Moderator: Moderatorzy
brox pisze:cześć![]()
tutaj Aśka z Łodzi
i ja jeszcze nie mam mx'a. jestem na etapie poszukiwań. mam nadzieję, że uda się w przeciągu paru tygodni
marzę o nim, odkąd wyszło pierwsze GTA, w które grali moi bracia.
pozdrawiam z Łodzi
nickesh v2.0 pisze:Eeej no, wstydu nie ma! Ba! Biorąc pod uwagę, że tor podobno typowo Miatowy, że tak powiem, to jest bardzo przyzwoicie
1. W miejsce avataru (obrazek pod twoim nickiem) obowiązkowo wrzucamy zdjęcie swojej MX-5, w celu łatwiejszej identyfikacji klubowiczy spotykanych to tu to tam.
Jeśli jej jeszcze nie mamy ignorujemy ten punkt.
Odpalasz forum na Adroidzie, ale z przeglądarki, nie z Tapatalka, podrkęcasz podświetlenie ekranu na maksa, klikasz szybko 3 razy w "odśwież", wrzucasz urządzenie do gotującej się, osolonej wody, obracasz się w kółko cztery razy, odmawiasz zaklęcie, spluwasz przez lewe ramię w kocią kuwetę i voilà! Zrzucasz niewygodne brzemięDżunior pisze:Panie faudwazero, jak oszukałeś Pan licznik postów...
nickesh v2.0 pisze:
... czyli robisz prawie to samo, co w przypadku zmiany komuś nicka na forum![]()
nickesh v2.0 pisze:Coś dziwnie wysoko Ci ten przód siedzi w porównaniu z tyłem. Skąd tyle miejsca w nadkolu? Nowe amortyzatory na przedniej osi?