remik pisze:nareszcie głos rozsądku , postaram się właśnie wtedy, przypadkiem być w Posen
to może właśnie wtedy, przypadkiem uda Ci się odebrać tegoroczny kalendarz

Moderator: Moderatorzy
remik pisze:nareszcie głos rozsądku , postaram się właśnie wtedy, przypadkiem być w Posen
Smock pisze:Widzę, że zajmujecie się tu pierdołamia w niedzielę ma być 8-10 stopni dlatego też proponuję jeżdżonego spota
Niedziela godz. 14.00 Termy !!!
do zobaczenia
remik pisze:Sobota, może być wiosennie , mała traska - jakaś kawa ?
Sebof01 pisze:A np gdym chciał dołączyć do Was w sobotę na tę małą traskę to gdzie miałbym się stawić i o której? Z konina nie mam tak daleko... I co znaczy, mała traska?
Hantkus pisze:Sebof01 pisze:A np gdym chciał dołączyć do Was w sobotę na tę małą traskę to gdzie miałbym się stawić i o której? Z konina nie mam tak daleko... I co znaczy, mała traska?
Przyjeżdżaj po prostu, rozwiążemy Twoje problemy z zawiasem że traska powrotna będzie tylko przyjemnością
Sebof01 pisze:Hantkus pisze:Sebof01 pisze:A np gdym chciał dołączyć do Was w sobotę na tę małą traskę to gdzie miałbym się stawić i o której? Z konina nie mam tak daleko... I co znaczy, mała traska?
Przyjeżdżaj po prostu, rozwiążemy Twoje problemy z zawiasem że traska powrotna będzie tylko przyjemnością
Ok ok, ale gdzie i o której?
remik pisze:Czyli poprawka
NIEDZIELA , godz. 13 , parking przy Termach (ul. Termalna 1 - jak kto nie wie)