Ciekawe filmiki.. nie koniecznie z miatą
Moderator: Moderatorzy
-
Wspaniale brzmi..
Przy nagraniach z różnych kamer, nie jest to łatwe zadanie.. ale po wysłuchaniu pierwszego przyspieszania, w myślach powiedziałem sobie: Oczywiście, to prosta, genialna 911...
i na pewno nie żadna chłodzona powietrzem, moim to jest 996, ewentualnie sprzed liftu, lub po.. ale z silnikiem 3.6 litra.

i na pewno nie żadna chłodzona powietrzem, moim to jest 996, ewentualnie sprzed liftu, lub po.. ale z silnikiem 3.6 litra.
Mały Książe pisze:Oczywiście, to prosta, genialna 911...
nie mógłbyś być dalej od prawdy. zauważ, że tam jest pełny ogień na drugim biegu, na wyjściu z zakrętu, na drodze częściowo pokrytej śniegiem...
co by się w takiej sytuacji stało z najnilewen chyba każdy doskonale wie

miata lov!
-
- Moderator Detalingu
- Model: Inny
- Kontakt:
Golf GTI ?
Sposób na piękny lakier !
Zabezpieczenie antykorozyjne !
NA 90' 1.6
NA 91' 1.6
NA 92' 1.6
NA 93' 1.6
NA 94' 1.8
NB 99' 1.6
NBFL 00' 1.6
NBFL 01' 1.6
NC 08' 1.8
Zabezpieczenie antykorozyjne !
NA 90' 1.6
NA 91' 1.6
NA 92' 1.6
NA 93' 1.6
NA 94' 1.8
NB 99' 1.6
NBFL 00' 1.6
NBFL 01' 1.6
NC 08' 1.8
hm, muszę przyznać, że zagadka wyszła mi lepiej niż sądziłem, sam bym pewnie nie zgadł
jak na sześć cylindrów brzmi słabo, głównie dlatego, że to nie jest sześć cylindrów.
ten samochód jest niemal trzykrotnie wolniejszy do setki niż wspomniane porsche.

jak na sześć cylindrów brzmi słabo, głównie dlatego, że to nie jest sześć cylindrów.
ten samochód jest niemal trzykrotnie wolniejszy do setki niż wspomniane porsche.
miata lov!
-
kłamiesz 

-
kierwa jacy kretyni jezdza tymi samochodami !!!!!
ilu takich mija sie codziennie na swiatlach, ulicach.. masakra, golf 3 na psz w piatkowy wieczor w maku, wystarczy usiasc obok wesolej zalogi na wielkomiejskiej "kolacji w restauracji" i posluchac tego..
dobre jest tez jak tacy na blachach psz, albo cos typu psr, pct, pob wychodza w sobote wieczorem z kina w plazie, czy multi i po seansie mysla, ze tez sa szybcy i wsciekli, albo jak niki lauda, robiac dogrywke na parkingu..
golf to nie samochod, to stan umyslu kuzwa...
ilu takich mija sie codziennie na swiatlach, ulicach.. masakra, golf 3 na psz w piatkowy wieczor w maku, wystarczy usiasc obok wesolej zalogi na wielkomiejskiej "kolacji w restauracji" i posluchac tego..
dobre jest tez jak tacy na blachach psz, albo cos typu psr, pct, pob wychodza w sobote wieczorem z kina w plazie, czy multi i po seansie mysla, ze tez sa szybcy i wsciekli, albo jak niki lauda, robiac dogrywke na parkingu..
golf to nie samochod, to stan umyslu kuzwa...

Mały Książe pisze:po seansie mysla, ze tez sa szybcy i wsciekli, albo jak niki lauda, robiac dogrywke na parkingu..
hah! aż mi się przypomniało jak wychodziłem z premiery Fast 5, matko... co się wtedy działo na parkingach

DEXTER pisze:Mały Książe pisze:po seansie mysla, ze tez sa szybcy i wsciekli, albo jak niki lauda, robiac dogrywke na parkingu..
hah! aż mi się przypomniało jak wychodziłem z premiery Fast 5, matko... co się wtedy działo na parkingach
Co do szybkich i wściekłych to się zgodzę, że film może nakręcać do upalania, ale Wyścig (Rush) wywarł na mnie wręcz odwrotny efekt. Zwłaszcza motyw z akceptacją ryzyka śmierci na 20%. Jechałem do domu 40km/h.
Skąd się takie typy biorą? 

Hahahahahaha, a ten idiota pobiegł dmuchać na silnik 

"Gdyby Bóg lubił przedni napęd, chodzilibyśmy na rękach"
~Colin McRae
Autopromocja. Zapraszam na foto-fanpage: https://www.facebook.com/Picture68-871358819596568/
~Colin McRae
Autopromocja. Zapraszam na foto-fanpage: https://www.facebook.com/Picture68-871358819596568/
Mam nadzieję, że tan samochód mu się spalił w końcu i nie trafi za jakiś czas na allegro. A debil miałby nauczkę na przyszłość.
Były: NB, NBFL, NC 2,0, NC 2,0 automat, NC swap 2,5 6b, ND 2,0.
Jest NA 1990.
Jest NA 1990.