Moderator: Moderatorzy
matpilch pisze:(...)pamiętaj, że dla mas liczy się moment, bo przecież powyżej 3500rpm silniki wybuchają.
Peecer pisze:Rafa1981 pisze:Moje marzenie...są plany, są kalkulacje, może w następnym sezonie![]()
Pozdr
Rafa
Dzisiaj szóstka jutro, spełnione marzenia..... To tylko sześć liczb.....![]()
matpilch pisze:(...)pamiętaj, że dla mas liczy się moment, bo przecież powyżej 3500rpm silniki wybuchają.
Mac pisze:Aj aj aj te fairlady są śliczne... Chyba marzenie wielu forumowiczów...Świetny egzemplarz ma bodajże chris forsberg (zawodnik formula drift) - ciemnozłoty z 2JZ pod maską. Cudo
nickesh pisze:W Warszawie widziałem kiedyś EVO z rejestracją "POSSIJ". Tyle, że to był uczciwie porobiony egzemplarz i mimo, że wieśniackie, nie mogłem powiedzieć, że nieprawdziwe, po tym jak zniknął za horyzontem.
MistrzMilo pisze:nickesh pisze:W Warszawie widziałem kiedyś EVO z rejestracją "POSSIJ". Tyle, że to był uczciwie porobiony egzemplarz i mimo, że wieśniackie, nie mogłem powiedzieć, że nieprawdziwe, po tym jak zniknął za horyzontem.
Kojarze właściciela, niezły wariat. Wcześniej miał białe e93 335i z rejestracją P0 LATAM (bo gość ma kilka tysięcy skoków spadochronowych na koncie). Żeby zarejestrować Evo na takich blachach ściemniał w urzędzie że to na potrzeby kampanii reklamowej środków na ból gardła, miał nawet zmyślony projekt oklejenia, serio