Panowie!!! Pani potrzebuje pomocy!!!

Forum główne a tematyką prowadzącą jest mx-5.

Moderator: Moderatorzy

kot...

02 mar 2007, 20:32

Potrzuje kogos z Warszawy kto bedzie mial chwilke zeby podjechac i obejrzec konkretna furke na sprzedaz. Chetnie sama bym sie przejechala,ale do Wawy mam pond 300 km i fajnie by bylo zeby nie zmarnowac czasu i pieniedzy bez sensu,jesli sie okaze ze miatka nie warta uwagi. Licze na Wasza pomoc,abym mogla wreszcie stac sie klubowiczem.

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2294206

Z gory dziekuje chetnym...
MK

02 mar 2007, 20:41

Nie ma sprawy - mogę pojechać tam jutro koło południa.
tunix

02 mar 2007, 21:14

Kot, nie każdy z nas pozna na pierwszy rzut oka co i jak. Jeśli samochód jako taki (np. kolor ;)) Ci odpowiada to zaproponuj sprzedawcy, że spotkacie się w umówionym przez Ciebie serwisie. Tam sprawdzą czy nie był bity i czy licznik nie był cofany. Jeśli był, to on płaci za ten przegląd. Jeśli nie był - bierzesz auto od razu. Jeśli będzie się opierał, odpuść.

tx
kot...

02 mar 2007, 23:15

chodzilo mi bardziej o "pierwszy kontakt" i ustalenie czy nie sa np. popsute jakies pierdoly itd. Nie oczekuje,ze ktos bez pomocy serwisu czy diagnosty oceni czy fure warto kupic. Jesli na "pierwszy kontakt" te oglosznie bedzie nadal ciekawe to brykne do Wawy i zrobie tak jak mowisz tunix.
jmk
Model: NB

02 mar 2007, 23:19

kot... pisze:Potrzuje kogos z Warszawy kto bedzie mial chwilke zeby podjechac i obejrzec konkretna furke na sprzedaz. Chetnie sama bym sie przejechala,ale do Wawy mam pond 300 km i fajnie by bylo zeby nie zmarnowac czasu i pieniedzy bez sensu,jesli sie okaze ze miatka nie warta uwagi. Licze na Wasza pomoc,abym mogla wreszcie stac sie klubowiczem.

http://otomoto.pl/index.php?sect=show&id=C2294206

Z gory dziekuje chetnym...

Mogę w sobotę rzucić na nią okiem bez problemu
kot...

03 mar 2007, 11:04

[quote="Przemek VonauKocie (Kotko?)

Mieszkam rzut beretem od tego miejca więc mogę również dzisiaj obejrzeć.[/quote]

dzieki wielkie :grin: chociaz juz dwie osoby beda ja ogladaly, ale kazda opinia jest dla mnie cenna, wiec jesli mieszkasz blisko i nie jest to problemem to z checia skorzystam z Twojej pomocy rownież :grin: .

z niecierpliwoscia czekam na jakies info.
ODPOWIEDZ