Sorki, nie jestem zaawansowany technicznie (ale szybko się uczę). Cały czas w wolnych chwilach oglądam jednak moją M. i zastanawiam się czego w niej jeszcze może brakować, co jest do wymiany itp.

Pozdrawiam i dziękuję z góry za odpowiedź

Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
dmk pisze:MKubaM pisze:spoko, dzięki - już myślałem że ktoś coś wykręcił
Mógł klimę. Nie jestem pewny, czy seryjnie jest ta wiązka. Sprawdź, czy masz ECU od klimy.
MKubaM pisze:dmk pisze:MKubaM pisze:spoko, dzięki - już myślałem że ktoś coś wykręcił
Mógł klimę. Nie jestem pewny, czy seryjnie jest ta wiązka. Sprawdź, czy masz ECU od klimy.
A co to ECU od klimy i jak się sprawdza czy się to ma ?
dmk pisze:Pod nogami pasażera pod wykładziną jest metalowa płyta. Pod nią jest po lewej ECU normalny, po prawej (jeśli jest/była klima) jest od niej ECU.
majkel pisze:dmk pisze:Pod nogami pasażera pod wykładziną jest metalowa płyta. Pod nią jest po lewej ECU normalny, po prawej (jeśli jest/była klima) jest od niej ECU.
??? Po prawej stronie pod płytą jeśli cokolwiek występuje, to jedynie sterownik ABS w wersjach, które nie mają go zabudowanego do pompy ABS...
Po
eM
dmk pisze:Moja pomyłka. Nie wiem dlaczego byłem kiedyś przekonany, że to ma coś wspólnego z klimą. Może dlatego, że porównywałem kiedyś moją z drugą NB bez klimy i bez ABSu.
majkel pisze:Zresztą takich dziwnych wtyków jest więcej
Pirat pisze:Np. w bagażniku w NA przy lampach .