[Poznań] spotkania regionalne
Moderator: Moderatorzy
Jak wstabe to bede 

- dmk
- Model: ND RF
- Wersja: SkyFreedom, Recaro
DEXTER pisze:EIFFEL 65 Mode ON?

Niestety dzisiaj mamy szpital na peryferiach, więc nie daliśmy rady

Jest: MX-5 NDRF 2.0 - viewtopic.php?f=22&t=26399
Była: MX-5 NB 1.8T - viewtopic.php?f=22&t=2932
Była: RX-8 HP - http://forum.rxklub.pl/index.php?/topic ... x-hp-aka-wóz-rodzinny/
Była: RX-8 HP - http://forum.rxklub.pl/index.php?/topic ... x-hp-aka-wóz-rodzinny/
-
- Donator
- Model: NB MSM
- Wersja: Szarik
Sebof01 pisze:kurde, kurde chciałem przyjechać ale mazda stawiała opór i nie dałem rady.
Postaram się być następnym razem.
P.S Na osłodę dla mnie - mazda bardziej gotowa do mmc z kompletem rozpórek góra i dół.

Rules are made to be broken
Dzięki za spotkanie. Miło było, szczególnie po takiej przerwie
A fota faktycznie kosmiczna

A fota faktycznie kosmiczna

szymek pisze:Adam, napisz jakby Tobie w ten weekend pasowało... bo pogoda ma cały czas sprzyjać
No z tą pogodą na kolejny weekend sie niestety nie zapowiada, choć do weekendu jeszcze 5 dni, więc wszystko może sie zmienić....ale za to cały tydzień ma być super, a w tygodniu po pracy nikt nie śmiga? Ja niestety w niedziele nie mogłem dojechać, ale za to sobota z dwoma Michałami, ich kobietami i Speedami, była fajna, śnieżycowy jar znów w tym roku zaliczony.
Przeszukując neta w temacie felg trafiłem na to: http://tablica.pl/oferta/alufelgi-4x100 ... 56H8z.html
Jakaś niezidentyfikowana NA z Mosiny, czy znamy właściciela?
jeśli nie... to trzeba zabłąkaną duszę naprowadzić na właściwą drogę 
Jakaś niezidentyfikowana NA z Mosiny, czy znamy właściciela?

-
- Donator
- Model: NB MSM
- Wersja: Szarik
Panie i Panowie!
MMC zbliża się wielkimi krokami a jednym z jego nieodłącznych elementów mają być filmy z kaźdej rundy, info poniżej
viewtopic.php?f=41&t=13566
EAST już ma ogarnięte osoby do realizacji takich materiałów a my lipa. W związku z powyższym proszę na razie na ochotnika wpisywać się poniżej kto z kibiców mógłby trochę pokręcić na naszych rundach(najlepiej wszystkie 4 rundy ale Gostyń i Bydzia muszą być obstawione!) nie wyobrażam sobie innej możliwości
Także ten tego, Ci których mam na myśli proszę się zgłaszać co bym nie musiał nickami operować
DO DZIEŁA TOWARZYSZE I TOWARZYSZKI
MMC zbliża się wielkimi krokami a jednym z jego nieodłącznych elementów mają być filmy z kaźdej rundy, info poniżej
EAST już ma ogarnięte osoby do realizacji takich materiałów a my lipa. W związku z powyższym proszę na razie na ochotnika wpisywać się poniżej kto z kibiców mógłby trochę pokręcić na naszych rundach(najlepiej wszystkie 4 rundy ale Gostyń i Bydzia muszą być obstawione!) nie wyobrażam sobie innej możliwości

Także ten tego, Ci których mam na myśli proszę się zgłaszać co bym nie musiał nickami operować

Rules are made to be broken
- dmk
- Model: ND RF
- Wersja: SkyFreedom, Recaro
Hantkus pisze:Panie i Panowie!
EAST już ma ogarnięte osoby do realizacji takich materiałów a my lipa. W związku z powyższym proszę na razie na ochotnika wpisywać się poniżej kto z kibiców mógłby trochę pokręcić na naszych rundach(najlepiej wszystkie 4 rundy ale Gostyń i Bydzia muszą być obstawione!) nie wyobrażam sobie innej możliwości![]()
Także ten tego, Ci których mam na myśli proszę się zgłaszać co bym nie musiał nickami operować![]()
Już myślałem, że jakiś deszczowy, niedzielny spot mnie ominął

Jest: MX-5 NDRF 2.0 - viewtopic.php?f=22&t=26399
-
- Model: NB FL
shit just got real ! 

-
- Model: NB FL
Najwazniejsza sprawa dzisiaj:
Chcialbym podziekowac koledze z BRG NBFL (z drewnem) który uratował mi dzisiaj dupę na Niestachowskiej ! Juz nie raz dostalem nauczke, ale widocznie za malo i znowu glupi probowalem bic jakies dziwne rekordy jazdy na rezerwie... Nawet nie wiem jaki nick, ani jak na imie, juz sie tak przyzwyczailem ze sie wszyscy i tak znamy, ze glupio bylo mi pytac. Tak czy siak jestem mega wdzięczny za poswiecony czas. I jestem mega zajarany wzajemną urpzejmością kierowców mx-5, a w szczególności uprzejmością tej konkretnej osoby ! Pozdrawiam !!!
Chcialbym podziekowac koledze z BRG NBFL (z drewnem) który uratował mi dzisiaj dupę na Niestachowskiej ! Juz nie raz dostalem nauczke, ale widocznie za malo i znowu glupi probowalem bic jakies dziwne rekordy jazdy na rezerwie... Nawet nie wiem jaki nick, ani jak na imie, juz sie tak przyzwyczailem ze sie wszyscy i tak znamy, ze glupio bylo mi pytac. Tak czy siak jestem mega wdzięczny za poswiecony czas. I jestem mega zajarany wzajemną urpzejmością kierowców mx-5, a w szczególności uprzejmością tej konkretnej osoby ! Pozdrawiam !!!