Tutaj sie witamy!
Moderator: Moderatorzy
Prezes, nie obraź się, ale auto mnie nie urzekło... jak będziesz miatkę posiadał to Rabu nie odpuszczę...sam powinieneś wiedzieć dlaczego. POzdrawiam i czekam na nowe wspaniałe wieści
- Fiveopac
- Administrator
- Model: NC
- Wersja: 2,5 Turbo
- Kontakt:
Prezes, z cali na mx5? Jestes chyba pierwszym takim przypadkiem w historii polski
ciesze sie, ze wchodzisz na dobra strone mocy, choc pewnie koledzy z klubu tobie zyc nie dadzą. Trzymam kciuki za zakup odpowiedniego modelu, zadbanego i szybkiego
Nie zapomnij od razu sie pochwalic wrazeniami z jazdy.

- Dżunior
- Donator
- Model: ND
- Wersja: SkyFreedom Recaro
- Kontakt:
Dziękuję za wszystkie miłe słowa...
No dobrze... za niemiłe też dziękuję...
Nie mam najmniejszego zamiaru - wszak grunt to szczerość.
Tu się nie zgodzę.
Calibrę kupiłem za ciężko zarobione pieniądze i nawet przez moment nie żałowałem tego zakupu. Zjeździłem nią pół Europy (w sumie przez ponad 3 lata pokonując ponad 90tyś. km) i za każdym razem bezpiecznie i bez problemów dowoziła mnie do domu. Pożegnam ją ze łzą w oku i tysiącem niezapomnianych przygód w pamięci...
Kiedyś musi być ten pierwszy raz.
Kosmicznie nie mogę doczekać się pierwszej jazdy Miatką.
Poluję oczywiście na wersję 140Hp (w Calibrze mam 136) - mając na uwadze różnicę mas obydwu pojazdów uśmiech na Twarzy wielkości banana Chiquity jest niemal gwarantowany...
A tak poza tym jesteście okropni
- teraz jeszcze bardziej nie mogę doczekać się zakupu.
No nic - będę śledził forum i tłumaczył sobie, że cierpliwość to cnota
A gdy tylko wymarzony zakup zostanie zrealizowany pochwalę się na łamach forum... 

AGENt pisze:Prezes, nie obraź się, ale auto mnie nie urzekło...
Nie mam najmniejszego zamiaru - wszak grunt to szczerość.

widmo pisze:Również życzę powodzenia w zakupie i to koniecznie zmien woz bo ten opel to w zasadzie jak traktor...
Tu się nie zgodzę.

Fiveopac pisze:Prezes, z cali na mx5? Jestes chyba pierwszym takim przypadkiem w historii polski
Kiedyś musi być ten pierwszy raz.

Poluję oczywiście na wersję 140Hp (w Calibrze mam 136) - mając na uwadze różnicę mas obydwu pojazdów uśmiech na Twarzy wielkości banana Chiquity jest niemal gwarantowany...

A tak poza tym jesteście okropni

Prezes pisze:Kosmicznie nie mogę doczekać się pierwszej jazdy Miatką.
Powitać wirtualnego miatomaniaka

Pozdr
Michał
chwilowo bezmiatowy 
była: BlackBird (Ptaszyna) NBfl'03 1.8 Memories --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=1149
był: Ptaszor NA'96 1.8 (BP-Z3)--> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=4852
jest: "Saabina" Saab96 V4 '76 --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=9196
jest: Hieronim.......

była: BlackBird (Ptaszyna) NBfl'03 1.8 Memories --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=1149
był: Ptaszor NA'96 1.8 (BP-Z3)--> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=4852
jest: "Saabina" Saab96 V4 '76 --> http://www.mx5klubpolska.pl/forum/viewtopic.php?t=9196
jest: Hieronim.......
-
- Model: NB
- Wersja: miracle
Czekamy na Ciebie. Jak już Five wspomniał, przejdź na dobrą stronę mocy, nie będziesz żałował
pozdr

pozdr
- Fiveopac
- Administrator
- Model: NC
- Wersja: 2,5 Turbo
- Kontakt:
Witam wszystkich.
Na imię mam Darek, 28 lat i juz za niedlugo mam nadzieje stać się posiadaczem mx-5 NA. Jak tylko nabędę będę się chwalił:)))
Pozdrawiam wszystkich
Witamy i do grona zaparszamy

-
- Model: NA
witam wszystkich
Mam nadzieje, że na przyszły sezon przybędzie nas jeszcze więcej

Mam nadzieje, że na przyszły sezon przybędzie nas jeszcze więcej

- Dżunior
- Donator
- Model: ND
- Wersja: SkyFreedom Recaro
- Kontakt:
radek77 pisze:prezes z grafem pogadaj;) sprzedaje swoją a autko ... hoho
Wiem i poważnie mi to po głowie chodzi.
Do auta grafa brakuje mi kilku tyś. PLN

Zakup miatki zaplanowałem na luty na ferie zimowe (wtedy mam trochę luzu na uczelni...). Do tego czasu z samych stypendiów dozbierałbym na grafową, tyle że wtedy już jej pewnie nie będzie...

