Tworzymy tam jakąś ekipę Miatową ludziska :)
Moderator: Moderatorzy
Chwiał pisze:Dzięki za gręNie udało mi się dzisiaj kupić słuchawki, ale wróciłem do domu po 21. W tym tygodniu na pewno to zrobię.
P.S. Hantkus, jazda na rowerze, mistrz!
Hantkus pisze:Chwiał pisze:Dzięki za gręNie udało mi się dzisiaj kupić słuchawki, ale wróciłem do domu po 21. W tym tygodniu na pewno to zrobię.
Będziem na nasłuchu dopiero będzie moc![]()
Pozdro!
Chwiał pisze:Hantkus pisze:Chwiał pisze:Dzięki za gręNie udało mi się dzisiaj kupić słuchawki, ale wróciłem do domu po 21. W tym tygodniu na pewno to zrobię.
Będziem na nasłuchu dopiero będzie moc![]()
Pozdro!
Dzisiaj idę się wieczorem odchamić. Narzeczona zabiera mnie do teatru, więc nie usiądę przed konsolą, ale jutro będzie zuuooo
Hantkus pisze:Na sluchawach jest OGIEŃ! Graliśmy z Chwiałem i![]()
![]()
Dawajcie
Aha...gadka z czarnym z Ohio
PRYMUS_BMW pisze:Jestem bliski pożyczenia gierki bo qmpel już ją przeszedł także mam nadzieje że niebawem dołącze![]()
tylko że w GTA to ostatnio grałem na PC 15 lat temu
Meanmachine pisze:Krakers90 to moj ziomekDodalem go do crew, bo nie ma z kim grac
Chwiał pisze:Meanmachine pisze:Krakers90 to moj ziomekDodalem go do crew, bo nie ma z kim grac
SpokoChodzi mi o to, że wczoraj próbowałem nawiązać z nim kontakt. Pisałem te pseudo smsy, gadałem na słuchawce, szukałem na ulicy, aby podjechać, a ten ciągle znikał/opuszczał grę
![]()
Zaprosił mnie i Hantkusa do gry, a potem od razu opuścił grę
Chwiał pisze:
Aha...gadka z czarnym z Ohio :winner
Potwierdzam!Wrażenia z gry na słuchawce, w szczególności w TĘ grę, są za***iste
![]()
PRYMUS_BMW pisze:Chwiał pisze:
Aha...gadka z czarnym z Ohio :winner
Potwierdzam!Wrażenia z gry na słuchawce, w szczególności w TĘ grę, są za***iste
![]()
To jak to jest zwykła jakakolwiek słuchawka od telefonu bluetooth podejdzie ?
Jak to sparować z PS3 ?
A czy można zwykly zestaw słuchawkowy podłączyć po kablu ?
sie zajarałem wiec chce rozpoczac od razu doposażony...
Meanmachine pisze:a w tych wyscigach to serio niechcacy podcinalem, a raczej w wiekszosci przypadkow sami sie podcinaliscie o przod mojego auta...
Chwiał pisze:Meanmachine pisze:a w tych wyscigach to serio niechcacy podcinalem, a raczej w wiekszosci przypadkow sami sie podcinaliscie o przod mojego auta...
Dobra, dobraByło spoko
Hantkus pisze:Chwiał pisze:Meanmachine pisze:a w tych wyscigach to serio niechcacy podcinalem, a raczej w wiekszosci przypadkow sami sie podcinaliscie o przod mojego auta...
Dobra, dobraByło spoko
Ten Twój przód to chyba klejem był posmarowany Mati
Chwiał pisze:Hantkus pisze:Chwiał pisze:[quote="Meanmachine"]a w tych wyscigach to serio niechcacy podcinalem, a raczej w wiekszosci przypadkow sami sie podcinaliscie o przod mojego auta...
Dobra, dobraByło spoko
Ten Twój przód to chyba klejem był posmarowany Mati