Poznańskie Rozpoczęcie Sezonu 2013
Moderator: Moderatorzy
Witam wszystkich po dłuższej nieobecności!
W ostatniej chwili udało mi się dowiedzieć o owym rozpoczęciu sezonu.
I oczywiście chciałbym dołączyć jeśli jeszcze można.
Wpisuję też Noveeka, bo wyjechał na święta i dostęp do internetu będzie miał dopiero we wtorek i prosił o dopisanie.
1. DEXTER + 1
2. Hantkus + 1
3. rogI + 1
4. Smock + Meka
5. Myszon + 1
6. matusz + Kama
7. Mayk + 1
8. Meanmachine + 1
9. Adam_B + 1
10. solt
11. Tomai + 1
12. lassana
13. _domino +1
14. Konrad Stajer + 1
15. Sek + 1
16. sleven + velocity
17. Szczypiorro + Szała
18. Tycjan + Deutsch Lehrerin
19. remik + wera
20. Hantkus Mom + 1
21. Dizajer
22. Juna + 1
23. Kuba_Odwazny
24. Five + Ania + 410 KM
25. Agi + Śluba + Filipek
26. denis1980 + 1
27. carlo
28. Noveek
29. Dzogi
BTW jeszcze jedna załoga i będą 2 kraty

I oczywiście chciałbym dołączyć jeśli jeszcze można.

Wpisuję też Noveeka, bo wyjechał na święta i dostęp do internetu będzie miał dopiero we wtorek i prosił o dopisanie.
1. DEXTER + 1
2. Hantkus + 1
3. rogI + 1
4. Smock + Meka
5. Myszon + 1
6. matusz + Kama
7. Mayk + 1
8. Meanmachine + 1
9. Adam_B + 1
10. solt
11. Tomai + 1
12. lassana
13. _domino +1
14. Konrad Stajer + 1
15. Sek + 1
16. sleven + velocity
17. Szczypiorro + Szała
18. Tycjan + Deutsch Lehrerin
19. remik + wera
20. Hantkus Mom + 1
21. Dizajer
22. Juna + 1
23. Kuba_Odwazny
24. Five + Ania + 410 KM
25. Agi + Śluba + Filipek
26. denis1980 + 1
27. carlo
28. Noveek
29. Dzogi
BTW jeszcze jedna załoga i będą 2 kraty

Mega dobrze 

- Szczypiorro
solt pisze:Smock, jesli CabrioPietryga chce zasponsorowac nagrode, to ja poprosze konkursa na najbrzydsze autko, wtedy mam szanse
Oj chyba mógłbym pokonkurować z moimi tylnymi światłami i poobijanym bokiem...

Nie zrozumiesz dopóki się nie przejedziesz!!! 

=DZOGI= pisze:Witam wszystkich po dłuższej nieobecności!![]()
I oczywiście chciałbym dołączyć jeśli jeszcze można.![]()
28. Noveek
29. Dzogi
Jeeeeeeeest! Super, że będziecie!

Lista uczestników zamknięta - wynik wg mnie imponujący 29 mx-ów i 52 osoby (+/-2)
jeśli chodzi o deklaracje Hantkusa i Remika myślę, że są wiążące
Chcę kilka osób prosić o pomoc i tak:
Remik - przygotowanie trasy
Dizajer - relacja fotograficzna
Meanmachine - relacja filmowa
Mayk - muzyka
Hantkus i Tomai - szybki kurs tańca Paso Doble
Velocity - pogodę
pozdrawiam
jeśli chodzi o deklaracje Hantkusa i Remika myślę, że są wiążące

Mayk - muzyka

Velocity - pogodę
pozdrawiam
Smock pisze:Lista uczestników zamknięta - wynik wg mnie imponujący 29 mx-ów i 52 osoby (+/-2)
jeśli chodzi o deklaracje Hantkusa i Remika myślę, że są wiążące![]()
Mayk - muzyka
Velocity - pogodę
pozdrawiam
Udalo mi sie znalezc sponsora, ktory zafunduje nam m.in. DJ-a, wiec dajcie mi tylko znac, czy chcemy.......