Dość mocno śledzę polskie i zachodnie serwisy ogłoszeniowe i widzę że okazja jest nieziemska - rozważę jeszcze możliwość jakiegoś kredytu u rodziców...

Witam wszystkich;D no i zrobie troszeczke OFT. sry ale duzo "nowych" trafia tutaj przed zakupem, a i ja miałbym do nich propozycje, jako że często zakup planowany jest na "Za chwile" a i ja sprzedaż planuje na "za chwile" więc dla wszystkich których interesuje przyszły zakup Miatki NA zapraszam do kontaktu, myśle ze warto;)
dareks/prezes;)
dareks/prezes;)
Witam wszystkich fanów MX5
Planuję zmienić auto na wiosnę (teraz Golf III 94') i ponieważ nie posiadam jeszcze rodziny myślę że to odpowiedni czas żeby zasmakować przyjemnosci jazdy takim autem jak MX5.
Liczę że dołączę do grona posiadaczy w okolicach marca a do tej pory pewnie pomęczę czasami trywialnymi pytaniami:)
Pozdrawiam wszystkich
Planuję zmienić auto na wiosnę (teraz Golf III 94') i ponieważ nie posiadam jeszcze rodziny myślę że to odpowiedni czas żeby zasmakować przyjemnosci jazdy takim autem jak MX5.
Liczę że dołączę do grona posiadaczy w okolicach marca a do tej pory pewnie pomęczę czasami trywialnymi pytaniami:)
Pozdrawiam wszystkich
Witamy, cieszymy się bardzo z tak bardzo zacnego planu, ale prośba, zanim pomęczysz poczytaj, o ile się orientuję to na większość pytań masz tu już odpowiedź. POzdrawiam 

witamy i zapraszamy na spota do katowic:)
-
Czoł(gi)em !
Jestem fanem Mazdy i Airsoftu. Dotąd jeździłem modelem 121 DB `95 (Śliwka). Niedawno kupiłem limitowaną wersję MX-5 Phoenix w kolorze titanium silver metallic. Niestety jest ona w zbyt dobrym stanie. Lakier bez jednej ryski, skóra jak nowa, dach idealny, wszystko pracuje tip-top. Nie mam serca wyjeżdżać nią z garażu, bo się zabrudzi. Raz wyjechałem to na oblodzonym skrzyżowaniu zaliczyłem pierwszego drifta w życiu.
Dopóki więc temperatura utrzymuje się poniżej zera jeździć będę Śliwką.
PS: Miata może i ma mały bagażnik, ale mieści się w nim M16 z granatnikiem, M249 SAW, MP5K i AK-103. Dla mnie wystarczy
Jestem fanem Mazdy i Airsoftu. Dotąd jeździłem modelem 121 DB `95 (Śliwka). Niedawno kupiłem limitowaną wersję MX-5 Phoenix w kolorze titanium silver metallic. Niestety jest ona w zbyt dobrym stanie. Lakier bez jednej ryski, skóra jak nowa, dach idealny, wszystko pracuje tip-top. Nie mam serca wyjeżdżać nią z garażu, bo się zabrudzi. Raz wyjechałem to na oblodzonym skrzyżowaniu zaliczyłem pierwszego drifta w życiu.
Dopóki więc temperatura utrzymuje się poniżej zera jeździć będę Śliwką.
PS: Miata może i ma mały bagażnik, ale mieści się w nim M16 z granatnikiem, M249 SAW, MP5K i AK-103. Dla mnie wystarczy

Ostatnio zmieniony 05 sty 2009, 21:59 przez Kmieciu4eveR, łącznie zmieniany 1 raz.
Witamy, witamy
Fajna fota
Moja miatka też już repliki asg woziła - braszka sie w to bawi
Fajna fota

Moja miatka też już repliki asg woziła - braszka sie w to bawi