majkel_c pisze:Jacek176 pisze:To już tak zdrożało???
Ano. Radzik już od jakiegoś czasu urwał się z kosmosu ze swoim cennikiem.
Po
eM
Reguła popytu i podaży?
Moderatorzy: pirul, Moderatorzy
majkel_c pisze:Jacek176 pisze:To już tak zdrożało???
Ano. Radzik już od jakiegoś czasu urwał się z kosmosu ze swoim cennikiem.
Po
eM
Standby pisze:Reguła popytu i podaży?
majkel_c pisze:Standby pisze:Reguła popytu i podaży?
Bardziej wody sodowej. Konkurencja produkuje tak samo dobrze a znacznie taniej, śpiewana przez Radzika cena 1500 zbliżona już jest do solidnych wielkoseryjnych konstrukcji... Gdzie tu logika. Ale jak są chętni aby u niego robić to cóż![]()
Po
eM
Jacek176 pisze:Powinno odbywać się automatycznie ale fakty są takie, że w Polsce rzadko kto to robi
Mówię tutaj o dynamicznym wyważeniu wału korbowego wraz kołem zamachowym, dociskiem, kołem pasowym itd. czyli wszystkimi elementami które są przymocowane do wału i obracają się wraz z nim.
dmk pisze:Jak kupujesz gotowy "kit" pt. sprzęgło + zamach to możesz zapomnieć o takiej operacji.
dmk pisze:Ponadto w nowym aucie to będzie równoznaczne z utratą gwarancji
Jacek176 pisze:Dlaczego?
ktoś się orientuje ile teraz bierze wróbel za nabicie ?
dmk pisze:PS Mój "brand new" większy (po średnicy) spiek 5-ramienny... jest nie do jeżdżenia w korkach itd. - sprzęgło spiekowe musi szarpać, wyrywać bebechy pasażera i doprowadzać do furii kierowcę, poirytowanego kangurami. Ale klei i trzyma jak głupie. Dłuższa relacja niebawem
irakleo pisze:dmk pisze:PS Mój "brand new" większy (po średnicy) spiek 5-ramienny... jest nie do jeżdżenia w korkach itd. - sprzęgło spiekowe musi szarpać, wyrywać bebechy pasażera i doprowadzać do furii kierowcę, poirytowanego kangurami. Ale klei i trzyma jak głupie. Dłuższa relacja niebawem
Nie zgadzam się z taką opinią - posiadam pełną tarczę spiekową, na dodatek mega twardy docisk i nie mam takich problemów. Jedyna irytacja na początku eksploatacji tego sprzęgła to lekkie koło zamachowe które wymaga ruszania z wyższych obrotów....ale bez problemu można się do tego przyzwyczaić.
dmk pisze: sprzęgło spiekowe musi szarpać, wyrywać bebechy pasażera i doprowadzać do furii kierowcę, poirytowanego kangurami.
SponeR pisze:czym (z wyglądu) rózni sie organizk od zwykłej okładziny
Donek pisze:Gdzie ten 'Wróbel' ma warsztat co te sprzęgła robi bo nie moge znaleźć? Podajcie jakieś namiary bo w przyszlym tygodniu chce u siebie zmienić ew. zregenerować. Pozdr