lassana
lassana pisze:Smock pisze:Dizajer - relacja fotograficzna
nie ma sprawy

-
- Donator
- Model: NB MSM
- Wersja: Szarik
Co do deklaracji to co prawda jednego wozu brakuje ale chyba możemy na to z Remikiem przymknąć oko
Co do tańca to zobaczymy, póki co nie mam odpowiednich kierpcy do takich swawoli, ale jeśli ktoś udostępni mi klasyczną sandałoskarpę lub chociaż legendarne kuboty to wszystko może się zdarzyć

Co do tańca to zobaczymy, póki co nie mam odpowiednich kierpcy do takich swawoli, ale jeśli ktoś udostępni mi klasyczną sandałoskarpę lub chociaż legendarne kuboty to wszystko może się zdarzyć

Rules are made to be broken
-
- Model: NB FL
Cholera
Jesli jeden z domownikow spelni obietnice to bedzie 'jakaś' kamerka na aucie, i pilot ma jakiś wypasiony teleFołn, ale zachecam do 'robienia' materialu wszystkich (pilotów) z Fołnami takimi czy innymi - bedzie z czego wybierac przy ewentualnym montazu, bo sam średnio widze orbitowanie wokół 30-samochodowej kolumny :p
A w tej kwestii, w razie czego niech inicjatywa i decyzyjność pozostanie przy aucie "wyrzpedzającym" - nie robić na siłę miejsca z przodu/tyłu, tylko jechać spokojnie, jednostajnie, bez gwałtownych manewrów, bo się nie dogadamy
, DEXTER,
I ciągle chodzi mi po głowie temat samej kolumny, jakieś krótkofalówki zamykajace przod i tyl? Czy wyjezdzamy z Term, pierwsze swiatla dziela nas na mniejsze grupki i 'widzimy sie na miejscu'? Chyba nie wierzycie ze zdolamy naturalnie utrzymac taka bande w kupie

Jesli jeden z domownikow spelni obietnice to bedzie 'jakaś' kamerka na aucie, i pilot ma jakiś wypasiony teleFołn, ale zachecam do 'robienia' materialu wszystkich (pilotów) z Fołnami takimi czy innymi - bedzie z czego wybierac przy ewentualnym montazu, bo sam średnio widze orbitowanie wokół 30-samochodowej kolumny :p
A w tej kwestii, w razie czego niech inicjatywa i decyzyjność pozostanie przy aucie "wyrzpedzającym" - nie robić na siłę miejsca z przodu/tyłu, tylko jechać spokojnie, jednostajnie, bez gwałtownych manewrów, bo się nie dogadamy

I ciągle chodzi mi po głowie temat samej kolumny, jakieś krótkofalówki zamykajace przod i tyl? Czy wyjezdzamy z Term, pierwsze swiatla dziela nas na mniejsze grupki i 'widzimy sie na miejscu'? Chyba nie wierzycie ze zdolamy naturalnie utrzymac taka bande w kupie

Jeśli chcemy zaszaleć to możemy się pobawić w blokowanie skrzyżowań - tylko to może się ewentualnym mandatem skończyć
Takie rzeczy się robiło ale zazwyczaj poza miastem wyjeżdżając z jakiejś podporządkowanej. Jedna miata blokuje pas z prawej, druga z lewej i kolumna przejeżdża. Zazwyczaj inni kierowcy nawet się nie pieklą specjalnie

Takie rzeczy się robiło ale zazwyczaj poza miastem wyjeżdżając z jakiejś podporządkowanej. Jedna miata blokuje pas z prawej, druga z lewej i kolumna przejeżdża. Zazwyczaj inni kierowcy nawet się nie pieklą specjalnie

110@???KM
134@???Nm
134@???Nm
-
- Donator
- Model: NA
- Wersja: PoTurbowana
- Kontakt:
Niestety z żalem i przykrością muszę Państwa poinformować o rezygnacji z udziału w tak zacnym i licznym zlocie grupy Poznańskiej. Załoga Filipka w składzie Agi & Śluba zmuszeni są pozostać w weekend 20-21 kwietnia w Warszawie. Wszystko to jest moją winą gdyż dostałem się i będę godnie reprezentował Miata Klub Polska na zawodach SSS Drift Cup w klasie Fun - amatorów ( od czegoś trzeba zacząć ) w dniu 21.04 na lotnisku Bemowo w Warszawie.

