oktis pisze:W sumie zawsze w kolumnie weselej
Może z któregoś BP na 29 Listopada ?
Skąd nie jest problemem, bardziej chciałbym sie dowiedziec o której

Moderator: Moderatorzy
dzisiaj jak staliśmy w ilości 5 sztuk pięknie wyeksponowanych mx'ów to przejechało kilka bez zwrócenia na nas uwagi
Vertigo pisze:Panie i Panowie,
3.08 biorę ślub. Do ślubu jedziemy miatą, więc jeżeli mielibyście ochotę dołączyć do naszego orszaku byłoby nam niezmiernie miło
miszel83 pisze:Sobotni wyjazd o 9.00 stacja BP przy wylocie za Opolską estakada
kto się nie zapisał na x-lecie też może jechać z tego co się dowiedziałem od kolegi Marcina (przynajmniej 5 samochodów jedzie tylko na sobotę) ja mimo wszystko zabieram śpiwór
3.08 biorę ślub. Do ślubu jedziemy miatą, więc jeżeli mielibyście ochotę dołączyć do naszego orszaku byłoby nam niezmiernie miło
Sami byliśmy obecni na dwóch miatoślubach w Krakowie i zawsze było to świetne doswiadczenie.
Trasa obejmuje przejazd Kraków(Bronowice)-Modlniczka-Kraków(Wola Justowska)-ul.Krupnicza. Oczywiście można dołączyć na każdym etapie.
Jeżeli będziecie zainteresowani podam więcej szczegółów.
Wasza obecność bardzo wzbogaciłaby ten i tak szczególny dzień
Sami byliśmy obecni na dwóch miatoślubach w Krakowie i zawsze było to świetne doswiadczenie.
Trasa obejmuje przejazd Kraków(Bronowice)-Modlniczka-Kraków(Wola Justowska)-ul.Krupnicza. Oczywiście można dołączyć na każdym etapie.
Jeżeli będziecie zainteresowani podam więcej szczegółów.
Wasza obecność bardzo wzbogaciłaby ten i tak szczególny dzień
3.08 biorę ślub.
jubilat pisze:sądzę że soboty nie będe miał zajetej. gdzie i o której zbiórka?!
Vertigo pisze:Tak jest, 11 na Jabłonkowskiej. Wrzucę wieczorem dokładną lokalizację
Bardzo się cieszymy że część z Was postara się przyjechać, tym którzy nie będą mogli dotrzeć dziękujemy za chęci![]()
tomai dzięki, z autem jesteśmy bardzo zżyci, więc był to naturalny wybór![]()
Niestety nie udało mi się doprowadzić samochodu do pożądanego stanu - pojedzie obity na parkingach i bardzo hałaśliwy.
VANDARIOS pisze:Witajcie Kochani sorrka za moją absencjeKolega z mazdy i jeszcze Kraków jestem za
gdzie jak i działamy
jestem jutro do dyspozycji