[PLAN] Tokaji borok fesztivál 2013
24.05-26.05.2013
Moderator: Moderatorzy
Jeździłem dość trochę zawodowo po Słowacji i właściwie cały czas na 19-stce, wszyscy "nasi" tam siedzieli, a i Słowaków też trochę było.
Pirat pisze:Jeździłem dość trochę zawodowo po Słowacji i właściwie cały czas na 19-stce, wszyscy "nasi" tam siedzieli, a i Słowaków też trochę było.
ale jak mniemam to wszystko w pewnym sensie na nielegalu?
Dżunior myślę, że CB w przejeździe kolumną bardziej przydawałoby się właśnie po to aby tę kolumnę łątwiej ogarnąć, ale tak jak pisałem można to też zrobić telefonem.
ale jak mniemam to wszystko w pewnym sensie na nielegalu?
Nie słyszałem, żeby CB było nielegalne u Słowaków... Generalnie zasada jest taka, że poza PL, głównym kanałem wywoławczym jest 28, ale nawet pozostając na 19, ktoś zawsze tam w eterze się znajdzie.
Jaka szkoda że się to nie dzieje tydzień wcześniej 

ja chyba radio jeszcze mam, ale nie mam bata na magnes, bo w jeepie mialem na stale przymocowany. No i podlaczenie jest w instalacje, czytaj: gole kabelki a nie zapalniczka.. moze sprobowac to ogarnac do swojej miatki, tylko pozostaje kwestia anteny
Powstrzymać przyzwyczajenia i odłożyć gumówke na półkę...
Czy na ten wyjazd to można się jeszcze dopisać
?
odłam warszawski

odłam warszawski

You built me up with your wishing hell...
Cukiereczek: MX-5 NC, '08
Biały rumak: Ford Mustang GT California Special, '08 (DailyCar)
Perełka: FIAT 126p, '88 (Coś do kochania)
Cukiereczek: MX-5 NC, '08
Biały rumak: Ford Mustang GT California Special, '08 (DailyCar)
Perełka: FIAT 126p, '88 (Coś do kochania)
-
- Donator
- Model: NB
- Wersja: Miracle
[code:1]To jest test ramki code
Zastanawiam się czy by nie wrzucić wszystkich kontaktów w ramkę CODE. Jest blokada antyspamowa na wysyłanie kilku wiadomości pod rząd i przesłanie kontaktów na 30 skrzynek zajmie parę godzin.[/code:1]
Zastanawiam się czy by nie wrzucić wszystkich kontaktów w ramkę CODE. Jest blokada antyspamowa na wysyłanie kilku wiadomości pod rząd i przesłanie kontaktów na 30 skrzynek zajmie parę godzin.[/code:1]
Ostatnio zmieniony 19 kwie 2013, 15:03 przez Skyluker, łącznie zmieniany 1 raz.
Skyluker pisze:Powoli zbieram numery telefonów i deklaracje:
Proszę o PW z danymi:
nr telefonu - skąd wyjazd - kiedy wyjazd
Jak się uzbiera, gdzieś za miesiąc roześlę do was listę kontaktów aby każdy mógł się z każdym zdzwonić.
PW w tej sprawie wysłane

My nie jeździmy szybko, my wolno latamy!
http://itinerarium.blog.pl/?p=298#more-298
natrafiłem na to w necie... jeśli ktoś przedłuża pobyt o Eger warto rzucić okiem
natrafiłem na to w necie... jeśli ktoś przedłuża pobyt o Eger warto rzucić okiem
- Dżunior
- Donator
- Model: ND
- Wersja: SkyFreedom Recaro
- Kontakt:
Na stacjach BP festiwal piwa odbywa się regularnie co kilka tygodni. 

MX-5 ND SkyFreedom
Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT

Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT
ubek pisze:bedzie ktoś z Rzeszowa jechał naBarwinek ?
RS pisze:Ja mam w planie z Krosna pojechać na Piwniczną i tam przyłączyć się do grupy, głównie dlatego, że nie chciałem sam przez Słowację jechać.
ja mialem jechac z krakowa - ale jade jednak z ustrzyk - wiec moze smigniemy razem. Spotkanie w barwinku z Ubek a potem do krosna po RS i dalej na trzy autka .
Co Wy na to?
ubek pisze:ja raczej pojadę na Barwinek bo nie chce większości trasy po polsce sie meczyć jadac na Nowy Sącz z Rzeszowa, mozna ewentualnie odbić w słowacji na Presov gdzie trasy sie łacza i tam sie spotkać.
po słowacji też nie poszalejesz - tam wioska za wioska i 50 km/h
a grupa zawsze fajniej
-
- Donator
- Model: NB
- Wersja: Miracle
Ja jestem obecnie w Egerze.
Przestrzegam przed drogą Poprad -> Rożnava -> Ozd -> Eger (drogi 67 i 25) - dziura na dziurze przez 150km, prędkość przejazdu 30km/h.
Koszmar, gdyby ktoś tamtędy chciał jechać to niech szuka innej drogi.
Przestrzegam przed drogą Poprad -> Rożnava -> Ozd -> Eger (drogi 67 i 25) - dziura na dziurze przez 150km, prędkość przejazdu 30km/h.

Koszmar, gdyby ktoś tamtędy chciał jechać to niech szuka innej drogi.