Meanmachine pisze:I ciągle chodzi mi po głowie temat samej kolumny, jakieś krótkofalówki zamykajace przod i tyl? Czy wyjezdzamy z Term, pierwsze swiatla dziela nas na mniejsze grupki i 'widzimy sie na miejscu'? Chyba nie wierzycie ze zdolamy naturalnie utrzymac taka bande w kupie
Eeeech - odsyłam do wątku http://forum.mx5klubpolska.pl/viewtopic.php?t=2167

Regulamin oczywiście z przymrużeniem oka traktować należy, raczej tylko poza terenem zabudowanym, w ruchu miejskim jest zbyt niebezpiecznie (przydał się jednak wielokrotnie, niejednym psem pasterskim się już było...

W każdym razie - na chwilę obecną wygląda na to, że Remik prowadzi (?), a resztę "mistrzów" dobrać koniecznie (IMHO) trzeba - koniecznie (IMHO) przed imprezą, winni być przygotowani sprzętowo i zaznajomieni z tematem - co w Smock'owej gestii pozostawiam.
-
- Donator
- Model: NB MSM
- Wersja: Szarik
Dr.KoKoN pisze:Niestety z żalem i przykrością muszę Państwa poinformować o rezygnacji z udziału w tak zacnym i licznym zlocie grupy Poznańskiej. Załoga Filipka w składzie Agi & Śluba zmuszeni są pozostać w weekend 20-21 kwietnia w Warszawie. Wszystko to jest moją winą gdyż dostałem się i będę godnie reprezentował Miata Klub Polska na zawodach SSS Drift Cup w klasie Fun - amatorów ( od czegoś trzeba zacząć ) w dniu 21.04 na lotnisku Bemowo w Warszawie.
![]()
![]()
Jakoś przeżyjemy...coś za coś

DEJMU tam pokaż klasę

Rules are made to be broken
Jak już napomknęłam, mamy jeszcze jednego sponsora
, jest nim firma MATRIX-Creative Team i kwota 2500 PLN
Cóż za to?
każdy uczestnik otrzyma:
- pamiątkowy kubek z nadrukiem
- smyczki z nadrukiem
- identyfikatory
- nalepki na auta
zrobimy 2 banery, które powiesimy w Dymaczewie
DJ
50l. beczka piwa
no......to chyba wszystko
pozdrawiam i do zobaczenia

Cóż za to?
każdy uczestnik otrzyma:
- pamiątkowy kubek z nadrukiem
- smyczki z nadrukiem
- identyfikatory
- nalepki na auta
zrobimy 2 banery, które powiesimy w Dymaczewie
DJ
50l. beczka piwa
no......to chyba wszystko

pozdrawiam i do zobaczenia
lassana
Coś pięknego
Nie mogę się doczekać
Co do organizacji kolumny to proponuję żeby deklarowały się osoby, które mają lub mogą w ten weekend mieć CB. Ja będę miał na pewno, Aga i Michał pewnie też? A jak reszta?

Nie mogę się doczekać

Co do organizacji kolumny to proponuję żeby deklarowały się osoby, które mają lub mogą w ten weekend mieć CB. Ja będę miał na pewno, Aga i Michał pewnie też? A jak reszta?
Ja mam CB, ale mi zapalniczka w mazdzie nie działa:( chyba, ze uda mi sie jakos na krótko podpiac to będę mial radyjko:) w razie czego pisze sie na blokowanie skrzyzowan, co mi szkodzi:P ja tez juz nie mogę sie doczekać!!!!!!! 

Kiedyś byłem czarny