[konkurs] Gwiazdkowy
Moderator: Moderatorzy
- KyRy
- Moderator
- Model: NA
- Wersja: Chiquita
- Kontakt:
19783
Są: Chiquita | 93LE | Błękitna Laguna
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
Były: NA 1.6 92 Blue | NA 1.8 96 Bura | NA 1.6 92 SE | NA 1.6 89 Miata | NA 1.6 93 Smerfeta | NA 1.8 97 Czarna Wdowa | NA 1.6 95 Szczur | NA 1.8 97 Clean Bandit | NA 1.6 96 Merlota | NA 1.6 94 Żaba
Ten post będzie pełen zwodów akcji i niespodzianek

Ponieważ minęły 24 godziny z wielkim okładem i Tycjan nie zgłosił się do mnie do tej pory, to nagroda jedzie do osoby która celowała najbliżej daty marcowej w 2003 i jest to

Gratulacje

Rozwiązanie konkursu dotyczącego ilości wysłanych PW:
Od początku istnienia naszego forum napisaliśmy wszyscy aż 169036 prywatnych wiadomości!!!
Najbliżej tej liczby znalazł się

Odbyło się również losowanie wśród osób wypowiadających się w wątku.
A ponieważ są święta to zamiast jednego wylosowałam dwóch Panów, do których pojadą zestawy torebkowe

Szczęśliwcami okazali się być:

oraz

Wszystkich nagrodzonych proszę o kontakt przez pw – prędziutko – tak żeby torebki zdążyły do Was dojechać przed świętami.

Jest ryzyko - jest przyjemność
-
- Model: NB FL
- Wersja: silver blues
Prawdę mówiąc jestem nieco zaskoczony tak małą ilością PW
jaka została napisana...
Myślałem, że 'ludzie listy piszą'... ot, choćby te zwykłe. No ale to kiedyś istniał 'drugi obieg'
Teraz już nie ma potrzeby, fakt 

Myślałem, że 'ludzie listy piszą'... ot, choćby te zwykłe. No ale to kiedyś istniał 'drugi obieg'

O kurde ale jaja
Dex - uwierz mi, ze chyba zagram
szczescie faktycznie mi dopisuje ostatnio, nie liczac tego, ze od wczoraj chodze caly struty bo padl mi dysk w laptopie i tydzien pracy i to takiej "na wczoraj" poszedl wpiz...
Karolina - Dzieki za konkurs
PW zaraz leci

Dex - uwierz mi, ze chyba zagram

Karolina - Dzieki za konkurs

Kinio pisze:rogI pisze:padl mi dysk w laptopie i tydzien pracy i to takiej "na wczoraj" poszedl wpiz...
Nie do odzyskaniaTo co tam sie stalo?
Dysk zwyczajnie przestalo wykrywac w biosie ale slychac, ze pracuje. Kontroler wykluczylem. Takze mysle, ze padla tylko elektronika i dane sa do uratowania - pytanie tylko na kiedy bo czas jest tutaj akurat kluczowy - jutro nowy release softu nad ktorym pracuje mial jechac do klienta

A jak juz taki offtop walimy to wszem i wobec oglaszam, ze HP ProBook 6560b to syf totalny - w ciagu roku od kiedy go dostalem (nowka sztuka niesmigana) padla mi juz plyta glowna, zasilacz, wentylator a teraz jeszcze ten dysk

rafal pisze:troche to wszystko zakrecone. skoro mogl byc spot to Aro ma racje. ale skoro moze klub byl zalozony po tym/tych spotkaniach to Karola ma racje. potrzebna bylaby dokladna oficjalna data zalozenia klubu.
faktem jest ze troche to niesmaczne.
Oj tam Rafał nikt nie ma racji bo oficjalnie klubu nie ma

A jak jest to na jakiej zasadzie ?? stowarzyszenie czy jak bo ja żadnego statutu nie widziałem

czyli co wygrałem ????

Pozdrawiam
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Jaro
MX-5 NA 1.6T
Rozstrzygnięcie Konkursu Dodatkowego.
Z przykrością muszę stwierdzić, że wypowiedź którą zacytowałem, nie została napisana Przez Pana Tomasza P., tylko przez Pana Przemysława V.. Niestety Szanowna Komisja nie odrobiła lekcji, natomiast ja odrobiłem...
Otóż Pan Tomasz nie był na zlocie w Kazimierzu, nie był równiez na spocie pod ASO w Warszawie i nie był na pierwszym spocie pod palmą. Niestety Konkurs nr3 uważam za nie do końca sprawiedliwy gdyz Szanowna Komisja nie sięgnęła do wiedzy "historycznej" i moim zdaniem skonsultowała wynik konkursu z tylko jedna osobą z Elity mogąc skonsultować z co najmniej trzema osobami...
Nagroda z mojego konkursu więc przepada...
Pozdrawiam.
Aro
Z przykrością muszę stwierdzić, że wypowiedź którą zacytowałem, nie została napisana Przez Pana Tomasza P., tylko przez Pana Przemysława V.. Niestety Szanowna Komisja nie odrobiła lekcji, natomiast ja odrobiłem...
Otóż Pan Tomasz nie był na zlocie w Kazimierzu, nie był równiez na spocie pod ASO w Warszawie i nie był na pierwszym spocie pod palmą. Niestety Konkurs nr3 uważam za nie do końca sprawiedliwy gdyz Szanowna Komisja nie sięgnęła do wiedzy "historycznej" i moim zdaniem skonsultowała wynik konkursu z tylko jedna osobą z Elity mogąc skonsultować z co najmniej trzema osobami...
Nagroda z mojego konkursu więc przepada...
Pozdrawiam.
Aro
Były NA 1,6; NB 1.8
Jest NA+1,8(NBFL)
Cywil GALANT 2,5 V6
Jest NA+1,8(NBFL)
Cywil GALANT 2,5 V6
- Wojtek JDM
- Model: NB MSM
- Wersja: Mazdaspeed
Szczupak pisze:![]()
podpisuję się pod słowami tmx89
może nie wygrałem, ale jaram się, że dostanę coś za darmo
To ja też, bo nie dość, że pierwszy raz coś wygrałem to jeszcze jak pisze Szczupak za free.