ree pisze:To moze dlugi dyfer, tzn skrzynia 5b i dyfer od 6. Na autostrade jak znalazl.
Niestety kosztem dynamiki

Kącik dużego spamera
Moderator: Moderatorzy
jqb pisze:Chociaz podobno 6 bieg i tak nie jest dluzszy od piatego w skrzyni 5B wiec na trasie to nic nie zmienia.
Alan pisze:jqb pisze:Chociaz podobno 6 bieg i tak nie jest dluzszy od piatego w skrzyni 5B wiec na trasie to nic nie zmienia.
Z tego co ja gdzieś czytałem, to na 6 biegu przy 100km/h obroty są niższe niż w skrzyni 5 o jakieś 300obr/min.
niemampojeciaa pisze:jedno koło do bagażnika a trzy na siedzenie pasażera. 15 cal mieści się komplet
Mrcnsb pisze:Ja raz przewoziłem 16 i dało radę. W bagażniku jedna, zostanie troche miejsca na mały plecak, trzy na fotel pasażera, ale to jest dość niewygodne. Polecam je najpierw zapakować w worki, potem w jeden duży, wszystko jakoś w miare związać razem i tak położyć na fotel pasażera i też do niego przywiązać.
Tu masz te białe fele, których nie mogłem wczoraj znaleźć: viewtopic.php?f=30&t=15721&p=300644#p300644gzy pisze:RANT: Nie umiem kupić felg na olx'ie.
1sze podejście: pan nie wyśle opon kurierem bo przecież to się nie opłaca (no ale to ja płacę za kuriera przecież???) jak się nie opłaca to on mi może podwiezie do wawy? (haha - zastanawiał się, ale jednak zdecydował się nie)
2gie podejście: dogadaliśmy się co do ceny, wysyłka za pobraniem, da znać jak wyśle! - zero kontaktu, brak odpowiedzi nie odbiera, nie odpisuje... dałem sobie spokój i znalazłem następny potencjalny komplet!
3cie podejście: dogadaliśmy się co do ceny, wyśle. czekam - od 2 tygodni nie odbiera telefonu, nie odpisuje...
ehhh...
matpilch pisze:(...)pamiętaj, że dla mas liczy się moment, bo przecież powyżej 3500rpm silniki wybuchają.
funky pisze:i NA
matpilch pisze:(...)pamiętaj, że dla mas liczy się moment, bo przecież powyżej 3500rpm silniki wybuchają.
jqb pisze:Trzeba było poczekać z kupnem miaty do emerytury