[S] ZG - Rollbary - PROMOCJA Rollbary a'la TR-LINE 999 PLN
Rollbary a'la TR-Line w promocji na otwarcie sezenu 999 PLN + wysyłka
Moderator: Moderatorzy
Ściąganie tego z auta, nawet gdyby ktoś się zgodził jest trochę bez sensu. Może ktoś ma jakieś zachomikowane w komórce z napisem "do założenia w przyszłości". W innym wypadku trzeba będzie przeliczyć chętnych, kupić jeden komplet i rozłożyć różnicę pomiędzy jego ceną i ceną kopii pomiędzy wszystkich, o ile to się w ogóle opłaci.
- niemampojeciaa
- Model: Inny
Mi by się przydało bo na glebie to podłużnice się miejscami świecą
to robimy listę chętnyh jeżeli będzie w dobrej cenie
1. niemampojeciaa

to robimy listę chętnyh jeżeli będzie w dobrej cenie
1. niemampojeciaa

- Chalanger
- Donator
- Wersja: Brak zabawki
- Kontakt:
robcie robcie-jest mozliwosc zalatwienia wzoru-zobaczymy ilu bedzie chetnych z zastrzezeniem ze na pewno bedzie taniej i znajac zycie zrobione to zostanie lepiej
Kupię ładną Mx5
1. niemampojeciaa
2. autopaga.
3. RS
+1
Oryginał jest z blachy 2mm byłaby możliwość wykonania tego z 3mm? Ile % byłoby finalnie drożesz??
2. autopaga.
3. RS
niemampojeciaa pisze:Mi by się przydało bo na glebie to podłużnice się miejscami świecą
+1
Oryginał jest z blachy 2mm byłaby możliwość wykonania tego z 3mm? Ile % byłoby finalnie drożesz??
-
- Model: NB MSM
- Wersja: Mazdaspeed
[ZG] Frame Rails
1. niemampojeciaa
2. autopaga.
3. RS
4. Tycjan
Proponuję wydzielić osobny wątek
1. niemampojeciaa
2. autopaga.
3. RS
4. Tycjan
Proponuję wydzielić osobny wątek

NA`94 1.8 Supercharged - Laser Blue - 230 KM, 264 Nm
NBFL`04 1.8 Mazdaspeed - Velocity Red - 185 KM, 230 Nm
NA`91 1.6 Classic Red - 115 KM,135 Nm
NBFL`01 1.8 Sportive Supercharged - Crystal Blue - 183 KM,212 Nm
NBFL`01 1.8 Laser Blue - 146 KM,168 Nm
NBFL`04 1.8 Mazdaspeed - Velocity Red - 185 KM, 230 Nm
NA`91 1.6 Classic Red - 115 KM,135 Nm
NBFL`01 1.8 Sportive Supercharged - Crystal Blue - 183 KM,212 Nm
NBFL`01 1.8 Laser Blue - 146 KM,168 Nm
- Chalanger
- Donator
- Kontakt:
mozna zrobic i z 3 mm to nie problem w cieciu laserem czy w gieciu na krawedziarce
a jaki to wogole material...? domyslam sie ze stal jak ma byc wytrzymala ...jak ma nie rdzewiec to oczywiscie kwasowka bo zwykla stal nawet ocynkowana po tarciu o podloze bedzie rdzewiec
zmiana z 2 mm na 3 mm przy tej wielkosci na cenie nie bedzie mialo tak na prawde duzego znaczenia ale na 100% bede wiedzial jak poznam obmiar zewnetrzny tego detalu
p.s. jak macie jakies pomysly co zrobic do mx5 ze stali czy aluminium to takze piszcie w tym temacie
a jaki to wogole material...? domyslam sie ze stal jak ma byc wytrzymala ...jak ma nie rdzewiec to oczywiscie kwasowka bo zwykla stal nawet ocynkowana po tarciu o podloze bedzie rdzewiec
autopaga pisze:Też jestem za 3mm. Trzeba zrobić wzór wycięć kompromisowo pomiędzy wagą, wytrzymałością a ceną (im więcej linii do cięcia laserem tym drożej, zgadza się?)
zmiana z 2 mm na 3 mm przy tej wielkosci na cenie nie bedzie mialo tak na prawde duzego znaczenia ale na 100% bede wiedzial jak poznam obmiar zewnetrzny tego detalu
p.s. jak macie jakies pomysly co zrobic do mx5 ze stali czy aluminium to takze piszcie w tym temacie

Kupię ładną Mx5
- Chalanger
- Donator
- Kontakt:
autopaga pisze:Osłony pod silnik?
zaden problem-robilismy z 700 szt plyt do bravo policyjnych, ceedow, focusow, partnerow i dluugo by pisac do czego jeszcze
Kupię ładną Mx5
Butterflya
, ale to może później.
http://www.mx5mania.com.au/product1228.htm
Frog armsy są też sympatyczne, ale nie kojarzę, żeby ktokolwiek u nas to testował.
http://www.flyinmiata.com/index.php?deptid=4538&parentid=0&stocknumber=13-71000
No i pytanie jak z popytem na takie bajery.
Z szybkiego pomiaru na aucie wynika, że podłużnice mają około 71mm szerokości i 42mm wysokości, długość to 1,25 metra około.

