Moi drodzy!
Jak już
Dexter (Twoja twarz ubrana w "procenty" - bezcenna

) był wylewny to ja też mogę
Wstępując 1,5 roku temu do tego znakomitego klubu miałem nadzieje, że w gronie innych dziwnych ludzi ("normalni" kupują Astrę cabrio) uda się spędzić miło trochę czasu. Moje wyobrażenia szybko zostały gdzieś daleko w tyle za rzeczywistością, która okazała się 1000% razy lepsza! Nie wyobrażam sobie aby gdziekolwiek indziej mogło się spotkać tylu pozytywnie zakręconych ludzi! W ekspresowym czasie znalazłem wspaniałych przyjaciół i znajomych
Nawet nie przypuszczacie ile znaczy dla mnie wyróżnienie, które mnie spotkało, a dostałem je chyba za najbardziej błahą rzecz, czyli gadanie i pisanie najmniej konkretnych postów na całym forum. Ostatni taki dzień przeżyłem ponad 5 lat temu i mogę się tu przed Wami przyznać, że miałem przez moment "szkliste oczy"
Nie było by tej wspaniałej nocy bez wielkiego wysiłku i poświęcenia
lassanii 
i
Smocka 
oraz jeszcze kilku osób z których każdy dołożył swoją cegiełkę dla wspólnego sukcesu! Co najważniejsze robią to już po raz któryś i cały czas im się chce!
Dziękuję także
wszystkim obecnym za wspaniałą atmosferę, której nie da się niczym zastąpić! Z każdej strony wyłaniała się inna uśmiechnięta szeroko twarz
Bardzo też mnie cieszy liczna obecność osób, które kiedyś dawno, dawno temu, jak większość z obecnych jeździła jeszcze Oplami, Hondami, BMW, Fiatami, Renault, Skodami i innymi okropnie nudnymi autami, zaczynała rozkręcać i propagować tej świetny klub! Podziwiam za wytrwałość
A teraz już zupełna prywata

Za szaleństwo na parkiecie baaaaaardzo dziękuję naszym wspaniałym Paniom (i ich partnerom, że siedzieli grzecznie przy stołach) czyli: Monice-panterce, Monice-Meka, Agacie, Danusi, Agnieszce-velocity, Pati, Weronice-Wera, Kamili, Joasi, Milenie-Miluch, Iwonie-ivi oraz Justynie-Junie. (kolejność zupełnie losowa

)
Teraz tylko czekamy na zdjęcia

i następne niezapomniane zloty!
Dobranoc
Złotousty