[Śląsk] spotkania regionalne
spociki
Moderator: Moderatorzy
tmx89 pisze:don't be a pussyprex pisze:No ja też mam lekkie obawy, bo już teraz wiem, że muszę ją troche podnieść
Tyle, że w przeciwieństwie do Ciebie ja nie mam innego dupowozu

- grzes
- Model: NA
- Wersja: 93' LE
- Kontakt:
prex pisze:tmx89 napisał/a:
prex badaj czy na ta-technixxie wjedziemy tam bo Ty to jeszcze ale ja mam obawy
No ja też mam lekkie obawy, bo już teraz wiem, że muszę ją troche podnieść
Pany... ja tam wjeżdżałem, wiele wiele razy;) także.. możecie z rozpędu bez hamowania waszymi kozami:P
NA BRG 95'/ NA 93’/ 95' 1.8T/ Rx8 HP/ NC 1.8+/ Rx8 HP/NB Mazdaspeed 300+/ Rx8 40th /ND SkyFreedom / Rx8 R3/ ND Sky RF AT+
90’ Cosmo 20B/ 93' NA/ 80' RX7 FB/ 77'RX4
https://www.facebook.com/machinedperformance
90’ Cosmo 20B/ 93' NA/ 80' RX7 FB/ 77'RX4
https://www.facebook.com/machinedperformance
byłem pod ssc, na dole, byłem pod oszą, koleżanka, do której mam nr nie odbierała, a potem padł mnie tel. 

-
No coż. Byłem na miejscu z lekkim poslizgiem. 18:30
No dachu nikogo, w podziemnym nikogo,
objechalem parkingi nikogo,
pojechalem do siebie do baru i tak minela chyba jedyne okazja na spota w srodku tygodnia
No dachu nikogo, w podziemnym nikogo,
objechalem parkingi nikogo,
pojechalem do siebie do baru i tak minela chyba jedyne okazja na spota w srodku tygodnia

Ojjj Panowie, coś słabo szukaliście.... Sterczeliśmy na dachu od 18 do 20. Trochę z boku, ale było nas widać, więc była okazja do spotkania
Ogólnie spocik udany, miło było poznać kolegę Wojtka, jak również spotkać się z resztą śląskiej ekipy
No i nawet udało sie pewne ustalenia poczynić
pzdr

pzdr

Jumpman pisze:...Spotykamy sie na górnym parkingu SCC w Katowicach...
I tak też było, nie wiem jak mogliście nas nie znaleźć :neutral: byliśmy od 18 do prawie 20.
Jak zwykle było fajnie.

Dla zainteresowanych na przyszłość lepszy kontakt, wymiana numerów telefonów i naładowana komórka...

mój nr 602 176 993, a na dachu to mnie akurat nie było, wcześniej było pisane o podziemiach 

Ja również dziękuje za spotkanie 

grzes pisze:Wiesz do czego to służy? JA wiem ze nie wiesz(...) Człowieku, żebym ja się z Tobą kłócił o takie sprawy to musisz jeszcze spędzić w garażu i internecie pare tysięcy godzin na skrupulatnym uczeniu się tego, czego się w garażu i internecie nauczyć nie da (...)Na żywo, zweryfikujemy kto ma jakie zaplecze merytoryczne(...) bo ja nie mam nic Tobie do udowodnienia...
-
- Donator
- Model: NA
- Wersja: FL
Dla tych co byli - dzięki! Miło sie było z wami znów pośmiać... a i dzięki za prąd
A dla tych co nie dotarli - szkoda panowie! Tak jak pisali przedmówcy - sprawdzajcie dokładnie jakie są ustalenia a na wszelki wypadek zaopatrzcie sie w telefony. Jak są jakieś zawirowania, to ja staram się podsumować info co do miejsca co wczoraj uczyniłem przed 13sta...
No nic - pucujcie swoje furki i DoZo

A dla tych co nie dotarli - szkoda panowie! Tak jak pisali przedmówcy - sprawdzajcie dokładnie jakie są ustalenia a na wszelki wypadek zaopatrzcie sie w telefony. Jak są jakieś zawirowania, to ja staram się podsumować info co do miejsca co wczoraj uczyniłem przed 13sta...
No nic - pucujcie swoje furki i DoZo

Live to ride - ride to live! HD or MX5 or 1302S or 126P ?
Części do NA - rozbiórka czerwonej - kliknij
Moja Lalunia
Części do NA - rozbiórka czerwonej - kliknij
Moja Lalunia

A może coś w niedzielę?
Myślałem, że może szło by dzisiaj wyskoczyć np. do Chudowa, który jest mniej więcej w podobnej odległości od Rybnika, jak od Katowic, Gliwic czy Chorzowa np, ale widzę, że poza czwartkami chyba mało kto tutaj zagląda...
Ostatnio zmieniony 14 kwie 2013, 22:15 przez Pirat, łącznie zmieniany 1 raz.
Dzięki Arkowi za spotkanie. Mam nadzieje, że kiedyś i z resztą uda mi się spotkać.
-
Panowie, jest cos gdzies dzisiaj? Spotykacie sie? Bo ja nowy i chcialbym poznac forumowiczow na zywo;)
Pomijam mój dziwny wyraz twarzy, ale : JAKIE JA MAM WIELKIE STOPY!!!
A co do pogody, pewnie isę do przyszłego tygodnia wyklaruje, hope so... I na majóweczkę też liczę na słońce, wolałabym posiedzieć na trawie, nie w polu ryżowym, ehh.
I łan mor : Maćku, ja Twojego numeru nie mam, więc się nie podpiszę
A co do pogody, pewnie isę do przyszłego tygodnia wyklaruje, hope so... I na majóweczkę też liczę na słońce, wolałabym posiedzieć na trawie, nie w polu ryżowym, ehh.
I łan mor : Maćku, ja Twojego numeru nie mam, więc się nie podpiszę

Im szybciej jedziesz, tym krócej stanowisz zagrożenie.