Tutaj sie witamy!
Moderator: Moderatorzy
- KyRy
- Moderator
- Model: NA
- Wersja: Chiquita
- Kontakt:
Witamy tadziol 

Są: Chiquita | 93LE | Błękitna Laguna
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
-
Siemanko
Mam nadzieję, że wkrótce dołączę do zacnego grona
Pozdrawiam!

-
Witam.
Możliwe że w niedługim czasie będę stałym bywalcem na tym forum.
Obecnie jeżdżę syfikiem EK3 , ale pomagam ojcu w poszukiwaniu mazdy.
Możliwe że w niedługim czasie będę stałym bywalcem na tym forum.
Obecnie jeżdżę syfikiem EK3 , ale pomagam ojcu w poszukiwaniu mazdy.
Cześć.
Właśnie się zarejestrowałem, w planach mam zakup tego pięknego samochodu.
Znajomi się śmieją, że to syndrom 40-latka (niedługo osiągnę tę magiczną liczbę ) ale to samo mówili jak 2 lata temu kupowałem motocykl
Pozdrawiam wszystkich serdecznie i liczę na ewentualną pomoc i wskazówki przy zakupie
Znajomi się śmieją, że to syndrom 40-latka (niedługo osiągnę tę magiczną liczbę ) ale to samo mówili jak 2 lata temu kupowałem motocykl

Pozdrawiam wszystkich serdecznie i liczę na ewentualną pomoc i wskazówki przy zakupie

ReddyS
Never Say Never
Never Say Never
Witam wszystkich, właśnie dołączyłam do grona forumowiczów
Niestety nie posiadam jeszcze Miaty, ale bym może za jakiś czas stanę się właścicielką pięknej NA

Niestety nie posiadam jeszcze Miaty, ale bym może za jakiś czas stanę się właścicielką pięknej NA

https://www.facebook.com/UdtWroclawUlepDriftTeam?ref=ts&fref=ts <- UDT Wrocław!
- Dżunior
- Donator
- Model: ND
- Wersja: SkyFreedom Recaro
- Kontakt:
ReddyS pisze:Znajomi się śmieją, że to syndrom 40-latka (niedługo osiągnę tę magiczną liczbę ) ale to samo mówili jak 2 lata temu kupowałem motocykl![]()
Nawet jeśli, to objawy jak najbardziej pozytywne...

Witamy!
MX-5 ND SkyFreedom
Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT

Elise S2 111R '06 | Boxster 981 GTS '15 | Cayman 981 GT4 '16 | i3 120Ah '18 | Multivan T5 '15 #TriWóz | Taycan GTS Sport Turismo
CE 04 | RnineT
Moim zdaniem kryzys wieku średniego został "wymyślony" właśnie po to, żeby być argumentem w zakupie fajnego samochodu
A nie po to, żeby odstraszać 40-50 latków od takich decyzji. Ja się nie mogę doczekać i już myślę, jakie Porsche sobie kupię
A na razie diagnozuję u siebie kryzys wieku przedśredniego (30+) - żeby usprawiedliwić zakup drugiej miaty 

2003 NBFL 1.8 Memories II -> 2004 NBFL 1.6 Unplugged -> Mitsubishi Colt 1.3 -> Ford S-Max... WTF?! || Never drive faster than your angels can fly.
-
Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam! 

-
Tydecja pisze:Witam wszystkich serdecznie i pozdrawiam!
Następny bot z Wrocławia, który wpisuje się tu, do tematu z dowcipami i muzyką, a po jakimś czasie zmienia podpis pod postami na jakiś link

Na potwierdzenie, pozostałe takie profile: [URL=http://forum.mx5klubpolska.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=3255]1[/URL] , [URL=http://forum.mx5klubpolska.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=3221]2[/URL] , [URL=http://forum.mx5klubpolska.pl/profile.php?mode=viewprofile&u=3228]3[/URL]
- Fiveopac
- Administrator
- Model: NC
- Wersja: 2,5 Turbo
- Kontakt:
Następny bot z Wrocławia, który wpisuje się tu, do tematu z dowcipami i muzyką, a po jakimś czasie zmienia podpis pod postami na jakiś link
Na potwierdzenie, pozostałe takie profile: 1 , 2 , 3
Dzieki za czujnosc, usunulem mozliwosc dodawania podpisow w/w uzytkownikom.
Prosze o zaprzestanie tej praktyki, inaczej przejde do dzialan ofensywnych ...
-
Witam serdecznie wszystkich miłośników Mazdy! 

- Dżunior
- Donator
- Model: ND
- Wersja: SkyFreedom Recaro
- Kontakt:
Bo to bot meloman z poczuciem humoru. 

