Problem z kierunkowskazami
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
Witam, wczoraj się zabrałem za szczegółowe oględziny silnika z zewnątrz gdyż tracę olej:(, wjechałem na kanał odkręciłem kila śrubek żeby zdjąć plastikową osłonę silnika, i straciłem kierunkowskazy?? w sensie że nie działają w ogóle, a awaryjne np. działają sprawdzałem bezpieczniki i wszystkie ok. ma ktoś pomysł co to może być? 

JA WIEM JA WIEM
miałem to samo brak kierunkowskazów a awaryjne działały
szukałem ciężko pod maska po przewodach itp ale problem był w lużnej kostce ale w kabinie pod kierą i tam muszisz luknąc na początek popukaj w plastik jak ja
zadziałały i juz wiedziałem gdzie jest usterka więc rozkręciłem i smigają 

SUZUKI GSX-R 2002R
A TERAZ YAMAHA R1 2003R
A TERAZ YAMAHA R1 2003R
Panowie, odświeżam wątek. Problem ten sam - kierunkowskazy nieodpowiadające na ruchy dźwigniami, a awaryjne działają. Bezpieczniki są ok. W plastikową kostkę, którą polecaliście stukać, stukałem, oj stukałem i ni chu.. nie pomogło. Wymieniłem nawet całe stery kierownicy. I nic. Problem nierozwiązany.
Zostaje sprawdzić przewody po milimetrze, czy macie jeszcze jakiś inny pomysł rozwiązania tego problemu?
Zostaje sprawdzić przewody po milimetrze, czy macie jeszcze jakiś inny pomysł rozwiązania tego problemu?
żyje z pisania i jeżdżę autem bez dachu, ale nie mam na imię Hank #socialmedia #marketing #pr #teatr #mx5 #nba #pilkanożna
Donek pisze:Może napisz jakie przewody i gdzie lub najlepiej zrób zdjecie bo moze ktoś bedzie miał też taki problem kiedyś to bedzie już rozwiązanie
Dopiero zobaczyłem twój post. Mazda jest już w domu, ale zabiegu dokonywał lekarz. Ze zdjęciami zatem będzie trudno, ale dopytam go, gdzie był kłopot. A może wyjaśni mi tak, że będę mógł zrobić jakieś fotki? Postaram się.
[EDIT]: co sobie przypomnę o tych zdjęciach, to nie mam czasu, żeby je wykonać. W każdym razie, gdyby ktoś potrzebował porady to niech pisze na pw, skontaktuję się z moim mechanikiem i przekażę chociaż info, co robić.
żyje z pisania i jeżdżę autem bez dachu, ale nie mam na imię Hank #socialmedia #marketing #pr #teatr #mx5 #nba #pilkanożna
Witam odświeżam temat ponieważ mam podobny problem Z tą różnicą że u mnie nawet awaryjne nie działają słychać że raz kliknie a później cisza miałem tak że wsiadam do auta patrzę nie ma kierunkowskazów a po pięciu minutach były teraz ich nie ma całkowicie komuś coś podobnego się przytrafiło?