[ Dodano: 25-12-2013, 21:26 ]
To jak? Bo z Kurakiem czekamy na 3ciego chentnego i ruszamy. We 2bylo by zbyt romantycznie

w każdy czwartek ul.Politechniki pod halą godz. 19 30 zapraszam
Moderator: Moderatorzy
SPAM pisze:To jak? Bo z Kurakiem czekamy na 3ciego chentnego i ruszamy. We 2bylo by zbyt romantycznie
Lucas Z pisze:12.00 ? Ja w sobotę robie foty na weselichu więc wcześniej się nie zwlokę..
SPAM pisze:pikoltuning
Wojtek,
Dzordz
Spam
Kurak
Wojtek JDM pisze:Ogólnie miała dzisiaj dotrzeć moja chłodnica, a będzie dopiero w poniedziałek Ale tą pościskałem kombinerkami i zalałem dookoła kropelką, więc powinno być git
seba1433 pisze:Nie dam rady niestety. Jestem w Szklarskiej Porębie od dzisiaj do 3.
matpilch pisze:(...)pamiętaj, że dla mas liczy się moment, bo przecież powyżej 3500rpm silniki wybuchają.
Rafa1981 pisze:Zgłaszam się!
Pozdr
Rafa
pikoltuning pisze:Rafa1981 pisze:Zgłaszam się!
Pozdr
Rafa
rozumiem ze liczymy na Ciebie tez w niedziele![]()
Lucas Z pisze:Jak przeżyje sobotnie wesele to też się pisze, ekipa łódzka zbiórka pod Kaliskim?
matpilch pisze:(...)pamiętaj, że dla mas liczy się moment, bo przecież powyżej 3500rpm silniki wybuchają.
pan_miko pisze:Też się piszę, mam nadzieję, że tym razem dotrę bez problemu i zbędnych kolizjispotykamy się dokładnie pod górą na parkingu?
dzordz pisze:O widzę ze będzie nas więcej jak ostatnioelegancko
https://maps.google.com/?ll=51.25469,19.204273&spn=0.015766,0.042272&t=h&z=15 na 99% to ta droga. Ona jest zamknieta dla ruchu publicznego (ale wjazd na nia to nie problem) - wjezdza sie od Kamienia