MX-5 ND SkyFreedom
CE 04 | RnineT

CE 04 | RnineT
Klepak pisze:Witam wszystkich. Jak na razie nie jestem jeszcze posiadaczem MX-5, ale rozglądam się za jakąś dla siebie.
Witaj - w końcu ktoś ze Słupska

ReddyS pisze:Cześć.
Znajomi się śmieją, że to syndrom 40-latka (niedługo osiągnę tę magiczną liczbę ) ale to samo mówili jak 2 lata temu kupowałem motocykl![]()
Witaj w klubie

Witajcie. Nie jestem posiadaczem MX-5, na forum trafiłem szukając sposobu na zakup felg XXR (mieliście tutaj zakup grupowy). Posiadam m.in. Lancera Evo 7, a w kwestii MX-5 to mam w przyszłości plan zakupić ten wóz razem z zestawem do konwersji na LS lub inny podobnie "rozsądny" motor. Pewnie niektórzy słyszeli o polskim Colcie Evo, którego zdarzyło mi się w przeszłości uczynić
. Teraz wróciłem do Evo.
Pozdrawiam

Pozdrawiam
ReddyS pisze:Cześć.
Znajomi się śmieją, że to syndrom 40-latka (niedługo osiągnę tę magiczną liczbę ) ale to samo mówili jak 2 lata temu kupowałem motocykl![]()
Daj spokój - są ludzie którzy tego nie czuja i nie zrozumieją. Jak jesteś młody to mówia "na co Ci taki samochód, to niepraktyczne, drogie w utrzymaniu [blablabla]", jak jesteś starszy to mówią "kryzys wieku średniego [blablabla]". Nie ma tym sobie co zaprzątać głowy, na szczęście nie wszyscy muszą być tacy sami i myśleć tak samo

Witam wszystkich automaniaków,
Nazywam się Maya, i dwa tygodnie temu mniej wiecej kupiłam mojego cukiereczka, piękna czarną mazde mx-5 z 2008 r 1.8, jest cudowna i marzyłam o niej od bardzo dawna. Wcześniej jeździłam bardziej racjonalnymi autami ale pragnełam miec auto mocne z napędem na tył, żucające się w oczy, orginalne i przede wszystkim piekne. Niech moja płeć was nie zmyli wcale nie jestem kobitką która zna się tylko na kolorze auta
Mam nadzieje że przyjmiecie mnie i moje maleństwo z otwartymi ramionami
Pozdrawiam i życze szerokiej drogi i poprawy pogody aby złożyć dach
Nazywam się Maya, i dwa tygodnie temu mniej wiecej kupiłam mojego cukiereczka, piękna czarną mazde mx-5 z 2008 r 1.8, jest cudowna i marzyłam o niej od bardzo dawna. Wcześniej jeździłam bardziej racjonalnymi autami ale pragnełam miec auto mocne z napędem na tył, żucające się w oczy, orginalne i przede wszystkim piekne. Niech moja płeć was nie zmyli wcale nie jestem kobitką która zna się tylko na kolorze auta

Pozdrawiam i życze szerokiej drogi i poprawy pogody aby złożyć dach

You built me up with your wishing hell...
Cukiereczek: MX-5 NC, '08
Biały rumak: Ford Mustang GT California Special, '08 (DailyCar)
Perełka: FIAT 126p, '88 (Coś do kochania)
Cukiereczek: MX-5 NC, '08
Biały rumak: Ford Mustang GT California Special, '08 (DailyCar)
Perełka: FIAT 126p, '88 (Coś do kochania)
funky pisze:witaj!
pamiętam tego Colta, super wóz! co się z nim teraz dzieje?
Poszedł w dobre ręce. Samochód sprzedałem już rok temu do Niemiec. Pojechał 800 km na kołach

Obecnie projekt jest nieco bardziej rozwinięty, nowy właściciel wciąż w niego inwestuje co mnie bardzo cieszy.
Halo, halo - witam wszystkich!
Jestem z Wrocławia i nie jestem Botem:]
Forum śledzę od dłuższego czasu, jednak aż do tej chwili biernie i anonimowo.
Póki co nie zza kierownicy mx5, a czarnego C4 Coupe... niemniej plany są i oscylują wokół sprzedaży / zamiany, tak by napęd przerzucić na tył, a dach rzucić w ... kąt;>
Mx5 chodzi za mną od dawna, wraz z wiosną zaczynam poszukiwania w budżecie podobnym do obecnej C4 z 2005. Bankowo się pochwalę, gdy tylko dopnę jakiś deal:]
Jestem z Wrocławia i nie jestem Botem:]
Forum śledzę od dłuższego czasu, jednak aż do tej chwili biernie i anonimowo.
Póki co nie zza kierownicy mx5, a czarnego C4 Coupe... niemniej plany są i oscylują wokół sprzedaży / zamiany, tak by napęd przerzucić na tył, a dach rzucić w ... kąt;>
Mx5 chodzi za mną od dawna, wraz z wiosną zaczynam poszukiwania w budżecie podobnym do obecnej C4 z 2005. Bankowo się pochwalę, gdy tylko dopnę jakiś deal:]
Siema! jestem z Zielonej Góry , nie śmigam mazdą a Hondą Civic ED3 bardziej znanej jako Placek
przyleciałem tutaj za Krzyśkiem od czerwonej Mx5 z Zielonej
forum śledze już w sumie dłuższy czas ale nie wychylałem się z postami
SIEMA!

SIEMA!
https://www.facebook.com/HondaCivicEd3Placek