Mazda w trochę innym stylu
Ciekawostka
Moderator: Moderatorzy
Nie do końca. Jest to Mitsuok model Himiko, który technologie czerpie z Mazdy. I z tego co wiem silnik dysponuje mocą 170KM a nie 160 jak podaje artykuł
A i nigdzie nie napisałem, że miałby nie być podobny więc ja nie rozumiem pytania?

A i nigdzie nie napisałem, że miałby nie być podobny więc ja nie rozumiem pytania?
To jest MX-5 od A do Z, a że jakaś idiotyczna japońska firemka zmieniła nieco jej nadwozie i raczy to markować swoim dziwnym znaczkiem to inny problem...
To nie jest auto oparte na Maździe MX-5, tylko Mazda MX-5 z nieco zmodyfikowanym nadwoziem, swoją drogą strasznie pokracznym...
To nie jest auto oparte na Maździe MX-5, tylko Mazda MX-5 z nieco zmodyfikowanym nadwoziem, swoją drogą strasznie pokracznym...
- majk
- Model: NB FL
- Wersja: 1.6 Turbo
Mitsuoka to nie malutka firemka tylko dość potężny koncern który ograniczył się do działalności na rynkach wschodnich i ma tam renomę wcale nie gorszą niż np.Suzuki
Była: MX-5 NA 1992
Była: MX-5 NBFL 2002
Była: MX-5 NB 1999
Była: MX-5 NA 1.8T 1994
Była: MX-5 ND RF 2017
Była: MX-5 NA 1.6 1996
Jest: MX-5 NBFL 2001 1.6T
Była: MX-5 NBFL 2002
Była: MX-5 NB 1999
Była: MX-5 NA 1.8T 1994
Była: MX-5 ND RF 2017
Była: MX-5 NA 1.6 1996
Jest: MX-5 NBFL 2001 1.6T
Wroniasty pisze:To jest MX-5 od A do Z
na zdjeciu widac, ze przod jest przedluzony, wiec nie jest az tak od a do z

nie wiem jak wyglada ty, ale gdyby miala jeszcze jakies bardziej klasyczne felgi to bardziej mi sie podoba niz miata nc

Nie chce mi się trzeci raz tego samego pisać, ale napiszę. Chodzi mi o to, że to auto to przerobiona Mazda MX-5, a nie auto oparte technologicznie na Maździe MX-5 - to dwa różne pojęcia. Mi się nie podoba, ale to moje subiektywne odczucia.
-
- Model: NB
- Wersja: miracle
szprychowane felgi + opony z białym bokiem i byłoby super. Ogólnie podoba mi się.