochę autem pojeździć zanim ruszę w trasę, bo mazda stoi już chyba drugi miesiąc niejeżdżona..
I don't like being overtaken. It's a sign of weakness.
rafal87 pisze:A kto jedzie do torunia na MMC?
Ja na MMC się nie wybieram i raczej zrezygnuję z Rusocina bo boję się o sprzęgło ze względu na to, że Miata to moje auto na codzień.
offthe pisze:Schatten musiałby się wypowiedzieć co do trasy, bo jest tutaj specem, ale uważam, że jakakolwiek droga na szymbark to nie jest dobry pomysł w weekend, zwłaszcza długi. Wszyscy będą cisnąć do szymbarku i my będziemy stać w korku zamiast jechać. Ja bym raczej proponował ruszyć w kierunku sierakowic i okolic, bo tam chyba jeszcze nie byliśmy. Tak czy inczej ja tak z dnia na dzień nie pojadę, bo muszę zrobić przegląd i trochę autem pojeździć zanim ruszę w trasę, bo mazda stoi już chyba drugi miesiąc niejeżdżona..
Dlatego czekam na propozycję, teoretycznie masz rację odnośnie korków ale wydaje mi się, że ludzie do Szymbarka jadą głównymi trasami tj. żukowo - kościerzyna, my natomiast pojechalibyśmy w stronę kartuz i tam odbijemy na garcz. Co do terminu moglibyśmy pomyśleć o niedzieli 21 czerwca?
-
- Wersja: Silver Blues
Ja tam bardzo chętnie wybiorę się na wycieczkę. A może w celu sprecyzowania mały spot organizacyjny dziś wieczorem...?
-
Ja oczywiście się pisze ...
-
Ja jednak w Rusocinie nie wystartuję, ale małe spotkanie na pogaduchy można ogarnąć.
Rusocin, czwartek, godzina 12:00. Kto będzie?
marcin.klan pisze:Ja jednak w Rusocinie nie wystartuję, ale małe spotkanie na pogaduchy można ogarnąć.
W sumie przydałoby się spotkać większą grupą bo trzeba omówić ewentualną Miatową wycieczkę.
-
Spotkanie organizacyjne w czwartek czy coś wcześniej ?
-
Proponuję wieczorny spot np na Skwerze w Gdyni ? Oczywiście miejsce do uzgodnienia...?!
-
- Wersja: memories
Ja dzis lige mistrzow ogladam. Ale jezeli komuś zależy na wyjściu to dziś grupa trójmiejską nocnego latania ,ma pierwszy spot w tym roku, maja grupę na FB. Z tego co to wiem zaczynaja chyba teraz i apotykaja się na starym mediamarkcie, o 21 melduja sie w Gdyni na parkingu na koncu estakady
maźnij sobie samemu szprejem
odtłuść, kup podkład i szpreja, popacz w internetach jak sie mniej więcej lakieruje z puszki i tyle. Lakiernik też użyje szpreja pewnie. To tylko czarny. Nie musisz dobierać kolorów.
Ja mam lakiernika, ale on by sobie głowy nie zawracał lakierowaniem tak jak całego elementu tylko by prysnął szprejem.
Ja mam lakiernika, ale on by sobie głowy nie zawracał lakierowaniem tak jak całego elementu tylko by prysnął szprejem.
-
Może jakiś wieczorny spot ?
-
offthe - najwyraźniej masz "lakiernika", a nie lakiernika.
rafal87 - ja mogę polecić tego, który robił mi niebieską, ale to 50km od Gdańska, okolice Kościerzyny. Chcesz namiar?
James Bond - dziś nie, ale proponuję sobotę jak wyjdę z naszej firmowej imprezy, czyli około 19-20.
rafal87 - ja mogę polecić tego, który robił mi niebieską, ale to 50km od Gdańska, okolice Kościerzyny. Chcesz namiar?
James Bond - dziś nie, ale proponuję sobotę jak wyjdę z naszej firmowej imprezy, czyli około 19-20.
to co kiedy spocik
?? ja jestem gotowy choćby jutro.

NBFLove