seba1433 pisze:Lista Sobota 7,30 Port Łódź parking Góra.
1) Rafał
2) Lukasz,
3) Alex,
4) Spam
5) Seba
6)Robert (czarna NC)
ale ześta sie na mnie uparli ...

w każdy czwartek ul.Politechniki pod halą godz. 19 30 zapraszam
Moderator: Moderatorzy
seba1433 pisze:Lista Sobota 7,30 Port Łódź parking Góra.
1) Rafał
2) Lukasz,
3) Alex,
4) Spam
5) Seba
6)Robert (czarna NC)
Alex pisze:seba1433 pisze:Lista Sobota 7,30 Port Łódź parking Góra.
1) Rafał
2) Lukasz,
3) Alex,
4) Spam
5) Seba
6)Robert (czarna NC)
ale ześta sie na mnie uparli ...nie czekajcie mowie bo sie nie doczekacie
matpilch pisze:(...)pamiętaj, że dla mas liczy się moment, bo przecież powyżej 3500rpm silniki wybuchają.
Rafa1981 pisze:To Nas dogonisz jak coś![]()
SPAM pisze:Alex nie chce z nami jechać to na miejscu nie przyznajemy się do niego
pan_miko pisze:Na 25 lecie nie jadę, ale może też w takim razie zahaczę o młyn koło 18, żeby później się kawałek wspólnie przejechać, akurat dzisiaj odebrałem auto po założeniu eibachów to przejażdżka dłuższa przed poniedziałkową geometrią dobrze im zrobi
matpilch pisze:(...)pamiętaj, że dla mas liczy się moment, bo przecież powyżej 3500rpm silniki wybuchają.
Wojtek JDM pisze:Panowie znów się powtórzęMogę się dołączyć w tą sobotę rano w Piotrkowie?
Tylko dajcie jakąś godzinę i miejsce. Myślę, że nie narobię wam wstydu czarną
Alex pisze:Rafa1981: to twoj bolid dzis widzialem rano w serwisie na Zagajnikowej?
Rafa1981 pisze:Alex pisze:Rafa1981: to twoj bolid dzis widzialem rano w serwisie na Zagajnikowej?
Co tam się dzieje?! Szaleją chłopaki?
Rafa1981 pisze:A co bedziesz robił? Jak Ci się współpracuje z chłopakami?
Bo ja jestem bardzo pozytywnie zadowolony-póki co
Wojtek JDM pisze:To Panowie trochę konkretów, bo jutro zlot![]()
7.30 Łódź Manu
O której w Piotrkowie i gdzie?
Rafa1981 pisze:Wojtek JDM pisze:To Panowie trochę konkretów, bo jutro zlot![]()
7.30 Łódź Manu
O której w Piotrkowie i gdzie?
Jakie Manu?!!!
8.15 Statoil na DK12 za Piotrkowem-postój 15 minut-Wojtek dołączajcie tutaj!
Smock pisze:cześć,
mam prośbę do frakcji łódzkiej mianowicie jestem mocno zainteresowany Mx-em z Brzezin k/Łodzi
http://otomoto.pl/mazda-mx-5-kabrio-C33495089.html
Czy ktoś może podjechać i zerknąć ???
pozdrawiam