http://www.mx5mania.com.au/product1228.htm
Frog armsy są też sympatyczne, ale nie kojarzę, żeby ktokolwiek u nas to testował.
http://www.flyinmiata.com/index.php?deptid=4538&parentid=0&stocknumber=13-71000
No i pytanie jak z popytem na takie bajery.
Z szybkiego pomiaru na aucie wynika, że podłużnice mają około 71mm szerokości i 42mm wysokości, długość to 1,25 metra około.
- Chalanger
- Donator
- Kontakt:
Wszystko do zrobienia i widze ze cholernie drogawe
co do wzmocnien podluznic we wtorek wieczorem bede je mial wiec od srody ruszam z tematem i do konca tygodnia postaram sie przygotowac uruchomienie ich produkji i wycene
w sumie mysle ze wydechy tez mozna by robic

co do wzmocnien podluznic we wtorek wieczorem bede je mial wiec od srody ruszam z tematem i do konca tygodnia postaram sie przygotowac uruchomienie ich produkji i wycene

w sumie mysle ze wydechy tez mozna by robic
Ostatnio zmieniony 16 cze 2013, 20:21 przez Chalanger, łącznie zmieniany 1 raz.
Kupię ładną Mx5
- Hookie
- Donator
- Model: NC
- Wersja: 2.0T
[ZG] Frame Rails
1. niemampojeciaa
2. autopaga.
3. RS
4. Tycjan
5. Ree (jak cena mnie nie zabije)
6. Hookie (jak cena mnie nie zabije)
1. niemampojeciaa
2. autopaga.
3. RS
4. Tycjan
5. Ree (jak cena mnie nie zabije)
6. Hookie (jak cena mnie nie zabije)
2011-12: NB 1.8 '98 10th Anni 2260 - Miatulka
2013: NA 1.6 '90 - Babcia
2015-17: NBfl 1.6 '04 - Furia
2019: NBfl 1.8 '01 - Hejka 2.0
2018-22: ND 2.0 '16 Club - Kocur
2022-25: NBfl 1.8 '03 - Żaba
2025-? NC 2.0T '06 - 7
2013: NA 1.6 '90 - Babcia
2015-17: NBfl 1.6 '04 - Furia
2019: NBfl 1.8 '01 - Hejka 2.0
2018-22: ND 2.0 '16 Club - Kocur
2022-25: NBfl 1.8 '03 - Żaba
2025-? NC 2.0T '06 - 7
Kolejna idea
Dzisiaj zaniosłem do swojego tokarza projekt drift buttona do ręcznego, jak się sprawdzi to mogę podrzucić Ci wymiary, obawiam się tylko jednej rzeczy, że nie będzie pasować do każdej rączki, bo przycisk musi chodzić z oporem a rączek są 3 rodzaje nie wiem czy wszystkie mają dokładnie takie same końcówki z gumką.

autopaga pisze:Kolejna idea Dzisiaj zaniosłem do swojego tokarza projekt drift buttona do ręcznego, jak się sprawdzi to mogę podrzucić Ci wymiary, obawiam się tylko jednej rzeczy, że nie będzie pasować do każdej rączki, bo przycisk musi chodzić z oporem a rączek są 3 rodzaje nie wiem czy wszystkie mają dokładnie takie same końcówki z gumką.
Ja taki mam i się blokuje bo jest za długi. Jaką dałeś długość?
- Chalanger
- Donator
- Kontakt:
autopaga pisze:Kolejna ideaDzisiaj zaniosłem do swojego tokarza projekt drift buttona do ręcznego, jak się sprawdzi to mogę podrzucić Ci wymiary, obawiam się tylko jednej rzeczy, że nie będzie pasować do każdej rączki, bo przycisk musi chodzić z oporem a rączek są 3 rodzaje nie wiem czy wszystkie mają dokładnie takie same końcówki z gumką.
normalna prosta rzecz na tokarkę-no problem-chcecie to można dłubac

Kupię ładną Mx5
autopaga pisze:Taką jak oryginalny + łepek. Podejrzewam że z innych przyczyn Ci się blokuje, jeżeli jest za długi to wystarczy trochę wykręcić. Ciekaw jestem jaką masz średnicę w miejscu gdzie styka się z otworem w rączce?
14mm, 23mm długości + kołnierz. W zasadzie zetnę go dzisiaj do długości oryginału i zobaczę co będzie.
- Chalanger
- Donator
- Kontakt:
ree pisze:No jak tak dalej pójdzie, to będzie już cały pakiet gadgetów do zamówienia
bardzo mnie to cieszy - bedziemy z Yaro cały czas poszerzac game tuningowych fantów do Mx5

Kupię ładną Mx5