podpinam się pod pytanie z płatnością, wiecie jak to ze mną, może być że odbiorę dopiero w czerwcu, o ile ktoś go przechowa

spociki
Moderator: Moderatorzy
janekpower pisze:Ja rezygnuję z kalendarza. Powinniscie sie cieszyc. Nie będzie butelkowej zieleni na kalendarzu
Opos pisze:Ania, Wiktor, dajcie znać co z płatnością, czy puszczamy Wam jakiś przelew
janekpower pisze:Ja rezygnuję z kalendarza. Powinniscie sie cieszyc. Nie bedzie butelkowej zieleni na kalendarzu.
janekpower pisze:Ja rezygnuję z kalendarza. Powinniscie sie cieszyc. Nie bedzie butelkowej zieleni na kalendarzu.
matpilch pisze:kiety bendżesz w polska mister?
Wiittorio pisze:05 gru 2014, 20:23
2. Proponuję i bardzo proszę, żeby napisać z którymi zdjęciami jest coś nie tak i zasugerować które wymienić i koniecznie na jakie, bo ja już nie mam pomysłów na ulepszanie.
4. Jeżeli kogoś pominęłam, lub ktoś czuje się niedowartościowany to proszę krzyczeć, ewentualnie wysłać jakieś swoje piękne zdjęcia i zasugerować kogo w zamian usunąć
angeli pisze:EDIT: No in nasze kalendarze jada do Japonii![]()
![]()
angeli pisze:EDIT I: pamiętasz Nikiszowiec i naszych znajomych Japończyków, IMHO byłeś wtedy...
To przyjechali znowu
angeli pisze:...może Ty mosz Jarosław na drugie imię?
Wiittorio pisze:Witek mnie pewnie w końcu udusi za to pisanie pod jego nickiem