[Trójmiasto] Może jakieś spotkanko?
Spotkania pomorskiego mx-5.pl i cabrio-clubu co czwartek o godz. 19 na Bulwarze Nadmorskim w Gdyni
Moderator: Moderatorzy
sebuu dziękuję za przejażdżkę lotusem
Przepiękna zabawka i niesamowicie się jeździ ale wyleczyła mnie z zamiany bo myślę że 8500 km do pokonania było by na jeszcze mega większym hard corze
No i za parę lat jak mój wiek będzie już sędziwy to myślę że bym jeszcze do niego wsiadł, ale do wyjścia potrzebował bym już trzech pięknych modelek 

- Morena
- Model: NB
- Wersja: 1.8
tomekk pisze:No i za parę lat jak mój wiek będzie już sędziwy to myślę że bym jeszcze do niego wsiadł, ale do wyjścia potrzebował bym już trzech pięknych modelek :)
Ta opcja wydaje się całkiem fajna i godna zakupu lotusa

zaMIATAcz
morena : ale pamiętaj że jak zabierzesz żonę na przejażdżkę to ktoś jej też będzie musiał pomóc wysiąść a Ty nie dasz rady
no chyba że żona będzie miała ciągle 19 lat 

- Morena
- Model: NB
- Wersja: 1.8
tomekk pisze:morena : ale pamiętaj że jak zabierzesz żonę na przejażdżkę to ktoś jej też będzie musiał pomóc wysiąść a Ty nie dasz rady
Zawsze może zobaczyć z perspektywy przechodnia jak to coś jeździ

tomekk pisze:no chyba że żona będzie miała ciągle 19 lat
Wolałbym żeby miała 20+ no ale wszystko da się zrobić

zaMIATAcz
w poniedziałek/wtorek postaram się wrzucić zdjęcia
) do zobaczenia

NBFLove
[URL=https://plus.google.com/photos/108358857601406662813/albums/5952928121749772497?authkey=COGxzJi5l7fPAQ]KLIK[/URL] zaległe zdjęcia z gokartów
Kiedy spot ?
spadnie śnieg i będzie po temacie..

Kiedy spot ?
spadnie śnieg i będzie po temacie..

NBFLove
Sebuu pisze:Kiedy spot ?
Next year my Hebrew friend. Next year in Jerusalem..
I don't like being overtaken. It's a sign of weakness.
Śnieg to nie koniec świata
Zawsze jakieś spotkanko towarzyskie czy inne gokartowe można ogarnąć.

Jako że nie mam większości was na facebooku wrzucam info o mojej akcji świątecznej pomocy dla tych którzy nie mieli tyle szczęścia jeżdżąc tak pięknymi autkami
zapraszam do uczestnictwa i pomocy przy organizacji bo roboty jest sporo a w okresie przed świątecznym ciężko to wszystko ogarnąć
lina do akcji na fb
https://www.facebook.com/events/1440042726223567/?ref_dashboard_filter=upcoming
Pozdrawiam Tomek

Pozdrawiam Tomek
Tak.tylko popakuj w kartony.
-
- Model: NB FL
- Wersja: silver blues
Nie wiem, jak inni... ale ja zszedłem do podziemia 
Jutro chyba się przejadę po hali garażowej, żeby mechaniczna część niuńki ożyła. Aku podładowany po wyciągnięciu z autka. Czekam na wiosnę odrętwiały cały...
Gdyby nie praca i łyżwy w Hali Olivia nie wychodziłbym z domu ;P
pozdrawiam
J.

Jutro chyba się przejadę po hali garażowej, żeby mechaniczna część niuńki ożyła. Aku podładowany po wyciągnięciu z autka. Czekam na wiosnę odrętwiały cały...

pozdrawiam
J.
- Sigma
- Donator
- Wersja: Unplugged
Moja stoi u mechanika - zima to właściwy moment na nadrobienie zaległości serwisowych 

"A designer knows he has achieved perfection not when there is nothing left to add, but when there is nothing left to take away." – Antoine de Saint-Exupéry

moja stoi w garażu i będę musiał zrobić to co Schatten
Spanko zimowanko 

-
- Wersja: silver blues
usterk pisze:Jest to jakiś pomysł
Hej!
Czy Twoje autko można czasem spotkać jadąc 'dołem' Sopotu w kierunku Żabianki/ErgoAreny? Stoi czasem w uliczce po lewej stronie zaparkowana mxpiątka w butelkowym kolorze...

pozdr.
Misie pysie, dobra pogoda jest...
brum brum?
brum brum?
I don't like being overtaken. It's a sign of weakness.
- usterk
- Model: ND
- Wersja: SkyPassion 2.0
Schatten pisze:Czy Twoje autko można czasem spotkać jadąc 'dołem' Sopotu w kierunku Żabianki/ErgoAreny? Stoi czasem w uliczce po lewej stronie zaparkowana mxpiątka w butelkowym kolorze...
Zgadza się.
Tam mam parking

--
Paweł
NB + ND
Paweł
NB + ND