kociol pisze:mayones, kiedy dokladnie bedziecie w Stuttgarcie? Jezeli przed koncem maja, to moge zaproponowac darmowe zwiedzanie muzeum P.
Planujemy właśnie pod koniec maja 29-31. Czyżbyś miał tam jakieś wtyki?

Moderatorzy: nick.es, Moderatorzy
Morfi pisze:Co prawda na forum jest wątek o wyjeździe do Tokaju ale ja proponuję Bogacs + Góry Bukowe. Bogacs to baseny termalne i piwniczki natomiast Góry to super winkle. Do Bogacs'a jeżdżę rodzinnie od trzech lat i jestem bardzo zadowolony. Trochę info tutaj: http://bogacs.hu/index.php/pl/
Morfi pisze:Czy ktoś mógłby wrzucić propozycje tras/odcinków na Suwalszczyźnie i Podlasiu wartych przejażdżki.
Yoozef pisze:Morfi pisze:Czy ktoś mógłby wrzucić propozycje tras/odcinków na Suwalszczyźnie i Podlasiu wartych przejażdżki.
Morfi,
Poczekaj na całą grupę. Jak się wyjeździsz przed SBD to nie będzie się Wam chciało śmigać z nami.![]()
![]()
Tajną pocztą ogłosiłem embargo na publikowanie naszych tras![]()
.
Litwa i Białoruś jest Wasza![]()
Do zobaczenia
O.O.Yoozef
Torpeda pisze:Czy ktoś zna trasę z Warszawy w kierunku Ostródy albo Iławy? (konkretnie Wzgórza Dylewskie). Czy drogi w tamtym rejonie są przyjazne Miatom, czy będzie to 4 godzinny wstrząs mózgu i ogłuchnięcie?
Spyder pisze:Cześć, ja się zastanawiam nad wyjazdem z moją lepszą połową na południe w pierwszym tygodniu maja, na jakieś 4-5 dni. Cel nie jest sprecyzowany, przy czym północne Włochy brzmią zawsze kusząco. Przy odpowiedniej pogodzie można też zostać trochę dłużej w Austrii.