[Poznań] spotkania regionalne
Moderator: Moderatorzy
Ok. To o której? 19:00 Termy pasuje? Czy później?
my bedziemy mogli juz od 19, 19:30? A ty smock kiedy najwczesniej mozesz? pozdro dla dextera mijanego na hetmanskiej
chyba nas nie widziales
[ Dodano: 19-05-2013, 18:50 ]
my bedziemy gdzies tak 19:15- 30 na termach, a potem jedziemy gdzies w kierunku smocka. pozdro

[ Dodano: 19-05-2013, 18:50 ]
my bedziemy gdzies tak 19:15- 30 na termach, a potem jedziemy gdzies w kierunku smocka. pozdro
Ok Michał to ja też zjawię się na termach
Do zobaczenia!

-
- Donator
- Model: NB
- Wersja: 1.8
Letko się zszokowałem jak zobaczyłem która jest godzina
ale w takim towarzystwie i okolicznościach czas nie ma znaczenia
. Dziękuję wszystkim!

była czerwona NA 1.6 -> II wice mistrz MMC West 2014 w klasie 1.6
Szał pał
Lubię takie nocne latanie
Dzięki za spotkanie

Lubię takie nocne latanie

Dzięki za spotkanie

...mam nadzieję, że zatrzymał i puścił? 

- dmk
- Model: ND RF
- Wersja: SkyFreedom, Recaro
Pomysł na spot w czerwcu:
W Lesznie przy dobrej i w miarę bezwietrznej pogodzie można w weekend polatać szybowcami. Koszt to około 150zł / lot. Wrażenia (jeśli ktoś nigdy wcześniej nie latał szybowcami) są bezcenne. Droga do Leszna też może być fajną ścieżką, na miejscu można na samym lotnisku zjeść później obiad. Byliby chętni na taki wypad? Trzeba byłoby tylko wcześniej się "zapowiedzieć".
Jeżeli będą chętni to dowiem się dokładnie jakie są stawki w tym roku i jak wygląda pod tym względem czerwiec.
PS Chyba najlepsza możliwa rozrywka za tą cenę.
W Lesznie przy dobrej i w miarę bezwietrznej pogodzie można w weekend polatać szybowcami. Koszt to około 150zł / lot. Wrażenia (jeśli ktoś nigdy wcześniej nie latał szybowcami) są bezcenne. Droga do Leszna też może być fajną ścieżką, na miejscu można na samym lotnisku zjeść później obiad. Byliby chętni na taki wypad? Trzeba byłoby tylko wcześniej się "zapowiedzieć".
Jeżeli będą chętni to dowiem się dokładnie jakie są stawki w tym roku i jak wygląda pod tym względem czerwiec.
PS Chyba najlepsza możliwa rozrywka za tą cenę.

Jest: MX-5 NDRF 2.0 - viewtopic.php?f=22&t=26399
Była: MX-5 NB 1.8T - viewtopic.php?f=22&t=2932
Była: RX-8 HP - http://forum.rxklub.pl/index.php?/topic ... x-hp-aka-wóz-rodzinny/
Była: MX-5 NB 1.8T - viewtopic.php?f=22&t=2932
Była: RX-8 HP - http://forum.rxklub.pl/index.php?/topic ... x-hp-aka-wóz-rodzinny/
Adam_B pisze:DEXTER pisze:Wybiera się ktoś w piątek na premierę Szybkich i wściekłych 6?
jestem za, tak sie sklada, ze mam piatek wolny
Nie wiem tylko czy pójdę na premierę w piątek czy dopiero w sobotę. Dam znać jeszcze.
DEXTER, ja w piątek tak jak już Ci mówiłem odpadam ale w sobotę bardzo chętnie tylko że jakoś do południa bo o 15 wyjeżdżam 

-
- Model: Inny
- Wersja: DC2R K20 inside
Ma ktoś jakies dobre miejsce na sesje zdjęciową w PZ z mx-em , moze właśnie wieczorną ?
Skończyłem już prawie wszystkie mody wizualne w tym sezonie, więc trzeba zrobić mały update
Chętnie w kilka aut bym coś takiego zrobił , chętni ? dobry aparat się przyda ...
NExt week raczej ..
Skończyłem już prawie wszystkie mody wizualne w tym sezonie, więc trzeba zrobić mały update