[Poznań] spotkania regionalne
Moderator: Moderatorzy
Smock pisze:Czy ktoś z wlkp. myślał o wypadzie na lipcowe Suwały Blues Drift ???
PS no chyba że Rogi mnie zaskoczy
W moim przypadku Suwały na pewno w tym roku nie wypalą, odwrotnie ma się sprawa z Kielcami - na 100% chce tam być. I tak, myślałem o jakimś noclegu coby móc się trochę zintegrować

Wypadów z tego co widać zawsze jest sporo ale czas i kasa ograniczają zapędy :neutral:
Napalałem się w tym roku bardzo na Transcontinental Drift ale zapowiadane tempo i koszty ostudziły mój zapał.
No a co do tego "zaskoczenia" to bardzo bym chciał żeby było skuteczne

No ale czuję się wywołany do tablicy więc pewnie jakoś w święta ruszę ten temat. No chyba, że pogoda mnie zaskoczy i będę musiał w kółko jeździć top down to wtedy się to znowu przesunie

Pozdro
i.
My bardzo myśleliśmy nad Suwałami bo się świetnie zapowiada- kolejna edycja bardzo udanego wyjazdu, Yoozef to jest mega pozytywny klubowicz
i dobry organizator ale również nas ogranicza kasa i czas, szkoda, jak wszystkich... Może Kielce w tym roku i marzeniem byłby wyjazd miatą do Chorwacji, w zeszłym roku się nie udało, może teraz tak, zobaczymy.

Jak z Poznania to może być i "watacha"
Jestem zdecydowanie za!
Wczoraj właśnie o tym z Tomkiem gadaliśmy i razem z nim będę nawracał niechętnych

Jestem zdecydowanie za!
Wczoraj właśnie o tym z Tomkiem gadaliśmy i razem z nim będę nawracał niechętnych

szala91, do lipca masz dużo czasu na upgrade o dwa oczka mx-3 -> mx-5 

Właśnie miałem o tym pisać. Ja będę na pewno. Pierwsze spotkanie w tym sezonie wiec sporo ciekawych aut się zjedzie.